Menu
RSS
Παρασκευή, 19/08/2022
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
komis490 1972018

Τατούλης: "Με την ανοχή ή με την εντολή του κ. Νίκα οι ύβρεις που εξαπολύει ο κ. Μαλτέζος εναντίον του κ. Καμπόσου;

Τατούλης: "Με την ανοχή ή με την εντολή του κ. Νίκα οι ύβρεις που εξαπολύει ο κ. Μαλτέζος εναντίον του κ. Καμπόσου;

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

2.7.2022

Ξεπερνώντας κάθε  όριο ψεύδους και προπαγάνδας ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ.Γιάννης Μαλτέζος προσπάθησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό «Super» να παρουσιάσει τα «μεγάλα» έργα του Παναγιώτη Νίκα για την  Αργολίδα.

Φυσικά οι Αργολιδείς γνωρίζουν την απόλυτη απραξία έργων υποδομών στην Αργολίδα καθώς και την εγκατάλειψη του αγροτικού κόσμου. Αποκορύφωμα του ψεύδους ήταν η άκαρπη προσπάθεια του κ.Μαλτέζου να παρουσιάσει ως έργα της Περιφερειακής Αρχής Νίκα την κατασκευή της Μαρίνας στο Ναύπλιο, την εξασφάλιση 12.000.000€ για τη Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη (ΒΑΑ) Άργους-Ναυπλίου καθώς και τα 13.000.000€ για την κατασκευή εργοστασίου διύλισης στο Κιβέρι από τον Ανάβαλο.

Σε ό,τι αφορά τη Μαρίνα του Ναυπλίου, η ωρίμανση του έργου, η ένταξη του σε πρόγραμμα, η χρηματοδότηση του και η δημοπράτηση του ανήκουν αποκλειστικά στην προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή του Πέτρου Τατούλη. Αντί λοιπόν ο κ.Μαλτέζος να απολογηθεί για την καθυστέρηση τριών (3) χρόνων στην εξέλιξη της υλοποίησης του, ζητά από τους πολίτες να τον «χειροκροτήσουν»!

Για την καθυστέρηση υλοποίησης έργων στο πλαίσιο της ΒΑΑ ο κ.Μαλτέζος αντί να κάνει την αυτοκριτική του, προσπαθεί να επιρρίψει ευθύνες σε άλλους. Σε ό,τι αφορά την απένταξη του έργου και τη ζημία που υπέστη η Αργολίδα και οι δημότες του Άργους και του Ναυπλίου χάνοντας πόρους 13.000.000€ για το έργο ύδρευσης, οι μοναδικοί υπεύθυνοι είναι ο κ.Περιφερειάρχης και οι συνεργάτες του.

Οι δημόσιες δηλώσεις του πρ.Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας και νυν Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου σε ό,τι αφορά την πιθανή επικινδυνότητα της ποιότητας του πόσιμου νερού στο Άργος, χωρίς να καταθέσει κανένα απολύτως στοιχείο, αποτελούν μείζον ζήτημα, αφού αφορούν θέμα Δημόσιας Υγείας.

Γνωρίζατε κ.Μαλτέζο ότι υπάρχει πρόβλημα με το νερό του Άργους και ως Αντιπεριφερειάρχης δεν κάνατε απολύτως τίποτα; Εάν έχει συμβεί αυτό και συγκαλύψατε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα έχετε βαρύτατες πειθαρχικές, ποινικές και αστικές ευθύνες, αφού όπως γνωρίζετε είχατε την ευθύνη, ως πολιτικός προϊστάμενος των αρμόδιων υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε.) Αργολίδας, να μεριμνήσετε για τους απαραίτητους ελέγχους για την ποιότητα του νερού. Γιατί δεν το πράξατε;

Μήπως τολμήσατε να χρησιμοποιήσετε ένα θέμα Δημόσιας Υγείας και να διασπείρετε ψευδείς ειδήσεις με μοναδικό σκοπό να συκοφαντήσετε τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Άργους Μυκηνών (ΔΕΥΑΑΡΜ); Εάν έχει συμβεί αυτό, η συμπεριφορά σας αποτελεί επιτομή της επικινδυνότητας για έναν Αιρετό που ασκεί Διοίκηση. 

