Menu
RSS
Κυριακή, 12/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέα ανακοίνωση της παράταξης Τατούλη για τη μήνυση σε Γόντικα: "Ξεπέρασε κάθε όριο πολιτικής δειλίας και προκλητικότητας"

Νέα ανακοίνωση της παράταξης Τατούλη για τη μήνυση σε Γόντικα: "Ξεπέρασε κάθε όριο πολιτικής δειλίας και προκλητικότητας"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

16.3.2021

 

Ξεπερνώντας κάθε όριο πολιτικής δειλίας και προκλητικότητας, ο κ.Γόντικας ζήτησε από το Περιφερειακό Συμβούλιο «πιστοποιητικό αλληλεγγύης και αθωότητας» προκειμένου να το καταθέσει στην Αστυνομία όπως ο ίδιος δήλωσε, σχετικά με ψευδείς, συκοφαντικές και υβριστικές δημόσιες δηλώσεις του απέναντι στην παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» και τον Πέτρο Τατούλη.

Έτσι λοιπόν κατά τη διάρκεια της κατεπείγουσας συνεδρίασης, στις 12 Μαρτίου 2021, το ρόλο του «συνηγόρου-εισηγητή» ανέλαβε ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Π.Ε. Λακωνίας (πρ.Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου επί θητείας του Πέτρου Τατούλη), κ.Γεώργιος Πουλοκέφαλος.

Ο κ.Γόντικας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης σε  προηγούμενο Περιφερειακό Συμβούλιο δήλωσε δημόσια ότι «η προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή διοικούσε με κοριούς…».

Όπως είναι φυσικό μετά από τους ακραίους, ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς, η παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» ήταν υποχρεωμένη να απευθυνθεί στη Δικαιοσύνη προκειμένου να υπερασπίσει την τιμή και την υπόληψη των μελών της αλλά και του θεσμού που υπηρετούσε.

Ο κ.Γόντικας λοιπόν ως επαγγελματικό πολιτικό στέλεχος του ΚΚΕ ζήτησε την υπογραφή και τη σφραγίδα του «αστικού διεφθαρμένου κράτους της Νέας Δημοκρατίας του κ.Νίκα» όπως λέει  ο ίδιος, προκειμένου να επηρεάσει τη Δικαιοσύνη μετατρέποντας το θέμα σε πολιτικό ζήτημα.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο και ο κ.Νίκας με την απόφαση «παρωδία» που έλαβαν, έφτασαν στο σημείο, παρεμβαίνοντας ευθέως στο έργο της Δικαιοσύνης, να προτείνουν στους Δικαστικούς Λειτουργούς να θέσουν την υπόθεση στο «αρχείο»!!!

Η Δικαιοσύνη είναι ίση απέναντι σε όλους κ.Γόντικα και σίγουρα εσείς, επειδή είστε επαγγελματικό στέλεχος του ΚΚΕ, δεν σημαίνει ότι εξαιρείστε και έχετε «ασυλία»!

Ο κ.Γόντικας έφτασε στο απόλυτο σημείο του πολιτικού εξευτελισμού, με δεδομένο ότι δεν αρκέστηκε στο ανωτέρω «πιστοποιητικό αλληλεγγύης» αλλά συνέχισε «τον πολιτικό του κατήφορο», αποστέλλοντας και δελτίο τύπου με τίτλο «Εισήγηση στο ΠΕ.ΣΥ.Π - Καταπέλτης ο Πουλοκέφαλος κατά Τατούλη!».

Ο κ.Γόντικας δηλαδή ως εκπρόσωπος του ΚΚΕ στο Περιφερειακό Συμβούλιο θεωρεί ότι η κοινωνία και οι πολίτες πρέπει να ασχολούνται με τη δική του προσωπική πολιτική επιβίωση!!! Τα προβλήματα του λαού, των εργατών, των αγροτών έρχονται φυσικά σε δεύτερη μοίρα…

10 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2021 12:51 Σύνδεσμος σχολίου

    O πολιτικός λόγος δεν πρέπει να ποινικοποιείται γιατί αν γινόταν αυτό θα επρεπε ο Τατούλης να έχει μηνυθεί και να εχει καταδικαστει επανηλειμενα με αυτα που εχει πει στο παρελθον για τους πολιτικους του αντιπαλους ! Τωρα βεβαια μη εχοντας δουλεια να κανει φροντιζει μονο να στελνει μηνυσεις σε ολους τους ενοχλητικους! Δουλεια δεν ειχε ο διαολος..........................που λενε στο χωριο μου

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2021 11:17 Σύνδεσμος σχολίου

    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ? ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΟΥ Ο ΣΚΑΝΤΖΟΣ ΝΑ ΜΗ ΒΡΙΖΕΙ ΣΑΝ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΗΣ (ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ). ΕΤΣΙ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ? ΚΑΚΩΣ!

