Menu
RSS
Κυριακή, 14/08/2022
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
komis490 1972018

Τατούλης σε Νίκα: «Όλο θα και θα και θα, πάψε βρε παραμυθά»!

Τατούλης σε Νίκα: «Όλο θα και θα και θα, πάψε βρε παραμυθά»!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

13.1.2022

Με επισκέψεις και βεγγέρες στα Υπουργεία ξεκίνησε και το 2022 ο κ.Νίκας, συνεχίζοντας την αποτυχημένη πολιτική πρακτική που εφάρμοσε τα δυόμιση προηγούμενα χρόνια. Ο κ.Περιφερειάρχης επισκέφθηκε τον Υπουργό Υποδομών κ.Καραμανλή και στη συνέχεια παραχώρησε συνέντευξη τύπου, όπου δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «τα νέα είναι ευχάριστα», αποδεικνύοντας ότι βιώνει μία εντελώς εικονική πραγματικότητα(!)

Ο κ.Νίκας στις συγκεκριμένες δηλώσεις του παρουσιάστηκε ως γραφείο τύπου του Υπουργείου Υποδομών και έκρινε σκόπιμο να μας ενημερώσει για την εξέλιξη του έργου στη Διώρυγα της Κορίνθου με προϋπολογισμό 33.000.000€ (δεν ξέχασε μάλιστα να μας κάνει γνωστό και τον ανάδοχο του έργου). Ένα έργο φυσικά που ουδεμία σχέση έχει με οποιονδήποτε τρόπο η Περιφερειακή Αρχή του κ.Νίκα.
Το ίδιο ακριβώς έπραξε και για το έργο «Καλαμάτα - Ριζόμυλος - Πύλος – Μεθώνη», το σιδηροδρομικό δίκτυο «Κόρινθος-Δερβένι», αλλά και το οδικό τμήμα «Κορυφάσιο – Ρωμανού», όπου επίσης δεν είναι έργα που ανήκουν στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας.

Ξαναθυμήθηκε το έργο «Λεύκτρο – Μεγαλόπολη – Αρχαία Ολυμπία», που αυτή τη φορά …οραματίζεται τη χρηματοδότηση του από εθνικούς πόρους αλλά μας εξέπληξε και η νέα «φαντασίωση» του για τον οδικό άξονα «Γύθειο-Κατάκολο».

Αντί να απολογηθεί γιατί μέχρι σήμερα η Περιφέρεια Πελοποννήσου δεν έχει εξασφαλισμένους πόρους για κανένα έργο από το Ταμείο Ανάκαμψης προαναγγέλλει 55.000.000€ για υλοποίηση έργου από τη μελέτη της «Εγνατίας Α.Ε.», ξεχνώντας να πει ότι την συγκεκριμένη μελέτη την παρέλαβε επικαιροποιημένη από την προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή με εξασφαλισμένους πόρους 70.000.000€ περίπου από το Ευρωπαϊκό Ταμείο για την Ενίσχυση της Οδικής Ασφάλειας.

Το μοναδικό έργο απ’όλα όσα ανέφερε, για το οποίο έχει αρμοδιότητα η Περιφέρεια Πελοπονήσου και ο κ.Νίκας όφειλε να το υλοποιήσει και να το ολοκληρώσει είναι το ενταγμένο έργο στο ΕΣΠΑ «Τζάνε-Καλαμάκι». Το συγκεκριμένο έργο που όπως ομολόγησε ο κ.Νίκας έχει σταματήσει να εκτελείται, το παρέλαβε σε φάση υλοποίησης και μάλιστα το Νοέμβριο του 2019 ανακοίνωνε ότι το έργο θα παραδοθεί στην κυκλοφορία το Καλοκαίρι του 2020. Το έργο μετά από δυόμιση χρόνια βρίσκεται σε απόλυτο αδιέξοδο, αφού όπως δήλωσε ο ίδιος απαιτούνται συμπληρωματικά  άλλα 20.000.000€ για την ολοκλήρωση του.

Σε μια ακόμη μάλιστα επικοινωνία του με την «αγαπημένη» του Υπουργό Πολιτισμού κα.Μενδώνη, το μόνο που κατάφερε είναι… να ελπίζει(!) πως θα βρεθούν οι απαραίτητοι πόροι που απαιτούνται για την ολοκλήρωση και του δεύτερου τμήματος του φυσικού αντικειμένου.

Χωρίς να κάνει καμία απολύτως αναφορά στις ευθύνες του, προσπαθεί να δείξει ως κύριους υπεύθυνους το Υπουργείο Πολιτισμού και τους αρχαιολόγους.

Γιατί κ.Νίκα δεν προτείνετε στην κα.Μενδώνη να ακυρώσει την απόφαση του

Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (ΚΑΣ) και να επανέλθει το Υπουργείο στην προηγούμενη πρόταση που είχε συμφωνηθεί με την προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή και εξασφάλιζε την ολοκλήρωση του έργου χωρίς επιπλέον χρηματοδότηση, με δεδομένο ότι η Περιφερειακή Αρχή του Πέτρου Τατούλη είχε ήδη διαθέσει πόρους 7.000.000€ περίπου από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) για τις ανάγκες των εργασιών που θεωρούσε απαραίτητες η Αρχαιολογική Υπηρεσία;

Καλούμε τον κ.Περιφερειάρχη επιτέλους να σοβαρευτεί και να ασχοληθεί με τα προβλήματα των Πελοποννησίων πολιτών και να σταματήσει τα «ταξιδάκια» του στα Υπουργεία, τα οποία έχουν αποδειχθεί μέχρι σήμερα εντελώς αναποτελεσματικά.

«Όλο θα και θα και θα, πάψε βρε παραμυθά»!

