Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σπυριδάκου στη ΔΡΤ: "Συγκεντρωτικός ο Νίκας. Ο Τατούλης είναι ΝΔ. Εγώ είμαι πολύ μικρή για να λογοκρίνω τον Πέτρο Τατούλη" (vd)

Σπυριδάκου στη ΔΡΤ: "Συγκεντρωτικός ο Νίκας. Ο Τατούλης είναι ΝΔ. Εγώ είμαι πολύ μικρή για να λογοκρίνω τον Πέτρο Τατούλη" (vd)

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και την εκπομπή “Επί της ουσίας” με τον δημοσιογράφους Μηνά Αρτόπουλο και Δημήτρη Μανιατάκο μίλησε η περιφερειακή συμβουλος κα.Μαργαρίτα Σπυριδάκου.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

  • Δεν νομιμοποιούνται οι αποφάσεις που λαμβάνονται στην οικονομική επιτροπή με την υπάρχουσα μορφή της.Παίζεται μια καθυστέρηση για να εξαντληθεί ο χρόνος.
  • Η Μαργαρίτα Σπυριδάκου είναι ΝΔ. Μεγάλωσα με κεντροδεξιές αντιλήψεις στην οικογένεια μου. Τις αρχές πιστεύω πως της έβαλε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Υποστήριξα τη ΝΔ στις πιο δύσκολες στιγμές.
  • Έχω την εντύπωση πως αρκετοί από την ΝΔ έχουν απογοητευτεί από τον κ.Νίκα. Μιλάω και για στελέχη του κόμματος, για αυτοδιοικητικούς και για πολίτες.
  • Η συνεργασία μας με τον κ.Τατούλη έχει χροιά αυτοδιοικητική. Ο κ.Τατούλης είναι ΝΔ. Εγώ είμαι πολύ μικρή για να λογοκρίνω τον Τατούλη.
  • Υπήρχε προεκλογικά μια συντονισμένη προπαγάνδα εναντίον του Πέτρου Τατούλη. Και εγώ σας άνθρωπος επηρεασμένη διεκδίκησα κάτι καλύτερο. Δεν το είδα να έρχεται αυτό το καλύτερο.
  • Είδα το έργο του Τατούλη στην Λακωνία και την Πελοπόννησο. Είχαν γίνει πράγματα. Πίστευα όμως, πως μπορούσαν να γίνουν περισσότερα, διαπίστωσα όμως πως δεν υπάρχει όραμα από τη νυν Περιφερειακή Αρχή.
  • Δαπανάται χρόνος στην επικοινωνία και το να βαφτίσουμε έργα των προηγούμενων ως δικά μας.
  • Πέραν της απογοήτευσης μου μπορώ να πω, πως ο τρόπος που είδα να λειτουργεί η παράταξη Τατούλη στο ΠεΣυ με κέρδισε. Συμπλέουμε και σε κάτι βασικό στην περιφερειακή διακυβέρνηση.
  • Όταν ανέλαβα την αρμοδιότητα για το ’21 ήμουν πολύ ενθουσιασμένη. Ήταν ο ρόλος της εντεταλμένης, που σαν δεύτερη στις εκλογές μπορεί να περίμενα και μια θέση Αντιπεριφερειάρχη, δεν είναι κακό να το πούμε και αυτό. Απο πολύ νωρίς άρχισα να μιλάω με τον Νίκα και να του λέω, πως πρέπει να βιαστούμε γιατί το ’21 ήταν σε απόσταση αναπνοής. Ο περιφερειάρχης δεν βιαζόταν και τόσο. Εγώ ζητούσα συνέχεια να πλαισιωθώ – γιατί δεν είμαι ιστορικός- από μια επιστημονική ομάδα με έναν επιστημονικό υπεύθυνο και έναν επιχειρησιακό υπεύθυνο. Δεν έπαιρνα σαφή απάντηση. Έφτιαξα ένα master plan το είδε ο Νίκας και μου είπε καλό είναι, εμείς θα τα κάνουμε όλα μόνοι μας. Είχε προαποφασίσει, πως θα λειτουργήσει με έναν δικό του τρόπο.
  • Όταν αντιλήφθηκα ότι δεν παίζω κανένα ρόλο τελικά ως εντεταλμένη, παραιτήθηκα. Πέρασε το ’21 και δεν έμειναν πράγματα. Δεν έχει γίνει ποτέ απολογισμός για το ’21/ Δεν αφήσαμε το στίγμα μας. Έπρεπε να γίνει κάτι μεγάλο. Με πληγώνει όλο αυτό.
  • Το ότι δεν έγινε και πανελλαδικά κάτι που θα μείνει για το ’21 με βάζει σε σκέψεις για το ότι μπορεί να έγινε αυτό για να μην ενοχληθεί ο κακός γείτονας. Υπάρχει μια πολιτική κατευνασμού του γείτονα που διαπνέει όλα τα κόμματα.
  • Όταν αποφασίστηκαν τα χρήματα της προγραμματικής 700.000 ευρώ για το ’21 ψηφίστηκε από όλους αλλά θεωρώ, πως δεν έπιασαν τόπο.
  • Υπήρχαν και υπάρχουν στελέχη της Περιφερειακής Αρχής που έχουν επιλέξει άλλο δρόμο από τον δικό μου, αυτόν της ανοχής.
  • Ο κ.Νίκας είναι συγκεντρωτικός.

