Menu
RSS
Δευτέρα, 13/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Για "αποστασία" κατηγορεί τον Οικονόμου η παράταξη Τατούλη | "Οι μάσκες έπεσαν"

Για "αποστασία" κατηγορεί τον Οικονόμου η παράταξη Τατούλη | "Οι μάσκες έπεσαν"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

22.3.2021

Η μεθοδευμένη προσπάθεια να εμφανισθεί η αποστασία του τέως Περιφερειακού Συμβούλου της «Νέας Πελοποννήσου» της Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε.) Κορινθίας κ. Γεώργιου Οικονόμου ως δήθεν ανεξαρτητοποίηση, απέτυχε! Οι μάσκες έπεσαν!

Με σημερινή απόφαση του ο Περιφερειάρχης κ.Νίκας όρισε τον κ.Οικονόμου ως Εντεταλμένο Σύμβουλο για την ανέγερση Διοικητηρίου στην Κορινθία και την προώθηση κατασκευής συμπληρωματικών έργων στο Αστεροσκοπείο Κρυονερίου!!!

Είναι γνωστό σε όλους ότι η αποστασία στην πολιτική έχει πάντα ανταλλάγματα.

Η πολιτική ανηθικότητα του κ.Νίκα σε ό,τι αφορά προδοσίες και αποστασίες είναι βασική συνισταμένη της πολιτικής του διαδρομής. Στη συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια, η αποστασία του κ.Οικονόμου στοίχισε «πολύ φθηνά» στον κ.Νίκα.

Σε ό,τι αφορά τον κ.Οικονόμου τον συγχαίρουμε για τις πολύ «σοβαρές» και «σημαντικές» αρμοδιότητες(!) που ανέλαβε και του υπενθυμίζουμε ότι στην πολιτική η «προδοσία» είναι αρεστή σε όλους αλλά τον «προδότη» δεν τον θέλει ποτέ κανένας!

  

Υγ. Η πολιτική, επαγγελματική και επιστημονική υποβάθμιση στην κοινωνία της Κορινθίας του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη, πολιτικού μηχανικού και έμπειρου Αυτοδιοικητικού κ. Χάρη Βυτινιώτη μόνο ως πράξη πολιτικής ντροπής μπορεί να χαρακτηριστεί για τον κ.Νίκα!

  

7 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2021 16:54 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΤΗ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ . ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΞΟΠΙΣΤΗΣΕ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ........ΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΚΙ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ.....

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 23 Μαρτίου 2021 09:48 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΛΟΙ ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΕΙΝΑΙ . ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ . ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙ Η ΙΔΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ! Ο ΜΙΣΘΟΣ !

  • Ο    ΓΕΡΩΝ  ΠΟΥ  ΤΑ  ΠΑΝΘ  ΟΡΑ
    Ο ΓΕΡΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΘ ΟΡΑ Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021 20:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγαπητέ κυριε Τατούλη είσαι ο πρωτος διδάξας ! Να σου θυμίσω την προδοσία του 2007 ??? Σου λέει κάτι ? Αλλά άκουσε κυριε Πετράν ! Δεν είναι μόνον ο Οικονόμου θα έρθουν και αλλοι , όπως επίσης προηγήθηκαν άλλοι του Οικονόμου !! Από που να ξεκινήσεις κανένας και που να τελειώσει ! Να ξεκινήσω από τον μακαρίτη τον Μαλαπάνη ,από τον Αλευρά , τον Πουλοκέφαλο, τον Πουλά , τον Δέδε !!!!! Ανθρωποι αστέρια και καθαροί που σε άφησαν στα κρυα του λουτρού ! Κατι δεν θα έκανες σωστά ! Εχεις αναρωτηθεί τι φταίει ? Εχεις αναρωτηθεί γιατί φεύγουν ένας ένας σοβαροί συνεργάτες σου ? Και να πάμε μετά στους Νεοδημοκράτες που το 2014 έπιναν νερό στο όνομα σου ! Ο Μαντάς, η Αλειφέρη, ο Χρονάς, ο Αντωνόπουλος και τόσοι ακόμη !!!!!! Αρά φίλε Πέτρο κάτι είδαν οι άνθρωποι ή κάτι δεν άρεσε από την συμπεριφορά σου και έγιναν λαγοί ! Οπως και ο Σιδέρης κούνησε μαντήλι και αυτός ! Μεγάλη μπουκιά να τρως μεγάλες κουβέντες να μη λες . Αυτή είναι η συμβουλή μου ! Και έχουμε ακόμη 2 χρόνια και, μέχρι τη λήξη της θητείας. Θα έρθουν και άλλες μεταγραφές ! Εσο έτοιμος !!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021 20:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε Πέτρο, δεν πάς και εσύ με το Νίκα; Όλο και κάτι θα βρεθεί και για σένα.... Δε θα είναι και η πρώτη φορά.... Σκέψου το. Ένας φίλος σου.

  • μαυρη αραχνη
    μαυρη αραχνη Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021 19:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποιος είναι αυτός ο Οικονόμου ? Είναι ΝΔ? ο Νίκας τελικά θα τους κάνει όλους έμμισθους και θα καθαρίσει ..μάγκας ο Καλαματιανός!

  • ΜΗΤΣΟΣ
    ΜΗΤΣΟΣ Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021 19:34 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΝΤΟΥΚΑ ΚΑΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ! ΜΠΡΑΒΟ

  • αγριολούλουδο
    αγριολούλουδο Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021 19:33 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΑΦΟΥ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΨΗΦΙΖΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΑ !

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...