Menu
RSS
Τρίτη, 17/05/2022
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
xaderfos728x90 a
komis490 1972018

Σπυριδάκου για Νίκα: "Ένας Βαβυλώνιος Βασιλιάς στην Πελοπόννησο!"

Σπυριδάκου για Νίκα: "Ένας Βαβυλώνιος Βασιλιάς στην Πελοπόννησο!"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παπαδιάνικα 9/5/2022

 

"Πολλοί δρώντες τα αίσχιστα, λόγους τους αρίστους ασκέουσι." μας λέει ο Δημόκριτος και η ρήση του για τους διάφορους δημαγωγούς της εποχής του, εξακολουθεί να είναι επίκαιρη.

Στα πολιτικά δρώμενα της Πελοποννήσου έχουμε ένα ζωντανό παράδειγμα, τον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος  ενώ διατυμπανίζει  συνεχώς δημόσια το ότι διαχειρίζεται συνετά το δημόσιο χρήμα στην πραγματικότητα εκμεταλλεύεται τη θέση που του έδωσαν οι πολίτες ώστε να απολαμβάνει την εξουσία ως Βαβυλώνιος Βασιλέας και ως γνωστόν οι Βασιλείς  της Βαβυλώνας κατοικούσαν σε απίστευτης πολυτέλειας και χλιδής Ανάκτορα για τα οποία φυσικά πλήρωνε ο σκληρά εργαζόμενος αγροτικός λαός τους.

Έτσι από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τα καθήκοντα του, βασικό του μέλημα ήταν η διακόσμηση του γραφείου του και η μεταφορά των υπηρεσιών σε νοικιασμένο κτήριο δαπάνης 15.000€ μηνιαίως, με στόχο να εγκατασταθεί στο ιδιόκτητο κτήριο της Περιφέρειας μόνο ο ίδιος και η προσωπική του Αυλή.

Κατ αυτόν τον τρόπο η έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου μετατράπηκε σε ιδιωτικό Ανάκτορο και η κεντρική αίθουσα του κτηρίου όπου ανέκαθεν συνεδρίαζαν τα Συλλογικά Όργανα είτε της Νομαρχίας είτε της Περιφέρειας κατέληξε να γίνει ιδιωτική  αίθουσα συναντήσεων. 

 Το αποτέλεσμα παρά το γεγονός ότι ξοδεύτηκαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ είναι κακόγουστο, κιτς και αταίριαστο για ένα δημόσιο χώρο ο οποίος προορίζεται για να προσέρχονται οι πολίτες ώστε να επικοινωνούν με την περιφερειακή αρχή ή υπηρεσιακούς παράγοντες και για να ασκείται διοίκηση.

Όμως ..."Όσο πιο πολυτελή τα κεντρικά γραφεία, τόσο πιο άσχημα τα πάει η εταιρεία." όπως έλεγε χαρακτηριστικά  ένας  Άγγλος μεγιστάνας και πολιτικός, ο Sir James Goldsmith....

Οι δαπάνες για πολυτελείς κάρτες, αποστολή εορταστικών sms, ανθοδέσμες, φιάλες κρασιών, δημόσιες σχέσεις ακόμα και κορνίζες, ξεπερνούν το ποσό των 25.000€. 

Δε γνωρίζουμε σε τι ύψος ανέρχεται το σύνολο αυτών των δαπανών, αναφέρω  όμως  το με αριθμ. ΑΔΑ :ΨΖΠΙ7Λ1-85Κ ένταλμα πληρωμής, όπου για τσάντες, ευχετήριες  κάρτες και επιστολές  για τις ανάγκες των δημοσιών σχέσεων του γρ.Περιφερειάρχη η 

Περιφέρεια πλήρωσε 17.000 ευρώ!!! Και ακόμα αριθμ. ΑΔΑ: ΩΝΤΒ7Λ1-Α9Ζ άλλα 6.033,88 για δαπάνες δημοσίων σχέσεων του Περιφερειάρχη.