11 σχόλια

 • αυτή είναι η αλήθεια
  αυτή είναι η αλήθεια Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 09:47 Σύνδεσμος σχολίου

  Το Τατουλιστάν θα μεινει στο ραφι εσαεί γιατί έκαψε το χαρτί του ! Δεν εχει λαικα ερείσματα , δεν έχει κόμμα να τον στηρίζει, δεν έχει Σαμαρά όπως το 2014, δεν έχει Παπανδρέου οπως το 2010 άρα δεν έχει τίποτα !!!!!!! Ο κυρίαρχος Λαός ( με κεφαλαίο) τον είδε πόσο 'αχρηστος ήτανε για 2 τετραετίες και του έδειξε την έξοδο. Επομένως για να μη βαφκαλιζόσαστε άδικα και να μην μας ζαλίζετε τον έρωτα καθε τόσο το Τατουλιστάν ήταν εμπειρία αρνητική και πέρασε. Δεν ξανακάνουμε λάθος ! Με Βαγγέλη, με Ντίνα, Αντωνία, Γιώργηδες , Λάκηδες και Λαλάκηδες δεν ξαναπαίρνεται εξουσία στη Πελοπόννησο που να χτυπάτε τον πισινό σας στο μάρμαρο ! Σας πετσόκοψε η κοινωνία . Στο λαγούμι σας τώρα αχάριστοι !!!!!!!!!

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 23:41 Σύνδεσμος σχολίου

  ΤΟ ΤΑΤΟΥΛΙΣΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΕΝΕΡΓΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ. ΤΑ ΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΣΚΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΥΝ.

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 19:50 Σύνδεσμος σχολίου

  ΖΟΡΙΑ ΣΤΟ ΤΑΤΟΥΛΙΣΤΑΝ................!!!! κΑΘΗΣΤΕ ΣΤΟ ΡΑΦΙ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ! ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ !!!!!!!!!

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 15:23 Σύνδεσμος σχολίου

  Από αερολογίες πρώτοι ....... τα παπαγαλάκια του Νίκα ! Και από συκοφαντίες πρώτοι ! Γνωρίζουσιν γαρ ! Γιατί αυτά έκαναν εκείνοι στην πολιτική τους ζωή . Λοιπόν παπαγαλάκια της δεκάρας;;;;; Συγνώμη ! των πολλών .....δεκάρων ! , δεν είμαστε όλοι της ίδιας ηθικής . ΕΠΙ ΤΑΤΟΥΛΗ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ . ΑΠΟ ΣΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΤΑΚΑ .......ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΥΔΡΟΠΛΑΝΑ !

 • Τσιριμπίμ Τσιριμπόμ
  Τσιριμπίμ Τσιριμπόμ Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 13:58 Σύνδεσμος σχολίου

  Έχει και ειδικούς συνεργάτες- τρολ, ο Νίκας που πληρώνονται για να σχολιάζουν στα μέσα απ ότι φαίνεται....
  Είναι large με το δημόσιο χρήμα ο μπάρμπα Πότης...μόνο με τα δικά του είναι καρβουνοσάκουλο...

 • ΔΙΚΑΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
  ΔΙΚΑΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 13:43 Σύνδεσμος σχολίου

  Η Σπυριδάκου είναι αληθινή και έντιμη! Αυτό την οδήγησε σε απόλυτη διαφωνία με τον αυταρχισμό και την αλαζονεία του Νίκα! Τι δεν καταλαβαίνετε?

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 12:02 Σύνδεσμος σχολίου

  Γιατί επικρατεί τόσος πανικός στα παπαγαλάκια του κυρίου Νίκα ;

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 10:19 Σύνδεσμος σχολίου

  9.06 θέλεις απάντηση τωρα ε ! Ψηφίσανε Νίκα γιατι βλέπανε τι γινότανε στην αυλή του πρωην ! Ενας πρωην που νοιαζοτανε μονον για την βολεψη του και την παρτη του ! Καταλαβες τωρα γιατι ο λαός δεν κανει ποτε λάθος ??? Τι είδε στους προηγουμενους 2 τετραετιες και επρεπε να τους ξαναψηφισει ! Την αλαζονεία τους και την μπαμπεσια τους ?

 • ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
  ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 09:06 Σύνδεσμος σχολίου

  ΠΟΛΥ ΘΡΑΣΣΟΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΑΚΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΝΙΚΑ. ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΕΣΤΕΛΝΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 00:59 Σύνδεσμος σχολίου

  Ο Νίκας σας σάρωσε και θα σας σαρώνει για πολλά χρόνια ακόμη! Εσείς τραβάτε κατά το Καστρί, κατά τον Άγιο Πέτρο, για κανένα τάβλι!...

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 21:33 Σύνδεσμος σχολίου

  Να υποθέσουμε οτι η σκιώδης κυβερνηση του τατούλη έπιασε δουλειά. Να το αποτέλεσμα το πρωτο φιρμάνι του πρωην βεζυρη ως προιον συλλογικής δουλειας. Ωδυνεν ορος και ετεκεν μυν ! Τους λυπάμαι τους κακομηρηδες. Δεν εχουν πως να σκοτωσουν την ωρα τους , τα κουτσαβακια και ριχνουν καθε τοσο και ενα δελτιο με το μανιφεστο τους. ¨ολο κουταμαρες και βλακειες βεβαια. Η απάντηση που τους αξιζει δοθηκε απο το λαό . Σουτ και στην εξεδρα να βλεπουν απο εκεί το ματς. Ο λαός δεν κανει ποτέ λάθος τζιμάνια . Απο παραμύθια και παραμυθάδες πάντως την ξερετε την τεχνη. καθιστε τωρα στη γωνία να βλεπετε τον Νικα να αρμενιζει χα χα χα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...