Σε έκθεση τουρισμού στο Ντουμπάι η Περιφέρεια Πελοποννήσου!

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου πρόκειται να συμμετάσχει, μέσω του ΕΟΤ, στην Διεθνή Εκθεση Τουρισμού ΑΤΜ (Arabian Travel Market) Dubai – 2023, που θα διεξαχθεί στο Ντουμπάι από την 1η μέχρι και τις 4 του ερχόμενου Μαΐου.
Η εν λόγω έκθεση είναι μια από τις κορυφαίες διεθνείς εκθέσεις Τουρισμού, μέσω της οποίας ανοίγονται νέες επιχειρηματικές δυνατότητες στη Μέση Ανατολή για επαγγελματίες του εισερχόμενου και εξερχόμενου τουρισμού. Κάθε χρόνο παρουσιάζεται μια συγκεκριμένη θεματική, καθοριστική για την
κατεύθυνση που θα ακολουθήσει ο τουριστικός κλάδος. Το κύριο θέμα για το 2023 είναι “Working Towards Net Zero”, στο πλαίσιο του οποίου θα διερευνηθεί ο τρόπος με τον οποίο θα εξελιχθούν οι καινοτόμες τάσεις βιώσιμων ταξιδιών και θα εντοπισθούν στρατηγικές ανάπτυξης σε συγκεκριμένους βασικούς τομείς.
Ο μέγιστος αριθμός των επιχειρήσεων – φορέων που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό κλάδο και έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στην ΑΤΜ Dubai – 2023 μέσω της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι 10.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους αποστέλλοντας συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη αίτηση στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., έως και την Παρασκευή 17 Μαρτίου.
Την αίτηση συμμετοχής μπορείτε να δείτε εδώ:
Σχετικά Άρθρα
- Χειροτονία Πρεσβυτέρου π. Ἐφραίμ Δούρου στο Ναό Προφήτη Ηλία Τρίπολης
- Ο Βελόπουλος είχε αποκαλύψει τον «Φραπέ» του ΟΠΕΚΕΠΕ από το 2024! (vd)
- Με επιτυχία στις εξετάσεις πιστοποίησης στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Τένις (ITF) ο προπονητής της ΑΕΚ Τρίπολης Αρβανίτης Κωνσταντίνος
- Αιολικό στο Μαίναλο - Κάλεσμα για τη γνωμοδότηση | Ραντεβού σήμερα στο κτίριο της Περιφέρειας στην Τρίπολη
- «Μ.Α.Ν.Ο. Αχιλλέας» | Καλοκαιρινές εκδηλώσεις για παιδιά!