Άλλες προκλητικές δαπάνες είναι αυτές για γεύματα παντός είδους που παρέχει ο κ.Νίκας και οι Αντιπεριφερειάρχες του και τα οποία σίγουρα δεν γίνονται στα πλαίσια  φιλοξενίας επισήμων, αφού όπως προκλητικά προκύπτει από τις φωτογραφίες, ο ίδιος και η παρέα του συντρώνε και συνδιασκεδάζουν και μάλιστα το κόστος για τα γεύματα ανά άτομο ποικίλει από Ενότητα σε Ενότητα ...γεύμα 30 ατόμων στην Αργολίδα ας πούμε στοίχισε 500€ ενώ γεύμα 25 ατόμων στη Λακωνία στοίχισε 847€.

Τεράστιες είναι οι δαπάνες στην Έδρα και τις αντιπεριφέρειες για την αγορά γλυκισμάτων. Ας προσέξουν οι αγαπητοί συνάδελφοι και ας ακολουθούν σχολαστικά τους κανόνες στοματικής υγιεινής γιατί με κατανάλωση τόσων γλυκισμάτων θα καταστρέψουν σίγουρα τα δόντια τους. Ενδεικτικά αναφέρω αριθμ. ΑΔΑ: Ψ2ΗΨ7Λ1-ΩΡΝ για δαπάνη 2000€ στην ΠΕ Αργολίδας για αγορά γλυκισμάτων. 

Επίσης μεγάλες ειναι οι δαπάνες για ανθοσυνθέσεις, ειδικά για το Γραφείο του Περιφερειάρχη μας. ( ΑΔΑ: 601Τ1-ΥΣ4 και ΑΔΑ: ΨΕΦΙ7Λ1-ΦΨΚ).

Ακόμα και τα περί τις 15000 SMS στους ψηφοφόρους του ο κ. Νίκας κατά τις γιορτές των Χριστουγέννων, τα χρέωσε στην Περιφέρεια και κόστισαν 706,80€.

(ΑΔΑ: ΩΑ207Λ1-4ΓΣ) ....‼️

Φαίνεται ότι ως παιδί ο μικρός Παναγιωτάκης δεν είχε παίξει αρκούντως με αυτοκινητάκια και μπουλντόζες όπως άλλα αγοράκια έτσι σήμερα ως Περιφερειάρχης ο κ.Νίκας δεσμεύει περίπου 200.000€ ( ΑΔΑ: ΩΝΞΔ7Λ1-Υ2Ζ) για την αγορά 5 καινούργιων διπλοκάμπινων ημιφορτηγών οχημάτων τύπου Pickup 4x4 ενώ μια από τις πρώτες δράσεις  του ως Περιφερειάρχης ήταν η αγορά πολυτελέστατου αυτοκινήτου με χρήματα του Περιφερειακού Ταμείου που ξεπέρασε τις 40 χιλιάδες ευρώ. Επίσης άλλα 180.000ευρώ έχουν δεσμευτεί για …μπουλντόζες…

Όσο για την αγορά των ηλεκτρικών αυτοκινήτων την οποία διαφημίζει με στόμφο ο Περιφερειάρχης, αυτή είναι αποτέλεσμα Ευρωπαϊκού Προγράμματος το οποίο διεκδίκησε η προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή. Αυτά τα οχήματα προορίζονταν να χρησιμοποιούνται από τα στελέχη των υπηρεσιών που μετακινούνται με οχήματα προηγούμενων δεκαετιών αλλά τα χρησιμοποιεί το πολιτικό προσωπικό και οι πολυάριθμοι σύμβουλοι του Περιφερειάρχη οι οποίοι αν δεν το γνωρίζετε, καιρός μα το μάθετε, μας κοστίζουν 25000 μηνιαίως. (ΑΔΑ Ψ1ΖΕ7Λ1-Α0Δ)

Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου λαμβάνουν χώρα γενικά ...άλλα κόλπα!

Έτσι πολλές φορές για να δικαιολογηθεί μια δαπάνη εφαρμόζεται η μέθοδος του μασκαρέματος δηλαδή παρουσιάζεται ως αναγκαία για κάτι άλλο διαφορετικό από αυτό για το οποίο προορίζεται.

Τοιουτοτρόπως παραπλανήθηκε η γνωμοδοτική επιτροπή και την επιτροπή παρακολούθησης των Επετειακών Εκδηλώσεων ώστε να εγκρίνει προμήθεια οθονών (5-6 απ αυτές στοίχισαν γύρω στα 15000€, οι μισές αγορασμένες από εταιρεία που έχει έδρα το Δρακονέρι Μεσσηνίας..!) για τις περιφερειακές ενότητες στις οποίες θα προβάλλονταν βίντεο σχετικά με το 21'.

