Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Την ερχόμενη Τρίτη μετατέθηκε η συνάντηση Νίκα στην Αθήνα για το θέμα του σιδηροδρόμου

Την ερχόμενη Τρίτη μετατέθηκε η συνάντηση Νίκα στην Αθήνα για το θέμα του σιδηροδρόμου

Αναβλήθηκε για την επόμενη Τρίτη 31 Μαΐου, στις 10 το πρωί, η αρχικά προγραμματισμένη για τις 24 του μήνα συνάντηση, στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, στην Αθήνα, του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα με στελέχη του εν λόγω υπουργείου και της διοίκησης του ΟΣΕ, σχετικά με το θέμα της επαναλειτουργίας του σιδηροδρομικού δικτύου στην Περιφέρεια.

Υπενθυμίζεται ότι στις 10 Μαΐου, ο περιφερειάρχης σε ανάλογη συνάντηση που είχε στο υπουργείο με τον γενικό γραμματέα Μεταφορών Γιάννη Ξιφαρά και τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΕ Σπύρο Πατέρα -με τη συμμετοχή και του αντιπεριφερειάρχη Διοίκησης και Οικονομίας Χρήστου Λαμπρόπουλου- είχε συζητήσει εκτενώς την διαδικασία που εξελίσσεται, σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Επιτροπής, για την επαναλειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής Κόρινθος – Ναύπλιο. Παράλληλα, είχε εξεταστεί συνολικά και το θέμα της επανενεργοποίησης του μετρικού δικτύου μέχρι την Καλαμάτα.

1 σχόλιο

  • anonymoys
    anonymoys Τετάρτη, 25 Μαϊος 2022 08:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Η Έκφραση"ήμουν νιος και γέρασα" συνηθίζεται να λέγεται συνήθως σε επαναλαμβανόμενες υποσχέσεις επί πολύ μακρό χρόνο. Τουλάχιστον να βάζετε φωτογραφίες του μετρικού σιδηροδρόμου Πελοποννήσου και ΟΧΙ υπόλοιπου δικτύου που λειτουργεί........

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...