Ανείπωτος πόνος στην κηδεία της 19χρονης Αναστασίας στα Καλάβρυτα

Ανείπωτος πόνος και θλίψη στην κηδεία της 19χρονης Αναστασίας Παπαγγγελή που έχασε τη ζωή της στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.
Η τελευταία πράξη του δράματος γράφτηκε στην Λυκούρια Καλαβρύτων στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου και στην εξόδιο ακολουθία που τέλεσε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων κ΄Αιγιαλείας κ.κ. Ιερώνυμος, με εκατοντάδες να παραβρίσκονται να κλαίνε και να αποχαιρετούν την Αναστασία. Απαρηγόρητοι οι γονείς Ηλίας Παπαγγελής και Μαρία Ντόλκα και οι αδελφές της ντυμένες στα λευκά όπως και το λευκό φέρετρο της αδικοχαμένης Αναστασίας και τα λευκά κουφέτα που μοιράστηκαν.
Στην Λυκούρια ηλιοφάνεια μέχρι την ώρα της εξόδου της σορού από τον Ναό. Από εκεί και έως το κοιμητήριο (μια απόσταση 500μ) έπιασε ψιλόβροχο σαν να κλαίει και ο ουρανός!
Η Αναστασία σπούδαζε στη Γεωπονική του ΑΠΘ, βρισκόταν στο μοιραίο τρένο και είχε επιβιβαστεί στο τρίτο βαγόνι.
Σχετικά Άρθρα
- Λεωνίδιο | Τραυματίστηκε αναρριχήτρια από την Πολωνία στον Κοκκινόβαχο - Δύσκολη επιχείρηση από την Πυροσβεστική σε δύσβατο σημείο! (εικόνες0
- ΚΡΕΚΟΝΙΑΝ Αγών VI | Δεν θα γίνει ο αγώνας τον Αύγουστο, θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία
- Ο ASTERAS AKTOR στα ημιτελικά του e-Κυπέλλου Ελλάδας!
- Άγιος Πέτρος | Για ανθρωποκτονία παραπέμπεται το ζευγάρι που ξυλοκόπησε τον 64χρονο σε γλέντι
- Βγήκε από το ΚΑΤ ο Μουγκοπέτρος: "Επιστρέφω στο σπίτι μου να πάρω αγκαλίτσα τα αγγελούδια μου" (vd)