Menu
RSS
Παρασκευή, 09/01/2026
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
PARNONAS LEADER 14 20 BANNER GIA SITE 3840 X 920 1

Υπογράφηκε πρόσκληση για την αποκατάσταση της βατότητας στο περιπατητικό μονοπάτι Λούσιου

Υπογράφηκε πρόσκληση για την αποκατάσταση της βατότητας στο περιπατητικό μονοπάτι Λούσιου

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας υπέγραψε σήμερα Τετάρτη 22 Ιουνίου πρόσκληση υποβολής προσφοράς για την εκτέλεση της σύμβασης παροχής υπηρεσιών -συνολικής δαπάνης 10.000 ευρώ- που αφορούν στην αποκατάσταση της βατότητας στο περιπατητικό μονοπάτι Λούσιου, στην περιοχή Δημητσάνας, μήκους περί τα 2,1 χιλιόμετρα.

Η πιο πάνω αναφερόμενη παρέμβαση στο εν λόγω μονοπάτι -από το Μουσείο Υδροκίνησης έως το γεφύρι Μονόπορης, με κατεύθυνση από την Δημητσάνα προς την Αρχαία Γόρτυνα- αναμένεται να αναδείξει κατασκευές και χώρους ιστορικής σημασίας, όπως τα λιθόκτιστα γεφύρια της περιοχής, τη μονή Τιμίου Προδρόμου, τη νέα καθώς και την παλαιά μονή Φιλοσόφου (κρυφό σχολειό).

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 00:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Νικας δεν κορόιδευε την ανάδειξη των ορειβατικων μονοπατιών και έλεγε για πεταμένα λεφτά;;; ρε πάτε καλά;;; άλλα λέτε πριν και άλλα μετά;;;

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...