Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νικολάκου: "Γι’ αυτό το site είστε υπερήφανος κ. Νίκα;"

Νικολάκου: "Γι’ αυτό το site είστε υπερήφανος κ. Νίκα;"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

7.5.2021

Είναι πλέον κοινά αποδεκτό απ’ όλους ότι ο τουρισμός αποτελεί βασικό πυλώνα για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας της Πελοποννήσου. Σε μια από τις πιο κρίσιμες στιγμές για το σύνολο των επαγγελματιών που εμπλέκονται στον τουριστικό κλάδο, η Περιφερειακή Αρχή του κ.Νίκα μετά από είκοσι (20) μήνες(!) αποφάσισε να παρουσιάσει το νέο site της τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ο κ.Νίκας δήλωσε υπερήφανος για το συγκεκριμένο site, το οποίο χαρακτηρίστηκε ως σύγχρονo, ανανεωμένο και επικαιροποιημένο. Ο επισκέπτης πλέον της Πελοποννήσου στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://mythicalpeloponnese.gr/en/ θα αναζητήσει να ανακαλύψει τα συγκριτικά και ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του προορισμού με στόχο η Πελοπόννησος να είναι η τελική επιλογή του.

«The best of you» είναι το νέο σύνθημα-καμπάνια της Μυθικής Πελοποννήσου και όφειλαν όλοι όσοι έχουν την ευθύνη για την αρχιτεκτονική δομή και το περιεχόμενο του συγκεκριμένου site, να παρουσιάσουν μία ηλεκτρονική τουριστική περιήγηση που να δικαιολογεί τη συγκεκριμένη καμπάνια.

Γιατί η Πελοπόννησος είναι ο καλύτερος προορισμός για τον κάθε επισκέπτη;

Σε κάθε νέα προσπάθεια που γίνεται για την προβολή του τουριστικού προϊόντος, οφείλουμε να αντιληφθούμε ότι θα υπάρχουν και λάθη και παραλήψεις, τα οποία φυσικά θα πρέπει άμεσα να διορθώνονται.

Η προχειρότητα, η ανευθυνότητα και η ανικανότητα όμως δεν επιτρέπονται όταν μάλιστα συνδυάζονται με την απόλυτη αλαζονεία.

Ο κ. Νίκας επέλεξε από την πρώτη στιγμή να θέσει τον τουρισμό στο επίκεντρο της πολιτικής σύγκρουσης του με την προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή.

Στη σύγκρουση αυτή δεν θα τον ακολουθήσουμε. Ο τουρισμός δεν προσφέρεται για πολιτική αντιπαράθεση. Απαιτεί συσπείρωση δυνάμεων, συνεργασίες, συνέργειες και πάνω απ’ όλα συνεχή παρακολούθηση των νέων δεδομένων της τουριστικής αγοράς και των παραγόντων που την επηρεάζουν.

Στο πλαίσιο της ευθύνης όλων των αιρετών και των φορέων για τη διόρθωση κορυφαίων λαθών στο συγκεκριμένο site, καλούμε άμεσα τον κ.Περιφερειάρχη να αναλάβει πρωτοβουλία προκειμένου να επανεξεταστεί το περιεχόμενο του και να διορθωθούν λάθη και παραλείψεις τα οποία συμβάλουν απολύτως αρνητικά στην προβολή της Πελοποννήσου ως τουριστικός προορισμός.

Μέχρι τη διόρθωση τους οφείλει να διακόψει τη λειτουργία του, διότι δυσφημεί τον προορισμό και υπολείπεται ανταγωνιστικά άλλων περιοχών της Χώρας μας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ενότητα «Τρεις σούπερ καλοκαιρινοί προορισμοί στην Πελοπόννησο»! Στην πιο κρίσιμη περίοδο της προετοιμασίας για το άνοιγμα του τουρισμού και για τον προγραμματισμό των Καλοκαιρινών διακοπών ως τρεις σούπερ καλοκαιρινοί προορισμοί σε ολόκληρη την Περιφέρεια Πελοποννήσου, αναφέρονται η Ερμιόνη στην Αργολίδα, η Καλαμάτα στη Μεσσηνία και το Λιμένι στη Λακωνία!