Τέλος μίλησε για σημαντικά έργα, που πρέπει, να γίνουν στην Λακωνία

Δείτε την συνέντευξη:

www.drt915.gr

5 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2022 14:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε για βρισίδι είναι ο Πρωθυπουργός της Χώρας. Πέτρο προχώρα και γράφτους

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2022 12:33 Σύνδεσμος σχολίου

    10.44 ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΕΞΩΜΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝΕ ΛΕΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΜΑΡΓΑΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΜΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟ ΠΕΤΡΟ. ΕΔΩ ΠΕΦΤΕΙ ΓΕΛΙΟ. ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ . ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ. ΝΑ ΠΑΤΑΜΕ ΣΕ ΔΥΟ ΒΑΡΚΕΣ. ΑΣ ΚΑΘΙΣΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΤΗ. ΣΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2022 10:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Δηλαδή σαν να λέμε 19:20 ότι το φως είναι ο Νίκας? χα χα χα χα χα !!! τι σας δίνει και τρώτε και μάλιστα φτάνετε σε σημείο να κάνετε τους χειροκροτητές βρε καημένοι?

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2022 19:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Από το 2010 μεχρι σημερα εχουν φυγει απο τον Πέτρο καμιά σαρανταρια στελεχη και περιφερειακοι συμβουλοι ειτε νεοδημοκρατες ειτε πασοκοι. η σπυριδακου ειναι η μοναδικη που πηγε αυτοβουλως στην αντιστροφη πορεια. Εκανε διαφορετικη διαδρομη απο τους αλλους και πηγε και χωθηκε στο μαντρι. Λες ρε μαργαριτα οι αλλοι να ητανε τοσο λαθος και εσυ η ξυπνια ειδες το φως το αληθινο και διαλεξες τον μεγαλο δημοκρατη τον πετρο. Η μηπως σε ξεμυαλισε η πλανευτρα η ντινα και σε πηρε στο λαιμο της

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2022 19:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ΚΥΡΙΑ ΣΠΥΡΙΔΑΚΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΥΠΟΘΗΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΤΑΤΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ΥΒΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ. ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΧΑΣΑΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΑΤ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΟΥΤΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ. ΛΑΘΗ ΕΠΙ ΛΑΘΩΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ . ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΩΡΑ Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ. ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΡΙΘΜΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ 9 ΕΤΩΝ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ. ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΗΛΙΚΟ. ΕΠΟΥΛΩΣΕΙΣ ΛΑΚΟΥΒΩΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΤΑ ΜΑΝΟΥΑΛΙΑ ΣΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ. ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΟΥΣΙΑΣ. ΣΤΗΝ ΝΔ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΞΩΜΟΤΕΣ.ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥΤΗ ΣΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...