Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έπεσε η αυλαία στην Τρίπολη για το 8ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου

Έπεσε η αυλαία στην Τρίπολη για το 8ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου

400 μαθητές σχολείων της Τρίπολης παρακολούθησαν ντοκιμαντέρ στην Εκπαιδευτική ζώνη

Για τρίτη φορά φιλοξενήθηκε στην Τρίπολη το Διεθνές φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου όπου  το πρόγραμμα προβολών της Τρίπολης περιλάμβανε 13 πολύ αξιόλογα ντοκιμαντέρ στην κυρίως ζώνη.

400 μαθητές σχολείων της Τρίπολης  παρακολούθησαν φέτος ντοκιμαντέρ της Εκπαιδευτικής ζώνης ενώ πραγματοποιήθηκε και  εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τη Στεφανία Χαρίτου (Διδάκτωρ ΜΜΕ).

Το 8ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου διοργανώθηκε  από το Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με την χρηματοδότηση του Υπουργείου Πολιτισμού και την υποστήριξη του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, του ΕΚΟΜΕ και της International Action Art.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το κοινό και τους μαθητές που παρακολούθησαν τα ντοκιμαντέρ στο Cineville, τους Διευθυντές και τους καθηγητές των σχολείων για την συνεργασία, τον κ. Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, την κ. Κλεώνη Φλέσσα για την παρουσία της στην Τρίπολη στο ντοκιμαντέρ της ¨ο παππούς μου ο Παπαφλέσσας¨, την κ. Στεφανία Χαρίτου, τον κ. Ιωάννη Μαρωνίτη Πρόεδρο Ομίλου Unesco Pireus & Island και της  International Action Art , τα ΜΜΕ (τους εξαιρετικούς συναδέλφους μου) καθώς επίσης και την Καλλιτεχνική Διευθύντρια – Δημιουργό του Φεστιβάλ κ. Τζίνα Πετροπούλου για την εμπιστοσύνη της όλα αυτά τα χρόνια στο πρόσωπό μου.

Βάλια Αμπατζή

Δημοσιογράφος

Υπεύθυνη Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Τρίπολης

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...