Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στην "Κιβωτό του Κόσμου" ο Περιφερειάρχης

Στην "Κιβωτό του Κόσμου" ο Περιφερειάρχης

Την δομή στην Καλαμάτα του εθελοντικού μη κερδοσκοπικού οργανισμού ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού “Κιβωτός του Κόσμου” επισκέφθηκε, μετά από σχετική πρόσκληση, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, το βράδυ την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου.

Στη συνάντησή του με τον εμπνευστή της προσπάθειας πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου, ο περιφερειάρχης επισήμανε ότι η “Κιβωτός” συνιστά μια πολύ σημαντική δράση “όχι μόνο προνοιακής αλλά και εκπαιδευτικής φύσεως”, ενώ αναφερόμενος στην δομή της Καλαμάτας ο Π. Νίκας εξέφρασε χαρά και ικανοποίηση για το γεγονός ότι “πολλοί άνθρωποι έχουν εκδηλώσει την διάθεση να βοηθήσουν τον πατέρα Αντώνιο στο σημαντικό αυτό έργο του”.

Ο περιφερειάρχης, συγκινημένος από την υποδοχή την οποία του επιφύλαξαν τα τα φιλοξενούμενα στην εν λόγω δομή παιδιά, τόνισε ότι “αξίζουν την αγάπη και την έμπρακτη υποστήριξή μας” και συνέχισε:

“Εμπρακτα θα την δείξει και η Περιφέρεια, με συγκεκριμένες αποφάσεις ανταποκρινόμενη στο σχετικό αίτημα του πατρός Αντωνίου -από την κατασκευή αθλητικών χώρων, την διάθεση τροφίμων και ο,τιδήποτε άλλο χρειαστεί”.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...