Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Λαμπρόπουλος: «Στηρίζουμε έμπρακτα την επιχειρηματικότητα και την ιδιωτική πρωτοβουλία»

Λαμπρόπουλος: «Στηρίζουμε έμπρακτα την επιχειρηματικότητα και την ιδιωτική πρωτοβουλία»

«Στηρίζουμε έμπρακτα την επιχειρηματικότητα, διορθώνουμε σφάλματα που διαπιστώσαμε στο σχεδιασμό τα προηγούμενα τρία έτη, στηριζόμαστε στην τοπική οικονομία και στηρίζουμε την ιδιωτική πρωτοβουλία και το εμπόριο για τη βελτίωση όλων των οικονομικών δεικτών της Αρκαδίας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου».

Αυτό σημείωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης, Οικονομίας, Παιδείας, Δίκαιης Μετάβασης

(Μεγαλόπολη) και ΣΔΙΤ Απορριμμάτων. Χρήστος Λαμπρόπουλος στο σύντομο χαιρετισμό του στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Τρίπολης «Ο Ερμής».

Ο κ. Λαμπρόπουλος ανέφερε πως «περάσαμε μία δύσκολη χρονιά αλλά άντεξε τόσο η οικονομία μας όσο και η κοινωνία και πλέον ατενίζουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το 2023».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στα υψηλά κίνητρα που δίνονται πλέον για επενδύσεις μέσω του Αναπτυξιακού Νόμου τόσο στη Μεγαλόπολη, όσο και στην Τρίπολη και τη Γορτυνία καθώς και στην αύξηση του ποσού κατά 60% των χρημάτων του νέου ΕΣΠΑ για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Χρήματα που είναι πολύ σημαντικά και θα δώσουν νέα αναπτυξιακή προοπτική στην Αρκαδία και γενικά στο σύνολο της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ο κ. Λαμπρόπουλος ευχήθηκε τέλος σε όλες και όλους τους παριστάμενους «Καλή Χρονιά με Υγεία, Ειρήνη και Δημιουργικότητα».

1 σχόλιο

  • ΜΑΥΡΗ ΑΡΑΧΝΗ
    ΜΑΥΡΗ ΑΡΑΧΝΗ Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 13:01 Σύνδεσμος σχολίου

    ΧΑΧΑ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΩΣ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΝΙΚΑ ,ΤΟΥ ΣΚΑΝΤΖΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ ΣΔΙΤ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ!!! ΒΡΕ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...