Menu
RSS
Κυριακή, 02/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νίκας για ΣΔΙΤ απορριμμάτων: “Tο έργο πρόκειται να ξεκινήσει άμεσα” (vd)

Νίκας για ΣΔΙΤ απορριμμάτων: “Tο έργο πρόκειται να ξεκινήσει άμεσα” (vd)

Την αρχή του τέλους ψάχνει να βρει η Περιφέρεια με την υπόθεση διαχείριση των απορριμμάτων και όλα δείχνουν πως οδεύουμε για την έναρξη κατασκευής των εργοστασίων περί τα τέλη του μήνα.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου στάθηκε ιδιαίτερα στα όσα έχουν δρομολογηθεί ως διαδικασίες με το νέο φάκελο Μεγάλου Έργου που πρόκειται να υποβληθεί στην Επιτροπή, με τον ίδιο να είναι καθησυχαστικός για την πορεία του όλου εγχειρήματος, που ανάμεσα στα υπόλοιπα περιλαμβάνει και την επαναδιαπραγμάτευση.

 

https://best-tv.gr/

13 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020 17:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναι ναι θα γινει .........φεξε μου και γλυστρησα..........θα γινει μεν αλλα χωρις κοινοτικη χρηματοδοτηση μονον με χρηματα του Ελληνα φορολογουμενου. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ. Παιρνετε αριστα. Λαμβανετε το βραβειο των ανικανων επαξιως. Και σε ανωτερα ........

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020 13:37 Σύνδεσμος σχολίου

    OTI KAI NA KANETE , O,TI KAI NA ΛΕΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΔΙΤ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΟΣΟΝ ΟΥΠΩ . ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ , ΣΥΛΛΟΓΩΝ , ΙΔΙΩΤΩΝ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΟΣΟ !

  • Ο   ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ
    Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020 12:55 Σύνδεσμος σχολίου

    o "Tαχυδρόμος" φέρνει τα νέα από τας Ευρώπας που μπορεί να μη σας αρέσουν αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα παιδάκια. Κακά μαντάτα από την Ε.Ε. !!!! ο ταχυδρόμος του Καστριού έμεινε από λάστιχο στο δρόμο και σας τα λέει αλλιώς. ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΜΙΛΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΑΟ , πουθενάδες. Που τάχα είχατε εξασφαλίσει τα 68 μυρια . Πάψτε επιτέλους την κοροιδία άχρηστοι . Πιος θα πληρωσει τώρα τα χαμενα χρηματα του ΕΣΠΑ για τα σκουπίδια της Πελοποννήσου. Πιος θα επιβαρυνθεί τώρα . Σας τα λέει ο Καππος από την Κορινθο κάθε βράδυ , σας τα λέει ο Γοντικας, σας τα λένε όλοι. Τα σκουπίδια θα τα φάμε τελικά. Ενα έργο σας αναθέσανε και τα κάνατε μαντάρα.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020 10:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Αντε ταχυδρόμε , να μοιράσεις γράμματα ........... Τα άλλα άστα σε αυτούς που γνωρίζουν .

  • ο   ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ
    ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2020 21:16 Σύνδεσμος σχολίου

