Αναβαθμίσεις υποδομών και πράσινες παρεμβάσεις συζητήθηκαν στη συνάντηση Πτωχού - Τζιούμη

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, είχε συνάντηση, την Τρίτη 18 Ιουνίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη.
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη), τα έργα των οποίων θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Οι προτάσεις καλύπτουν μια σειρά δράσεων κοινωνικού χαρακτήρα, αναβάθμισης υποδομών και πράσινων παρεμβάσεων.
Στη συνάντηση συμμετείχε επίσης ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Τρίπολης, Αλέξανδρος Κανελλόπουλος με συνεργάτες, καθώς επίσης ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη, Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο Εκτελεστικός Γραμματέας, Γιώργος Σπίνος και ο προϊστάμενος της ΕΥΔ ΕΠ, Αντώνης Ψαράκης.
Tags:
Περιφέρεια Πελοποννήσου, Δήμος Τρίπολης, Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη, Κώστας Τζιούμης, Δημήτρης Πτωχός,Σχετικά Άρθρα
- Ξερά χόρτα και κίνδυνος πυρκαγιάς στη Νέα Δάφνη | Δήμαρχος Γορτυνίας: "Αφού δεν έχουν φτάσει οι εικόνες στις υπηρεσίες του Δήμου, δεν με ενδιαφέρει"
- Παράλιο Άστρος | Η ανακοίνωση για την 5η κατασκηνωτική περίοδο
- Γκράφιτι σε σχολείο των Άνω Λιοσίων για τον αδικοχαμένο 15χρονο Νικόλη Τσεβά από την Ζάτουνα
- Πανηγύρια 2025 στην Αρκαδία | Που και πότε θα γίνουν! (ανανεώνεται)
- Τσίχλης και Παναγάκης στη Βουλή | "Δεν έχει γίνει κανένα μεγάλο έργο στην Μεγαλόπολη"
2 σχόλια
-
Τις Πράσινες παρεμβάσεις πως τος εννοούν οι αιρετοί ; Μήπως παρεμβάσεις στο πράσινο δηλαδή αποψιλώσεις δασών και δέντρων όπου τους έρθει η επιφοίτηση ή η εντολή ;
-
Κωστίκα πήγες να μιλήσεις για το πώς και πού θα κατασκευάσεις τζαμί;;;