Με μεγάλη μας έκπληξη διαπιστώσαμε ότι αντί για τον Κολοκοτρώνη και άλλους Ήρωες της Επανάστασης, στις οθόνες προβάλλεται ο Περιφερειάρχης και οι Αντιπεριφερειάρχες του ως μοντέλα δίπλα σε έργα που υποτίθεται έχουν σχεδιάσει ή σε συναντήσεις που έχουν πραγματοποιήσει.

Πάντως είναι γεγονός  αδιαμφισβήτητο  πως τις μεθόδους προπαγάνδας του κ. Νίκα  θα ζήλευαν από ακροδεξιές χούντες της Λατινικής Αμερικής μέχρι κομμουνιστικά καθεστώτα τύπου Κιμ Γιονγκ Ουν. 

Επιπλέον  ο Περιφερειάρχης έχει τις αγαπημένες του εταιρείες στις οποίες αναθέτει κατ' επανάληψη.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η νεοσύστατη εταιρεία με έδρα το Δρακονέρι που αναφέραμε πριν,  στην οποία τα εντάλματα κόβονται το ένα μετά το άλλο και μάλιστα σε ένα απ αυτά τόλμησε ο κ. Νίκας να εμπλέξει και το όνομα του Πρωθυπουργού με δαπάνη 8000 € (ΑΔΑ Ψ6ΗΨ7Λ1-ΖΩΛ) αλλά και άλλες δαπάνες. Μάλιστα η εταιρεία DNA που έχει έδρα το Δρακονέρι Μεσσηνίας έχει αναθέσεις μόνο από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Κανένας άλλος  φορέας δεν της έχει αναθέσει οποιοδήποτε έργο.  Ο κ.  Νίκας έχει αναθέσει σ' αυτή εντελώς διαφορετικών αντικειμένων έργα, όπως π.χ. από προμήθεια ειδών για το covid-19, (ΑΔΑ 

9ΒΖΗ7Λ1-ΔΦΛ), εγκατάσταση εξοπλισμού τηλεδιασκέψεων-προμήθεια notebook  

Ευρωπαϊκό πρόγραμμα HORIZON, εξοπλισμό τηλεδιάσκεψης και εργασία εγκατάστασης στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη  Μεσσηνίας μέχρι κάλυψη δαπανών της επίσκεψης του

Πρωθυπουργού και προβολή ημερίδας αντιπροσωπείας από την Κένυα και προμήθεια οθονών όπως ανέφερα παραπάνω.

Πολύ ενδιαφέρον πάντως που σε ένα χωριό 86 κατοίκων ανθεί τόσο πολύ η επιχειρηματικότητα ...είναι φαίνεται στο DNA των κατοίκων....

Συνολικά πάντως σ αυτήν την εταιρεία έχουν δοθεί τμηματικά περί τα 30.000 ευρώ σε ένα χρόνο χωρίς να γνωρίζουμε αν έχουν δοθεί χρήματα και μέσω αναπτυξιακών. 

Και μια που τις αναφέραμε, η απολυτή κατασπατάληση χρήματος από τον κ.Νίκα γίνεται κατά τη διαχείριση δημοσίου χρήματος μέσω των Αναπτυξιακών εταιρειών.

Μάλιστα, εκεί που προσπαθούσε να μας πείσει ότι θέλει να κλείσει την «Πελοπόννησος Α.Ε.» γιατί δήθεν δεν υπήρχε χρηστή διαχείριση στην εταιρεία, ξαφνικά ξεπήδησαν 3 αναπτυξιακές εταιρείες στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Με κορυφαία την Αναπτυξιακή «ΜΟΡΙΑΣ ΑΕ», η οποία χωρίς να έχει 

συμπληρώσει 4 μήνες ζωής, ο κ..Νίκας την έχει επιχορηγήσει με σχεδόν 4.000.000€.

Απόλυτη  τέλος αδιαφάνεια επικρατεί στις χρηματοδοτήσεις των πολιτιστικών και 

αθλητικών εκδηλώσεων.