    12.04 ΑΝΙΔΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΑΛΛΑ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΓΝΩΣΗ , ΤΟΝ ΠΑΝΤΟΓΩΣΤΗ ( ΤΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ Ο ΝΙΚΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ) ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ. Η Ε.Ε. ΕΔΩΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΑΖΟΝΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ. ΕΥΤΧ=ΥΧΩΣ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΛΥΣΗ. ΜΑΓΕΙΡΕΥΑΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΠΙ ΔΥΟ ΘΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΔΙΑΤΡΗΤΟ Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ. ΕΡΓΟ ΜΕ ΚΟΙΝΟΤΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΟΚ. ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ ? Ο ΠΕΤΡΟΣ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ 68 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΛΟΓΑΡΙΑΖΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΠΑΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΝΤΙΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΖΗΛΕΥΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΥΡΩΠΗ. ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΚΟΥΠΑ ΟΛΑ ΜΑΖΙ . ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΟΒΑΡΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΑΣ. ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ. ΕΞΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΕ. ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΧΑΠΑΚΙ ΣΑΣ ΤΟ ΗΕΡΕΜΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΟΦΡΑΓΓΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΓΕΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΚΑΣΤΡΙΤΕΣ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΓΚΟΛΙΘΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ. ΣΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΥΔΑΚΙΑ ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ. ΕΙΧΑΤΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ ΤΑ 68 ΕΚΑΤ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΕΠΙ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΦΑΚΕΛΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ. ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΣΑΣΤΕ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΤΩΡΑ !!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2020 12:04 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ .....ΤΑ ΠΑΝΘ' ΟΡΑΣ......ΠΟΣΟ ΑΝΙΔΕΟΣ ΕΙΣΑΙ .......ΜΑ ΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ κ.ΚΡΕΜΛΗ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ . Ο ΙΔΙΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ . ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΤΡΕΧΟΥΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ ......ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ .

  • Ο    ΓΕΡΩΝ  ΠΟΥ  ΤΑ  ΠΑΝΤΑ  ΟΡΑ
    Ο ΓΕΡΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΡΑ Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2020 11:12 Σύνδεσμος σχολίου

    ΧΑΘΗΚΑΝ 9 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΘΕΜΕΝΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΟΥΛΑΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΙΝΑΣ. ΜΟΥΓΚΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝΑΜΑΣΑΓΑΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ . ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΑΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΕΜΛΗ ΝΑ ΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ. ΤΑ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΔΕ. ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΘΕΜΕΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ( ΜΗ ΔΙΑΛΟΓΗ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ, ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ, ΑΚΡΙΒΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΕΙΣ , ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΚΛΠ ΚΛΠ ) ΧΑΘΗΚΑΝ 68 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ......ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ......................ΜΠΡΡΡΡΡΡ ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΩΣ ΤΑ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝΕ Ο ΚΑΥΜΕΝΟΥΛΗΣ..............ΠΙΟ ΑΔΑΗΣ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ....................

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2020 20:30 Σύνδεσμος σχολίου

    14.14 σημαντική πολιτική προσωπικότητα ! Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις ? Εννιά χρονάκια ήτανε στην εξουσία της Περιφέρειας και δεν ακούμπησε. Οσο για τα σκουπίδια δεν χρειάζεται εμείς να πούμε τίποτα. Τα είπαν όλα οι Ευρωπαίοι .............................

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2020 14:14 Σύνδεσμος σχολίου

    @12;35 ,Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ! ΕΚΑΝΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΗ , ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΛΑΘΗ . ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΘΕΟΣ . ΕΣΥ @ΤΖ@@ΦΙΕ , ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ ΟΜΩΣ , ΛΥΠΑΜΑΙ , ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΝ ΕΠΙ ΗΜΕΡΩΝ ΝΙΚΑ , ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2020 12:35 Σύνδεσμος σχολίου

    TOY TATOYΛΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ......ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΒΓΗΚΕ ΟΦ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ. ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΗΤΑΝΕ ΤΖΟΥΦΙΟ ΟΠΩΣ ΤΖΟΥΦΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ. ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝΕ. ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΧΩΣΕ Ο ΝΙΚΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ ΠΡΟΧΘΕΣ.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2020 12:05 Σύνδεσμος σχολίου

    @21:55 Ή ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΔΙΤ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ Ή ΘΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΑΛΛΟ .....ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ . . . ΦΕΞΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΛΙΣΤΡΗΣΑ !

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2020 21:55 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. ΤΟ ΕΡΓΟ ΞΑΝΑΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΑΛΛΟ ΣΔΙΤ.

  • Πασχαλίτσα
    Πασχαλίτσα Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2020 19:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Τελικά με τις ευλογίες του Νίκα θα γίνει το έργο του Τατούλη !μπράβο τα παλικάρια

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...