Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Χαμός στο Περιφερειακό | Γόντικας: «Η προηγούμενη περιφερειακή αρχή κυβερνούσε με κοριούς» - Μήνυση καταθέτει ο Τατούλης – Στον Εισαγγελέα θα απευθυνθεί η Νικολάκου!

Χαμός στο Περιφερειακό | Γόντικας: «Η προηγούμενη περιφερειακή αρχή κυβερνούσε με κοριούς» - Μήνυση καταθέτει ο Τατούλης – Στον Εισαγγελέα θα απευθυνθεί η Νικολάκου!

Αν κι εκείνη την ώρα το περιφερειακό συμβούλιο συζητούσε για προγραμματισμό προσλήψεων, μία ατάκα του Νίκου Γόντικα, ότι η προηγούμενη περιφερειακή αρχή κυβερνούσε με κοριούς, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

«Εσείς σήμερα διοικείτε με κάμερες, οι προηγούμενοι διοικούσαν με κοριούς» είπε –μεταξύ άλλων- ο κ. Γόντικας, στο πλαίσιο της τοποθέτησής του.

Πρώτη αντέδρασε η Ντίνα Νικολάκου η οποία ζήτησε από τον κ. Γόντικα αν έχει στοιχεία να πάει να τα καταθέσει στη Δικαιοσύνη. Αλλά, ακόμα κι αν δεν το κάνει, η πρώην Αντιπεριφερειάρχης είπε ότι το πρωί της Τρίτης, θα πάει η ίδια στον Εισαγγελέα Καλαμάτας και θα καταθέσει ότι ο κ. Γόντικας γνωρίζει στοιχεία για την υπόθεση αυτή η οποία ερευνάται από τη Δικαιοσύνη τα τελευταία χρόνια. "Ντροπή σου, όλοι έχουν καταλάβει ότι σε ενδιαφέρει μόνο το δικό σου συμφέρον" είπε η κυρία Νικολάκου προς τον Νίκο Γόντικα.

Από την πλευρά του, ο Πέτρος Τατούλης είπε ότι είναι ντροπή για το ΚΚΕ να εκπροσωπείται από τον Νίκο Γόντικα, για τον οποίο ανάφερε ότι έχει προσωπικές σχέσεις με οργανωμένα συμφέροντα της Πελοποννήσου και του έχει θολώσει το μυαλό. Στο τέλος, ο κ. Τατούλης είπε ότι αύριο θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά.

“Σιγά μη το φοβηθούμε το δικαστήριο. Ο κ. Τατούλης δεν έλεγε ότι είναι σκουριασμένος ο κοριός; Εγώ το έλεγα; Η κυρία Αλειφέρη δεν το κατήγγειλε;» ήταν η απάντηση του Νίκου Γόντικα.

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020 14:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Άθλιος ......... λασπολόγος ο Γόντικας.

  • Ο    τρελός  του  χωριού
    Ο τρελός του χωριού Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020 09:31 Σύνδεσμος σχολίου

    o Γόντικας μια χαρά σας τα λέει ας προσεχατε. Αλωστε για αυτά που είπε κατέθεσε έγγραφα στο Περιφερειακό . Η μόνη σας ελπίδα για το Τατουλαίκο είναι να πάτε να γραφτείτε στο ΚΚΕ . Μόνον έτσι θα απαλλαγείτε από το Νικόλα. χα χα χα χα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020 22:44 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΘΛΙΟΣ ΓΟΝΤΙΚΑΣ ! ΑΝΤΙ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ .... ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙ ......ΤΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ....ΚΑΝΑΛΙΟΥ ....

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...