Έχουν πλέον μετατραπεί σε προσωπικές αποφάσεις του κ.Νίκα, ο οποίος επιλέγει να χρηματοδοτεί τους αρεστούς σε αυτόν και σε άλλους εξωθεσμικούς παράγοντες, απορρίπτοντας κάθε αίτημα που αφορά πολιτικό του αντίπαλο.

Από την άλλη είναι φανερή η αδυναμία του Περιφερειάρχη στην αρχειοθέτηση. 

Έτσι κάθε τρεις και λίγο επιχορηγεί τα ΓΑΚ (Γενικά Αρχεία του Κράτους) που όμως είναι αυτό που λέει το όνομα τους, υπάγονται  και συνεπώς οφείλουν να τα στηρίζουν οικονομικά, το κράτος και συγκεκριμένα το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.(ΑΔΑ:ΨΩΡΡ7Λ1-Π3Ρ και ΑΔΑ:Β8ΦΟ7Λ1-ΖΗΨ).

Γιατί δεν αναλαμβάνει ο large Περιφερειάρχης μας να στηρίξει  οικονομικά και τον ΕΦΚΑ που είναι επίσης δημόσια υπηρεσία, ώστε να παίρνει έγκαιρα ο κάθε ηλικιωμένος τη συνταξούλα του; Όλως τυχαίως βέβαια διευθύντρια των ΓΑΚ Μεσσηνίας είναι η σύζυγος του....

Τέλος καθημερινά σχεδόν δαπανώνται χρήματα για αγορά βιβλίων, δημιουργία εκδόσεων, παραγωγή βιντεο χωρίς να τις εγκρίνει κανένα συλλογικό όργανο και με δαπάνες προκλητικές όπως 50-60 χιλιάδες για ένα επετειακό βίντεο 7 λεπτών που έπαιξε μόνο στη ΔΕΘ όπως και χρηματοδότηση μιας θεατρικής παράστασης του ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας με 60 χιλιάδες ευρώ που είδαν ελάχιστοι άνθρωποι στην Πελοπόννησο.

Την ίδια ώρα που λαμβάνει χώρα αυτό το όργιο σπατάλης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου,  οι πολίτες καλούνται να επιλέξουν αν θα πληρώσουν τους λογαριασμούς ρεύματος ή αν θα πληρώσουν τα φροντιστήρια των παιδιών τους ή αν θα αγοράσουν τα βασικά για να θρέψουν την οικογένεια τους.

Την ίδια ώρα οι επιχειρηματίες ρημαγμένοι από την Πανδημία και την ακρίβεια βρίσκονται μπροστά στο  δίλλημα αν θα κάνουν απολύσεις ή θα κλείσουν την επιχείρηση τους.

Την ίδια ώρα, οι αγρότες αδυνατούν να ρίξουν λιπάσματα, να ποτίσουν και να καλλιεργήσουν τα κτήματά τους λόγω της εξωφρενικής αύξησης  του κόστους παραγωγής.

Σε ένα ευρωπαϊκό κράτος οι ασύδοτες δαπάνες δημοσίου χρήματος από κρατικούς αξιωματούχους θα τους οδηγούσαν ταχύτατα σε απώλεια των αξιωμάτων τους, εδώ, "λεφτά υπάρχουν" και "στην υγειά των κορόιδων".., 

Ας είναι βέβαιοι ορισμένοι πως 

το τσουνάμι της λαϊκής οργής δε θα αργήσει να ξεσπάσει και να παρασύρει όλους αυτούς που ζουν στο Γαλαξία της σπατάλης, της πολυτελείας και της ευζωίας χωρίς να δίνουν σημασία στα προβλήματα της κοινωνίας ενώ στην πραγματικότητα αυτός είναι ο ρόλος που τους έχει ανατεθεί από τους πολίτες.

Μαργαρίτα Σπυριδάκου

Περιφερειακή Σύμβουλος ΠΕ Λακωνίας

  

13 σχόλια

 • ΜΕ
  ΜΕ Τρίτη, 10 Μαϊος 2022 11:40 Σύνδεσμος σχολίου

  Πέντε μήνες προσπαθεί να την πετάξει από την ΕΝΠΕ, αλλά οι άλλοι γαλάζιοι δεν του κάνουν το χατίρι. Αντιθέτως η Μαργαρίτα έχει και θέσεις στην ΕΝΠΕ, για πείσμα του παππού.

