Για μεγάλα έργα υποδομών συζητήσαν Ταχιάος και Πτωχός
Τον Υφυπουργό αρμόδιο για θέματα Υποδομών Νίκο Ταχιάο συνάντησε την Τρίτη 26 Μαρτίου, στην Αθήνα, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός.
Μία σειρά έργων σε οδικά δίκτυα και υποδομές, καθώς και τα αρδευτικά έργα της Περιφέρειάς μας, απασχόλησαν την παραγωγική αυτή συνάντηση, στην οποία δόθηκε έμφαση και σε όσα πρέπει να γίνουν για την χρηστή διαχείριση των υδάτινων πόρων σε ολόκληρη την Πελοπόννησο.
Οι επαφές με το Υπουργείο θα είναι συνεχείς, τόσο για τα μεγάλα έργα υποδομών που υλοποιούνται στην Περιφέρεια, όσο και για τον σχεδιασμό νέων.
Σχετικά Άρθρα
- Πρόταση - Νέος τρόπος διαχείρισης των ΚΑΠ δια της θεσμοθέτησης αυτοτελούς ταμείου αυτοδιοίκησης | Γράφει ο Σάββας Σαββάκης
- Γιαννακούρας: "Οι πολίτες θα οδηγήσουν τον Νίκο Ανδρουλάκη και το ΠΑΣΟΚ στην Κυβέρνηση, για να υπάρξει αλλαγή για τη Μεγαλόπολη και τη χώρα"
- Διεθνής τιμητική διάκριση στο δημιουργό Δημήτρη Κούρο από την Αρκαδία! (vd)
- Η ΕΛΜΕ Αρκαδίας για το θάνατο της καθηγήτριας Βασιλικής Γιαννίκου
- Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης | Επόμενη συνεδρίαση στις 10 Νοεμβρίου 2026