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου συνεχίζει την αντιθεσμική συμπεριφορά του απέναντι στον Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Πελοποννήσου και Δήμαρχο Άργους Μυκηνών κ.Δημήτρη Καμπόσο.

Είναι βέβαιο ότι ο κ.Μαλτέζος χρησιμοποιεί τον τίτλο του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου για να στραφεί εναντίον του Δημήτρη Καμπόσου, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να παρομοιάζει τον Πρόεδρο της Π.Ε.Δ. Πελοποννήσου ως «Μουσολίνι» αφού πρώτα τον έχει χαρακτηρίσει «νεκροθάφτη του Άργους»!

Δεν μας αφορά η επική αχαριστία του κ.Μαλτέζου αφού όπως όλοι γνωρίζουμε ο κ.Καμπόσος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επικράτηση του κ.Νίκα, η οποία οδήγησε τον κ.Μαλτέζο στην καρέκλα του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας.

Μας αφορά όμως και καταγγέλλουμε δημόσια την πολιτική συμπεριφορά του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, η οποία προσβάλλει το θεσμό που υπηρετεί.

Το μεγάλο ερωτηματικό είναι εάν η συγκεκριμένη συμπεριφορά του κ.Μαλτέζου και οι ύβρεις που εξαπολύει εναντίον του κ.Καμπόσου είναι με την ανοχή ή με την εντολή του κ.Νίκα;

Στο ερώτημα αυτό  ο κ.Περιφερειάρχης θα κληθεί να απαντήσει δημόσια.

8 σχόλια

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2022 15:32 Σύνδεσμος σχολίου

  ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΑ ΥΠΟΨΥΦΙΟ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 25%.

 • ΔΙΚΑΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
  ΔΙΚΑΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2022 15:22 Σύνδεσμος σχολίου

  ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕ Ο ΝΙΚΑΣ! ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΝΔ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ!

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2022 13:25 Σύνδεσμος σχολίου

  ΔΥΣΤΥΧΟΣ..... ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ... ΥΠΕΡΑΥΞΑΝΕΙ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΤΑ ΟΣΑ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΕΙ Ο ΚΑΜΠΟΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΛΤΕΖΟΥ !

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2022 11:30 Σύνδεσμος σχολίου

  ΡΕ ΤΟΝ ΔΥΣΤΥΧΟ ΤΟ ΠΕΤΡΟ ΡΙΧΝΕΙ ΑΓΚΥΡΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΨΑΡΕΨΕΙ Ο ΚΑΥΜΕΝΟΥΛΗΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟΣΟ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΑΣ ........................ΕΙΣΑΙ ΞΟΦΛΗΜΕΝΟΣ ΠΕΤΡΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΙΑΣΕΙ ΞΕΡΑ ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΚΟΥΖΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 03 Ιουλίου 2022 23:52 Σύνδεσμος σχολίου

  Ααα δεν μας τα λέτε καλά εκελι στο τατουλαιικο ο Αντώνης που ειναι...... οεο.....γιατί δεν υπογραφει αυτός το δελτίο τύπου γαμ@ την ατυχία μου !!!!

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 03 Ιουλίου 2022 22:23 Σύνδεσμος σχολίου

  ΣΤΗΡΊΞΤΕ ΤΟΝ ΠΈΤΡΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΆ ΓΙΑΤΊ ΔΈΚΑ ΧΡΌΝΙΑ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΌΛΑΒΕ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΏΣΕΙ ΤΑ ΈΡΓΑ ΤΏΡΑ ΗΡΘΣ Η ΣΤΙΓΜΉ....

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 03 Ιουλίου 2022 22:22 Σύνδεσμος σχολίου

  Γλύψιμο του Πέτρου στον Κάμποσο διακρίνω... Χάχα έχουν γνώση οι φυλακές ο Καμποσος δεν είναι κανένα παιδάκι να σας πιστέψει... Συνεχίστε το γλύψιμο είναι απολαυστικό....

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 03 Ιουλίου 2022 22:20 Σύνδεσμος σχολίου

  ΠΆΛΙ ΔΕΝ ΠΡΌΛΑΒΕ Ο ΠΈΤΡΟΣ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΤΟ ΈΡΓΟ 9 ΧΡΌΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΑΕΙ Ο ΜΑΛΤΕΖΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΆΒΑΜΕ...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...