Νέο έργο για τα δίκτυα μονοπατιών στην περιοχή της Λίμνης Λάδωνα!

Με απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα εντάχθηκε στο ΠΕΠ 2014 – 2020, στο πλαίσιο σχετικής πρόσκλησης της ΤΑΠ ΤοΚ Αρκαδία 2020, η πράξη αποκατάστασης δικτύου μονοπατιών λίμνης Λάδωνα, δασικού συμπλέγματος Κάπελης και καταρρακτών Νεμούτας, στο βορειοδυτικό όριο του Δήμου Γορτυνίας.
Δικαιούχος του εν λόγω έργου, που συγχρηματοδοτείται από το ΕΤΠΑ (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης), είναι ο Δήμος Γορτυνίας.
Η συνολική δημόσια δαπάνη ανέρχεται σε 484.757,47 ευρώ και το έργο έχει ως στόχο την ανάπτυξη και αξιοποίηση των -συνολικού μήκους περί τα 80 χιλιόμετρα- παραδοσιακών μονοπατιών και κατά συνέπεια της ευρύτερης περιοχής.
Tags:
Λίμνη Λάδωνα, ΤΑΠΤοΚ, Περιφέρεια Πελοποννήσου, Δήμος Γορτυνίας, Δάσος Κάπελης, Καταρράκτες Νεμούτας,Σχετικά Άρθρα
- Τρίπολη | Έκθεση με θέμα τη χειροποίητη κούκλα μινιατούρα με παραδοσιακή φορεσιά
- "Υπερκάλυψη και ισχυρό ενδιαφέρον για τις επενδυτικές προσκλήσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου"
- Μαζική παραίτηση υποψηφίων από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πραγματευτής στην Κυνουρία — Καταγγελίες για τραμπουκισμούς και προσβολές!
- ΕΠΑΛ Γορτυνίας | Ευχαριστίες προς την Παγγορτυνιακή Ένωση
- «ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ γη μαρτυρική» | Αφηγηματική μουσικοθεατρική παράσταση από την ΑΕΚ Τρίπολης στην Πλατεία Άρεως!