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 09 Μαϊος 2022 20:14 Σύνδεσμος σχολίου

  Ο Παναγιωτάκης όπως λέει η Σπυριδακου..έχει πολλά κόμπλεξ.. να κρύβεται...να κρύβει ..

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 09 Μαϊος 2022 19:53 Σύνδεσμος σχολίου

  Ποιό λεφτόδενδρο κανει στο τσακ μπαμ 1,5 εκατομυριάκια ευρώ και έπρεπε να καλοπεράσουν τοτε ενα τριημερο οι ΑΒΤΑ όταν η αύξηση του τουρισμου στην Πελοπόννησο ήτανε μονον το 3% της Πανελλαδικής αύξησης !!!!!! Α΅ απολογηθούν κάποτε αυτοί που ξοδευαν το δημόσιο χρήμα από δω και από εκεί και ας αφησουν στον Νίκα τις ευχετήριες κάρτες ! ΔΕν είναι μεγέθη συγκρίσιμα. Γιαυτό κάποιο πουλάκι μου είπε ότο ο Γερόλυκος θα ξανακατεβει για Περιφερειάρχης και μάλλον δεν σφάξανε για τον Χατζηπετρή. Οσο για την Μαργαρίτα έπρεπε να εχει παραιτηθεί εδώ και δέκα μήνες απο την ΕΝΠΕ. Αυτό επιβάλει η λογική. Ολα τα άλλα ειναι για κουβέντες χωρίς περιεχόμενο. Απο τη στιγμ΄η που κάποιος διαχωρίζει τη θέση του την διαχωρίζει σε όλα ! Κόβει τον δεσμό σε όλα. Και ειναι μαγκιά του να παραμείνει πραγματικός ανεξάρτητος ! Όχι να αλλάζει στρατόπεδο. Εκει δυστυχώς η Μαργαρίτα έχασε το οποιο δίκιο και εάν είχε .

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 09 Μαϊος 2022 19:07 Σύνδεσμος σχολίου

  Πωπω
  Πολύ σας έτσουξε πληρωμένα ανθρωπάκια η Μαργαρίτα .Ειπε αλήθειες ? Έδωσε στοιχεία? Κάποιο άρχισαν να τρέμουν ή μου φαίνεται?
  Πολύ γέλιο δίνετε τελικά

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 09 Μαϊος 2022 16:31 Σύνδεσμος σχολίου

  Μόνη της έφυγε η κυρία και ζητάει και τα ρέστα! Δεν την έδιωξε κανείς! Ας πάει στον φίλο της τον μπαρμπα - Πέτρο να την φτιάξει... τον άλλον αιώνα!...

 • ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΠΑΡΟΥΝΑ
  ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΠΑΡΟΥΝΑ Δευτέρα, 09 Μαϊος 2022 16:11 Σύνδεσμος σχολίου

  Παναγιώτη πες αλεύρι...η Σπυριδάκου σε γυρεύει!

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 09 Μαϊος 2022 16:03 Σύνδεσμος σχολίου

  Ο Νικας Μαργαρίτα έβαλε τους καλοφαγωμενους να στην πέσουν Αντί να διαβάσουν όσα με θάρρος καταγγελεις για τα οποία αυτεπάγγελτα πρέπει να ασκήσει έλεγχο ο εισαγγελέας και να του κόψουν τη φορά θεώρησαν καλό να πουν παλι τα ψέματα του Νίκα. Ενας ταλαίπωρος πιο πάνω που έγραψε σχόλιο, κάτι άκουσε για το συνέδριο των Εγγλεζων στη Μεσσηνία και βγήκε να το αναμασησει.Δεν ξέρει όμως πως λέει μπαρούφες και όλα είναι νόμιμα και διαφανή. Να παραιτηθείς εσύ για να περάσει του Νικα; Εννοείται πως την κακοήθεια του θα την κάνεις γνωστή σε όλη τη Χώρα

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 09 Μαϊος 2022 15:42 Σύνδεσμος σχολίου

