Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Συμβούλιο Σύνδεσης με την Παραγωγή και την Αγορά Εργασίας Περιφέρειας Πελοποννήσου – Όλα τα ονόματα

Συμβούλιο Σύνδεσης με την Παραγωγή και την Αγορά Εργασίας Περιφέρειας Πελοποννήσου – Όλα τα ονόματα

   Σύμφωνα με το άρθρο 6 του Ν.4763/2020  σε κάθε περιφέρεια της χώρας συνίσταται δωδεκαμελές (12) Συμβούλιο Σύνδεσης με την Παραγωγή και την Αγορά Εργασίας (Σ.Σ.Π.Α.Ε).

Τα Σ.Σ.Π.Α.Ε.  έχουν  ως αποστολή την υποβολή εισηγήσεων - γνωμοδοτήσεων προς το Κ.Σ.Ε.Ε.Κ. (Κεντρικό Συμβούλιο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κατάρτισης) για θέματα επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης και, ιδίως, για τους τομείς και ειδικότητες που πρέπει να λειτουργήσουν στα Δημόσια Ι.Ε.Κ., Μεταλυκειακό  Έτος - Τάξη Μαθητείας, ΕΠΑ.Λ., Δημόσιες Ε.Σ.Κ και ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ., καθώς και τα ειδικά μαθήματα, τα προγράμματα και τις δραστηριότητες, πέραν του εγκεκριμένου κορμού μαθημάτων, εφόσον τεκμηριωμένα αποσκοπούν στην ενίσχυση του αναπτυξιακού χαρακτήρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Η διοίκηση αποτελείται από :

  1. Τον Ιωάννη Κατσίρη του Δημητρίου, Διευθυντή του Δ.Ι.Ε.Κ. Τρίπολης, ως Συντονιστή, με αναπληρωτή τον Φίλιππο Δελή του Θεοδώρου, Διευθυντή Δ.Ι.Ε.Κ. Άργους
  1. Τον Πέτρο Βολτέα του Κωνσταντίνου, Διευθυντή του Δ.Ι.Ε.Κ. Καλαμάτας, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Χρήστο Τσαρτσόλη του Γεωργίου, Διευθυντή του Δ.Ι.Ε.Κ. Κορίνθου.
  1. Τον Γεώργιο Κρεμύδα του Αναστασίου, Διευθυντή του 1ου ΕΠΑ.Λ. Ναυπλίου, ως Αναπληρωτή Συντονιστή, με αναπληρώτρια την Γεωργία Μπουτσικάρη του Βασιλείου, Διευθύντρια του 1ου ΕΠΑ.Λ. Σπάρτης.
  1. Τον Δημήτριο Κοσκινά του Παναγιώτη, Διευθυντή του 3ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Τρίπολης, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Θεόδωρο Ντελόπουλο του Γεωργίου, Διευθυντή του ΕΠΑ.Λ. Λεωνιδίου.
  1. Τον Νικόλαο Μιχαλόπουλο του Κωνσταντίνου, Διευθυντή της ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ. Αργολίδας, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Αθανασία Γιαννέτου του Φιλήμωνα, Διευθύντρια της ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ. Καλαμάτας, .
  1. Τον Ευστάθιο Αναστασόπουλο του Ιωάννη, Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Ιωάννη Μαλτέζο του Δημητρίου, Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας.
  1. Τον Κωνσταντίνο Τζιούμη του Χρήστου, Δήμαρχο Τρίπολης, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Κωνσταντίνο Φρούσιο του Θεοφάνη, Δήμαρχο Νεμέας.
  1. Τον Παναγιώτη Μαντά του Νικολάου, Πρόεδρο του Ε.Σ. Τρίπολης (ΕΣΕΕ), ως κοινό εκπρόσωπο των εργοδοτικών φορέων, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Γεώργιο Μαρινάκο του Θεοδώρου, Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Αρκαδίας (ΣΕΤΕ).
  1. Τον Γεώργιο Καραγιάννη του Κωνσταντίνου, Αντιπρόεδρο του ΔΣ Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος (ΣΕΒΠΕ&ΔΕ) (ΣΕΒ), ως κοινό εκπρόσωπο των εργοδοτικών φορέων, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Αλέξη Πλέσσια του Αθανασίου, Επιστημονικό Στέλεχος του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ.
  1. Τον Αθανάσιο Παπαδολιά του Χριστοφόρου, Επιστημονικό συνεργάτη του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ (ΙΝΕ/ΓΣΕΕ), ως εκπρόσωπο των εργαζομένων, ως τακτικό μέλος.
  1. Τον Νικόλαο Αποστολόπουλο του Αναστασίου, Επιστημονικό συνεργάτη του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ (ΙΝΕ/ΓΣΕΕ), ως εκπρόσωπο των εργαζομένων, ως τακτικό μέλος.
  1. Τον Κωνσταντίνο Καχριμάνη του Βασιλείου, Προϊστάμενο του Ι.Ε.Κ. Πελοποννήσου, αρμοδιότητας Υπουργείου Τουρισμού, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια τη Βικτωρία Αλοιμονάκη του Ιωάννη, Διοικητική Υπάλληλο στο ΙΕΚ Πελοποννήσου.

1 σχόλιο

  • ΜΑΥΡΟΣ ΓΑΤΟΣ
    ΜΑΥΡΟΣ ΓΑΤΟΣ Πέμπτη, 08 Απριλίου 2021 17:56 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΖΙΟΥΜΗ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ?????ΘΑ ΤΟ ΦΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΥΤΟ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...