5ο Ψηφιακό Φεστιβάλ Χωριού για Αρκαδία - Λακωνία - Μεσσηνία

(ΑΝΟΙΞΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ-Διαγωνισμός φωτογραφίας)
Tο πέμπτο κατά σειρά «Ψηφιακό Φεστιβάλ Χωριού» διοργανώνει η ομάδα «Αρχιτεκτονικές Διαδρομές Μεσσήνης» σε συνεργασία με το εργαστήριο ψηφιακών δεξιοτήτων και πληροφορικής «Αλγόριθμος» από τις 5 Μαρτίου έως τις 12 Μαρτίου , θέτοντας στο επίκεντρο για άλλη μια φορά την Αρκαδία, τη Λακωνία και τη Μεσσηνία.
Πρόκειται για έναν διαγωνισμό φωτογραφίας με ελεύθερη συμμετοχή που ως θέμα έχει τη φυσική ομορφιά των τόπων, τους ανθρώπους, τις παραδόσεις, τα αξιοθέατα και τα μνημεία ενός χωριού με έμφαση την εποχή της άνοιξης.
Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν, μπορούν να στείλουν τις φωτογραφίες τους που θα προέρχονται από μέρη των νομών Αρκαδίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αναγράφοντας και τα στοιχεία επικοινωνίας τους, μέχρι και τις 12 Μαρτίου. Το υλικό που θα συγκεντρωθεί, θα συμβάλλει στην προβολή των χωριών μέσα από σελίδες και ομάδες κοινωνικής δικτύωσης στο ιντερνέτ (διατηρώντας πάντα τα στοιχεία του δημιουργού).
Περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορούν να αναζητηθούν από τον συντονιστή της δράσης κ. Γιάννη Λάσκαρη στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Tags:
Ψηφιακό φεστιβάλ χωριού,Σχετικά Άρθρα
- "Να την χορεύεις τη ζωή, γιατί δύσκολα περπατιέται!" | Εντυπωσιακή παράσταση από το χορευτικό συγκρότημα του Δήμου Νότιας Κυνουρίας
- "Ο Μελαγχολικός εργάτης" | Ένα βιβλίο για τα ορυχεία της Μεγαλόπολης
- Ανοιχτό σεμινάριο χορού Rock ‘n’ Roll / Swing από τους Athens Lindy Hop στο 10ο TRIPolis Rock Festival
- Μεγάλη Πανήγυρη προς Τιμήν του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου στην Καμάρα Μεγαλόπολης
- AgiannisFest 2025 τον Αύγουστο με διήμερες εκδηλώσεις!