Λαμπρόπουλος: «Η Πελοπόννησος είναι ένας διαρκώς αναπτυσσόμενος τουριστικός προορισμός»

Σε διαδικτυακή συνάντηση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) με την Υπηρεσιακή Υπουργό Τουρισμού Ιωάννα Δρέττα, συμμετείχε ο Αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης, Οικονομίας, Παιδείας, Δίκαιης Μετάβασης (Μεγαλόπολη) και ΣΔΙΤ Απορριμμάτων Χρήστος Λαμπρόπουλος.
Το θέμα της συνάντησης ήταν η καλύτερη προετοιμασία για την τουριστική περίοδο του Καλοκαιριού και την όσο το δυνατόν αρτιότερη διαχείριση του τουριστικού προϊόντος μας αλλά και την επίλυση των όποιων προβλημάτων υπάρχουν στον συγκεκριμένο τομέα.
Ο κ. Λαμπρόπουλος επεσήμανε πως η Περιφέρεια Πελοποννήσου καθημερινά εργάζεται προς την κατεύθυνση βελτίωσης των υποδομών της καθώς και για την βελτίωση του παρεχόμενου τουριστικού προϊόντος με σκοπό την κάλυψη των αυξημένων πλέον απαιτήσεων των επισκεπτών και σημείωσε πως η περιοχή μας αποτελεί αναπτυσσόμενο τουριστικό προορισμό αφού μπορεί να χαρίσει μοναδικές εμπειρίες, που είναι, όπως αναφέρει και το σύνθημα της τουριστικής καμπάνιας της, «πέρα από το προφανές».
Σχετικά Άρθρα
- Νέος ενιαίος κώδικας τοπικής αυτοδιοίκησης | Πρόσκληση για συν-διοίκηση ή αυτο-διοίκηση;
- Ιερά Αγρυπνία προς τιμήν της Αγίας Σοφίας της εν Κλεισούρα στον Ι.Ν. Αγίου Νεομάρτυρος Δημητρίου Μερκοβουνίου
- Η απάντηση της Πανελλήνιας Ένωσης Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών στο Σύλλογο Πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Αρκαδίας
- Κυβέρνηση | Σχεδιάζει κατάργηση του ΕΝΦΙΑ για την πρώτη κατοικία!
- Παπαηλιού: "Συνεχίζεται η γενοκτονία εις βάρος του παλαιστινιακού λαού στη Γάζα από το κράτος του Ισραήλ"