Έργα για δρόμους της Αρκαδίας αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας
Αποφάσεις για σειρά σημαντικών θεμάτων έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου που συνεδρίασε την Τρίτη 22 Αυγούστου.
Μεταξύ άλλων, στην εν λόγω συνεδρίαση η Επιτροπή ενέκρινε την 3η πρόσκληση της Π.Ε. Μεσσηνίας με αντικείμενο την υποβολή οικονομικών προσφορών σχετικά με την ανάθεση υπηρεσιών μεταφοράς μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2023 – 2024.
Ενέκρινε επίσης την δημοπράτηση, με προϋπολογισμό 90.000 ευρών, των εργασιών αποχιονισμού στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Κορινθίας για την περίοδο 2023 – 2024, καθώς και το πρακτικό ελέγχου της Επιτροπής Αγροτικού Εξηλεκτρισμού νομού Κορινθίας για το 2023.
Ακόμα, στη σημερινή της συνεδρίαση η Επιτροπή προέβη στην έγκριση διενέργειας ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το προϋπολογισμού 250.000 ευρώ έργο συντήρησης και βελτίωσης, κατά τμήματα, της επαρχιακής οδού Λεωνίδιο – Κοσμάς προς Παλαιοχώρι – Αγιο Βασίλειο.
Η Οικονομική Επιτροπή προέβη, εξ άλλου, στην ανάδειξη προσωρινού μειοδότη στο προϋπολογισμού 230.000 ευρώ έργο αποκατάστασης της βατότητας στην επαρχιακή οδό Τρίπολη – Νεστάνη – Σάγκα.
Τέλος, μεταξύ άλλων, στη συνεδρίασή της σήμερα η Επιτοπή προχώρησε στην ανάδειξη οριστικού μειοδότη στο με προϋπολογισμό 300.000 ευρώ έργο συντήρησης και βελτίωσης, κατά τμήματα, του δρόμου Ελληνικό – Μονή Προδρόμου – Στεμνίτσα.
Tags:
Περιφέρεια Πελοποννήσου, Λεωνίδιο – Κοσμάς, Τρίπολη – Νεστάνη – Σάγκα, Ελληνικό – Μονή Προδρόμου – Στεμνίτσα,Σχετικά Άρθρα
- «Πελοπόννησος 360» | Στην Αρκαδία των προκλήσεων και των μεγάλων ευκαιριών ολοκληρώθηκε η πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού
- Πάνω από 50 έργα και παρεμβάσεις ύψους 105 εκατ. € ανακοίνωσε ο Δημήτρης Πτωχός για την Αρκαδία!
- Προγραμματική ανάμεσα σε Περιφέρεια και Δήμο Τρίπολης | Τζιούμης: «Ενισχύουμε την οδική ασφάλεια σε κεντρικούς άξονες του δήμου μας»
- Για εναλλακτική χάραξη στην παράκαμψη Λαγκαδίων μίλησε ο Περιφερειάρχης - "Θα προσπαθήσουμε να τη χρηματοδοτήσουμε άμεσα"
- Η Περιφέρεια Πελοποννήσου αναβαθμίζει τον οδικό άξονα Τρίπολη – Αλωνίσταινα






