Menu
RSS
Πέμπτη, 16/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πετράκος: "Παραίτηση αξιοπρέπειας από την κυρία Σπυριδάκου" - "Όσο πιέζει η ΝΔ, μπορεί να έχει κι άλλες απώλειες η παράταξη Τατούλη"

Πετράκος: "Παραίτηση αξιοπρέπειας από την κυρία Σπυριδάκου" - "Όσο πιέζει η ΝΔ, μπορεί να έχει κι άλλες απώλειες η παράταξη Τατούλη"

Τους κλυδωνισμούς που έχουν παρατηρηθεί το τελευταίο διάστημα στις δύο μεγάλες παρατάξεις του περιφερειακού συμβουλίου σχολίασε ο Θανάσης Πετράκος, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στη Δημοτική Ραδιοφωνία.

Αρχικά, ο κ. Πετράκος αναφέρθηκε και στην παραίτηση της Μαργαρίτας Σπυριδάκου, χαρακτηρίζοντας την ως μια “παραίτηση αξιοπρέπειας” γνωστοποιώντας παράλληλα, πως και η εκπρόσωπος της δικής του παράταξης.

Για την παράταξη Τατούλη, υπάρχει η ανεξαρτητοποίηση (εδώ και καιρό) του κ. Οικονόμου, ενώ στην πρόσφατη συζήτηση για τον εκλογικό νόμο δύο στέλεχη της Νέας Πελοποννήσου (Σιδέρης και Γανώσης από την Αργολίδα) δεν ψήφισαν την πρόταση της παράταξής τους, αλλά τάχθηκαν υπέρ της κυβερνητικής πρότασης που αποτέλεσε πρόταση Νίκα στο συμβούλιο.

Για το θέμα αυτό, ο κ. Πετράκος είπε ότι η ΝΔ πιέζει πάρα πολύ τα στελέχη της και έχει πολλές δυνατότητες να επηρεάσει ως κυβερνών κόμμα που έχει εξουσία και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να έχει κι άλλες απώλειες η παράταξη Τατούλη στο μέλλον.

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 16 Μαρτίου 2021 12:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Κύριε Πετράκο πόσες κωλοτούμπες πια? Χαμογελάτε γιατί γίνατε το δεξιότερο χέρι του Νίκα έτσι?

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...