Menu
RSS
Παρασκευή, 19/08/2022
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
komis490 1972018

Τατούλης: "Είναι αλήθεια ή όχι ότι αναθέτει έργα με απευθείας αναθέσεις σε τεχνική εταιρεία που ο ιδιοκτήτης είναι συνέταιρος του γιου του;"

Τατούλης: "Είναι αλήθεια ή όχι ότι αναθέτει έργα με απευθείας αναθέσεις σε τεχνική εταιρεία που ο ιδιοκτήτης είναι συνέταιρος του γιου του;"

                               

              

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

1.7.2022

Ο κ.Νίκας μη έχοντας πλέον κανένα πολιτικό επιχείρημα και βρισκόμενος σε πανικό διαπιστώνοντας τη δυναμική που παρουσιάζει ο Πέτρος Τατούλης και η παράταξη «Νέα Πελοπόννησος», σε συνδυασμό με τη δεινή πολιτική θέση που βρίσκεται ο ίδιος με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποφύγει να δώσει απαντήσεις σε ερωτήσεις που του έχουν τεθεί δημόσια από τον Πέτρο Τατούλη.

 • Είναι αλήθεια ή όχι ότι αναθέτει έργα με απευθείας αναθέσεις σε τεχνική εταιρεία που ο ιδιοκτήτης είναι συνέταιρος του γιου του;
 • Είναι αλήθεια ή όχι ότι έχει δώσει 1.500.000€ συμπληρωματική σύμβαση σε εταιρεία πριν ακόμα αρχίσει τις εργασίες στο αρχικό συμβατικό της φυσικό αντικείμενο;
 • Είναι αλήθεια ή όχι ότι στην ίδια εταιρεία για άλλο έργο ΕΣΠΑ έχει δώσει 1.200.000€ συμπληρωματική σύμβαση, αγνοώντας τις κακοτεχνίες που παρουσιάζει;
 • Είναι αλήθεια ή όχι ότι διαθέτει και μοιράζει Δημόσιο χρήμα για αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, χωρίς να έχει λάβει οποιαδήποτε γνώση το Περιφερειακό Συμβούλιο ή η Οικονομική Επιτροπή;
 • Είναι αλήθεια ή όχι ότι διαθέτει εκατομμύρια ευρώ για δράσεις τουρισμού χωρίς να υπάρχει έγκριση από το Περιφερειακό Συμβούλιο και την Οικονομική Επιτροπή, ούτε για τη σκοπιμότητα τους, ούτε για το ύψος των δαπανών τους;
 • Είναι αλήθεια ή όχι ότι στο νεοσύστατο Αναπτυξιακό Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης «ΜΟΡΙΑΣ Α.Ε.  Α.Ο.Τ.Α.» έχει διαθέσει πάνω από 5.000.000€ για μελέτες και έργα χωρίς να διαθέτει οποιαδήποτε εμπειρία;

Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο κ.Νίκας ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός αφού ομολόγησε με πρωτοφανή πολιτική αυθάδεια ότι: «Εμένα δε με ενδιαφέρει η διαδικασία των διαγωνισμών, με ενδιαφέρει μόνο να γίνονται τα έργα»! Ο θιασώτης των απευθείας αναθέσεων χωρίς ίχνος ντροπής ομολογεί ότι είναι εντελώς αδιάφορος για την τήρηση των νόμιμων διαδικασιών σε ό,τι αφορά την ανάθεση Δημοσίων τεχνικών έργων.

Για μία ακόμα φορά διαπιστώνουμε πως ο κ.Περιφερειάρχης θεωρεί ότι το Δημόσιο χρήμα είναι δική του περιουσία και έχει το δικαίωμα να το διαχειρίζεται όπως ο ίδιος επιθυμεί.

Ο κ.Νίκας πιστεύει πως έχει το δικαίωμα να παραχωρεί Δημόσιες εκτάσεις που είναι περιουσία της Περιφέρειας χωρίς να λαμβάνονται αποφάσεις από τα αρμόδια Συλλογικά Όργανα, να χρηματοδοτεί με υπέρογκα ποσά συνδρομές «free press» εβδομαδιαίων εφημερίδων για να του πλέκουν το εγκώμιο και να ρίχνουν λάσπη στον Πέτρο Τατούλη, να αγοράζει κτήρια χωρίς να τηρείται η νόμιμη διαδικασία και να τριπλασιάζει μισθώματα κτηρίων μόνο και μόνο για να τιμηθεί από τον ιδιοκτήτη τους  ως «Μέγας Ευεργέτης»! 

Είναι ορατό πλέον ότι οι Πελοποννήσιοι πολίτες έχουν γυρίσει οριστικά την πλάτη στον κ.Νίκα, αφού έχουν αντιληφθεί πλήρως την αδιαφάνεια και την κατασπατάληση του Δημοσίου χρήματος καθώς και την απόλυτη απουσία αναπτυξιακών έργων.

Ο κ.Περιφερειάρχης θα πρέπει να γνωρίζει πως ό,τι και αν σκαρφιστεί για να αποφύγει να δώσει απαντήσεις στον έλεγχο που δέχεται από τον Πέτρο Τατούλη και από τα μέλη της παράταξης της «Νέας Πελοποννήσου» για τις αυθαιρεσίες και τις αδιαφανείς διαδικασίες διαχείρισης του Δημοσίου χρήματος, θα κληθεί να λογοδοτήσει στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

Αυτό θα συμβεί, είτε η Νέα Δημοκρατία τον αντικαταστήσει θέλοντας να απαλλαγεί από τις επιπτώσεις της αλλοπρόσαλλης και διχαστικής πολιτικής συμπεριφοράς του, είτε τον διατηρήσει ως υποψήφιο για να χρεωθεί ο ίδιος προσωπικά τη μεγάλη πολιτική ήττα στις επόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές.        

5 σχόλια

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 02 Ιουλίου 2022 18:28 Σύνδεσμος σχολίου

  Κοίτα ποιός μιλάει ........ για έργα και για οικογενειακές υποθέσεις.....ποιός ρε παιδιά .....ο Χατζηπετρής........!!!!!!!!!

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 02 Ιουλίου 2022 09:48 Σύνδεσμος σχολίου

  ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΑ

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 02 Ιουλίου 2022 08:26 Σύνδεσμος σχολίου

  Φαύλος και ανεπαρκής
  4 χρόνια χαμένα για.την Πελοπόννησο

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 02 Ιουλίου 2022 01:40 Σύνδεσμος σχολίου

  Σε κάθε περίπτωση πρέπει να απαντήσει ο Νίκας. Αν ισχύουν αυτά που καταγγέλλει συγκεκριμένα ο Τατουλης υπάρχει μείζον ζήτημα.

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 02 Ιουλίου 2022 00:57 Σύνδεσμος σχολίου

  Κουνάτε εσείς το δάχτυλο κ. Τατούλη για αυθαιρεσίες στα δημόσξα έργα; Ντρέπεται και η ντροπή πια.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...