  • ΑΝΩΝΥΜΟΙ
    ΑΝΩΝΥΜΟΙ Τρίτη, 16 Μαρτίου 2021 21:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Βλέπω μία νέα συνεργασία Ν.Δ.-Κ.Κ.Ε. (σαν την συγκυβέρνηση Ν.Δ.-Κ.Κ.Ε.) . Αυτά βλέπει ο κόσμος και θα ρίξει πάλι ΜΑΥΡΟ...!

  • Βαρβάρα
    Βαρβάρα Τρίτη, 16 Μαρτίου 2021 21:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Γέρων που τα βλέπεις όλα και τα ξέρεις όλα πες στον Νικόλα να ζητήσει συγνώμη γιατί τα πράγματα είναι δύσκολα

  • T. N.
    T. N. Τρίτη, 16 Μαρτίου 2021 21:38 Σύνδεσμος σχολίου

    20.07 (ΔΙΚΑΙΕ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ) μια απλή ερώτηση Εάν δεν ηταν πραγματικό γεγονός 1) δεν θα έπρεπε ο κ. Τατούλης να είχε κάνει μήνυση στην Αντιπεριφερειάρχη που τον ανακάλυψε από τη Μεσσηνία και 2) γιατί στη συνεντευξη τυπου το 2018 ο κ. Τατούλης ειχε δηλώσει ότι ήταν οξειδωμένο το εύρημα !! Αρα αποδέχεται και ο ίδιος την υπαρξη του !!!!!! Αλλά ας περιμένουμε τις κρατικές υπηρεσίες να βγάλουν το πορισμά τους !!!!!!!!! Επομένως που έιναι το αμάρτημα του Γοντικα ;;;;;;; Μην λέμε ότι θέλουμε ....................... Ας περιμένουμε αλλά μην στοχοποιειται ο Νικόλας ο οποίος είναι λαικός ήρωας και ας ειναι κουμουνιστής εγω τον πάω και ας είμαι δεξιός !

  • Ο    ΓΕΡΩΝ  ΠΟΥ  ΤΑ  ΠΑΝΤΑ  ΟΡΑ
    Ο ΓΕΡΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΡΑ Τρίτη, 16 Μαρτίου 2021 20:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Πόσο πιο χαμηλά θα πας Πετράν !!!! Εχεις καταλαβει ότι βαδιζεις ολοταχως στην γραφικότητα ? Το ΠΕΣΥ και καθε πολιτικό οργανο δεν ειναι παρθεναγωγειο ! Αλίμονο αν για καθε φραση που λεει καποιος γινεται και μια μυνηση ! Εχεις κανει πεναλτυ φιλε ! Να αποσυρεις τη μυνηση αυτο θα πει λεβεντια εαν την εχεις αλλιως χαιρετα μας το πλατανο ! Γερνας και μαζι γινεσαι αγνωριστος ! Που ησουν νιοτη..........

  • ΤΑ ΤΑΤΟΥΛΑΚΙΑ
    ΤΑ ΤΑΤΟΥΛΑΚΙΑ Τρίτη, 16 Μαρτίου 2021 20:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΓΟΝΤΙΚΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ! ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ ΘΑ ΑΘΘΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ! ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ?

  • ΔΙΚΑΙΟΣ  ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
    ΔΙΚΑΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ Τρίτη, 16 Μαρτίου 2021 20:07 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΡΚΤΟΥΡΕ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΟΝΤΙΚΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΛΕΣ

  • ΗΡΘΕ  Ο  ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ
    ΗΡΘΕ Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ Τρίτη, 16 Μαρτίου 2021 19:54 Σύνδεσμος σχολίου

    ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕ Ο ΓΟΝΤΙΚΑΣ ΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΤΑ ΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΝΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΡΙΧΤΗΚΕ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ !!!!!!! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ !!! ΓΙΑΤΙ ΖΟΡΙΖΟΣΑΣΤΕ ΤΑΤΟΥΛΑΚΙΑ ? ΠΕΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ?

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 16 Μαρτίου 2021 19:54 Σύνδεσμος σχολίου

    πες τα Πετράν με το όνομα τους, δεν φοβήθηκες ποτέ, ούτε δείλιασες ποτέ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...