Έχουν αποκλειστεί πλήρως οι Περιφερειακές Ενότητες της Αρκαδίας και Κορινθίας ενώ δεν αναφέρονται κορυφαίοι παραθαλάσσιοι Καλοκαιρινοί προορισμοί της Πελοποννήσου, οι οποίοι ανήκουν στους «top» καλοκαιρινούς προορισμούς, όχι μόνο σε Ελληνικό αλλά και σε Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο.

Γι’ αυτό το site είστε υπερήφανος κ.Νίκα;

  

Η Περιφερειακή Σύμβουλος Πελοποννήσου

Κωνσταντίνα Νικολάκου

7 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 08 Μαϊος 2021 08:04 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΠΡΑΒΟ ΝΤΙΝΑ ! Όμως πρέπει να πούμε μαι μερικά ακόμα .Όπως : Το μεγάλο κατηγορώ Νίκα ήταν το λάθος.... κατά τον ίδιον , brand name MYTHICAL PELOPONNESE .Ε! Ασφαλώς δεν ήξερε ! ότι δεν μπορεί να το αλλάξει.....Γιατί είναι πληρωμένο με ευρωπα ι κά χρήματα .
    Επίσης σίγουρα δεν έγινε καμία ουσιαστική αλλαγή στο site , αλλά αντιγραφή . Από την άλλη έχει τραγικά λάθη στις ονομασίες περιοχών , πράγμα που δείχνει ότι αυτοί που ανέλαβαν την ""ανακατασκευή "" δεν είχαν καμία ιδέα για την Πελοπόννησο ... Και ακόμα ....ότι ο τρόπος λειτουργίας του site δεν πείθει γιατί κάποιος να επισκεφθεί την Πελοπόννησο .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 07 Μαϊος 2021 20:01 Σύνδεσμος σχολίου

    ρε για κοίτα που τραγουδαμε ακομη

  • ΔΙΚΑΙΟΣ  ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
    ΔΙΚΑΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ Παρασκευή, 07 Μαϊος 2021 19:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Τώρα ποιος μπορεί να πει ότι έχει άδικο η Ντίνα κύριε Νίκα?
    Έπιασε λαγό αυτή την φορά γιατί είναι αδιανόητο να μην αναγνωρίσεις ότι έχει γίνει λάθος .Πολύ σοβαρό λάθος γιατί έρχεται Καλοκαίρι και η Πελοπόννησος έχει και άλλες περιοχές εκτός από την Καλαμάτα για Καλοκαιρινές διακοπές! Λίγη τσίπα δεν βλάπτει

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 07 Μαϊος 2021 18:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Κύριε Νίκα ένα μεγάλο μπράβο στους συνεργάτες σου που είναι ειδικοί στον τουρισμό. Κύριε Νίκα, πες στους συνεργάτες σου που είναι ειδικοί για τον τουρισμό, δεν είναι μόνο τα μέρη σου στην Καλαμάτα σούπερ προορισμός, είναι και η Αρκαδία που πηγαινοέρχεσαι και υπάρχουν και άλλες Ενότητες που είναι σούπερ ντούπερ προορισμοί. Ντροπή μόνο αυτό

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 07 Μαϊος 2021 18:17 Σύνδεσμος σχολίου

    ντινάρα αγάπη μου εκτός απο θεάρα το έχεις και στο WEB. Σε αγαπαμε και σε στηρίζουμε.
    Εκ μέρους του νεοϊδρυθέντος
    Κλάμπ Απανταχού Θαυμαστών της Αυτού Εξοχότης Ντίνας (Κ.Α.Θ.Α.Ε)
    Πέτρο και Βαγγέλη μην ζηλεύεται και η σύσταση του δικού σας κλάμπ είναι στα σχαριά.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 07 Μαϊος 2021 17:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Μη μασάς με τπτ, πάντα μπροστάρισσα Ντίνα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 07 Μαϊος 2021 16:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο Ντινάρα, μην κολλάς πουθενά, συνέχισε έτσι δυναμικά,

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...