Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Περισσότεροι από χίλιοι επισκέπτες, από κάθε σημείο της Μακεδονίας, στο επετειακό περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου"

"Περισσότεροι από χίλιοι επισκέπτες, από κάθε σημείο της Μακεδονίας, στο επετειακό περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου"

Περισσότεροι από χίλιοι επισκέπτες, από κάθε σημείο της Μακεδονίας, σταμάτησαν χθες Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου στο επετειακό περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.

Μεταξύ των επισκεπτών που θαύμασαν τα κειμήλια – ενθυμήματα των αγώνων του λαού της Πελοποννήσου για την απελευθέρωση της πατρίδας μας, εντυπωσιακή ήταν η παρουσία της νέας γενιάς.

Χαρακτηριστικές, αλλά όχι και οι μοναδικές, οι περιπτώσεις του Παναγιώτη από την Καλαμαριά, ο οποίος εξηγούσε στους γονείς του την προσφορά και τα πλήρη ονόματα των αγωνιστών, αλλά και του Νίκου από τον Εύοσμο ο οποίος απήγγειλε στίχους από τον Θούριο του Ρήγα.

Στα δύο παιδιά προσφέρθηκαν από την Περιφέρεια Πελοποννήσου αντίτυπα από τις επετειακές εκδόσεις της.

https://www.ppel.gov.gr/

Τριψήφιος αριθμός επισκεπτών χθες Τετάρτη στο επετειακό περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου στη 85η ΔΕΘΤριψήφιος αριθμός επισκεπτών χθες Τετάρτη στο επετειακό περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου στη 85η ΔΕΘ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...