  Καλά βρε Νίκα δε σε νοιάζει που έχασε η Περιφέρεια Πελοποννήσου μια έδρα και πήγε αλλού. Αλλά γιατί να σε νοιάζει; Μόνο η Μεσσηνία να είναι καλά και τους άλλους Νομούς τους έχεις "γραμμένους" τελείως. Ντροπή σου Νίκα με αυτό που έκανες στη Μαργαρίτα και έχασε και η Πελοπόννησος μία έδρα. Ντροπή σου. Τόσο πολύ μίσος Νίκα γιατί;

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 09 Μαϊος 2022 15:35 Σύνδεσμος σχολίου

  Μαργαρίτα μη μασάς με τπτ. Μπράβο σου. Τα λες τα πράγματα με το όνομα τους. Μακάρι να ξανακατέβει ο Νίκας γιατί τώρα οι Πελοποννήσιοι τον έχουν καταλάβει τι εστί.
  Προχώρα δυνατά η Λακωνία και όχι μόνο σε στηρίζει

 • ΜΑΥΡΗ ΑΡΑΧΝΗ
  ΜΑΥΡΗ ΑΡΑΧΝΗ Δευτέρα, 09 Μαϊος 2022 15:25 Σύνδεσμος σχολίου

  AX AX ΑΓΑΠΗΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΤΑΡΑΧΗ? ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΥ ΨΕΜΑΤΑ Η ΚΥΡΙΑ ΣΠΥΡΙΔΑΚΟΥ? ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΑΒΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΧΙΣΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ!!!!! Η ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΟ

 • Μπαγκς Μπάνυ
  Μπαγκς Μπάνυ Δευτέρα, 09 Μαϊος 2022 15:20 Σύνδεσμος σχολίου

  Εσείς που λέτε ότι δεν έχουν σημασία οι κάρτες και τα λουλούδια του Νίκα, τα εκατομμύρια στις αναπτυξιακές , στην Ιντρακάτ κλπ, δεν τα έχετε πάρει χαμπάρι;
  Σας έτσουξε το δελτίο παπαγαλάκια, ειδικοί σύμβουλοι του Νικα που αντί να δουλεύετε πληρώνεστε για να σχολιάζετε στα μέσα...

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 09 Μαϊος 2022 14:37 Σύνδεσμος σχολίου

  Να δεις Μαργαρίτα που και ο κολλητός σου ο Πέτρος τα ίδια και χειρότερα έκανε. Ενα συνέδριο τάχα των τουριστικών πρακτ'ορων στο Κοστα ναυρινο το 2015 ειχε κοστίσει για ενα τριημερο κοντα 1,5 εκ. ευρω. Επομένως αδίκως χτυπιεσαι με τις καρτες του Νίκα που δεν κοστισανε τιποτα σε σχεση με το παρελθόν . Μη βγάζεις χωλή για την ΕΝΠΕ ....θα έπρεπε να έχεις παραιτηθεί όταν διαχωρισες τη θεση σου από το Νίκα. Αφου αυτός και η παραταξη σου σε είχαν ψηφισει να πας. Μην τα θέλεις όλα δικά σου. Εσυ έκανες την επιλογή σου να είσαι με τον Πέτρο και την Ντίνα. Τωρα θα έχεις και τις συνέπειες. Δεν ειναι μονα ζυγά δικά μας. Ας έμενες ανεξαρτητη ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ. οΧΙ ΛΙΓΟ ΑΠΌ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΌ Ο ΑΛΛΟ. Εκείνος ο βαρύγδουπος τίτλος αλήθεια που σου έδωσε ο Τατούλης για τη συνεργασίας σας πόσο απέδωσε. Εισαι επι των Ευρωπαικών Υποθέσεων σκιώδης υπουργός χα χα χα . Σας ταίζει με σανο ο Πετρής και σεις τσιμπάτε χαιβανια. Τωρα οχι που με νοιάζει αλλά μάλλον ο γερο -Νικας έχει απόλυτο δίκιο σε αυτή τη φάση. Επρεπε να εχεις παραιτηθεί ιδία θελήσει απο την ΕΝΠΕ και όχι να σε καταργήσει με αυτόν τον ευτελιστικό τρόπο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 09 Μαϊος 2022 14:00 Σύνδεσμος σχολίου

  Πωπωπω αυτη την ετσουξε πολυ που τη πεταξε εξω απο την ΕΝΠΕ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...