Κώστας Μανδρώνης: «Με ποιότητα και ταχύτητα συνεχίζεται η ασφαλτόστρωση δρόμων στη Γορτυνία»
Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αρκαδίας, Κώστας Μανδρώνης, επισκέφθηκε πρόσφατα το έργο «Συντήρηση και Αποκατάσταση Βατότητας Επαρχιακών και Δημοτικών Δρόμων Δήμου Γορτυνίας», το οποίο έχει προϋπολογισμό 300.000,00€ και χρηματοδοτείται από πιστώσεις ΚΑΠ ΠΕ Αρκαδίας.
Το έργο αυτό, που υλοποιείται μέσω Προγραμματικής Σύμβασης, περιλαμβάνει εργασίες ασφαλτόστρωσης και οι εργασίες στοχεύουν στη βελτίωση της βατότητας και στην ενίσχυση της ασφάλειας των οδικών δικτύων, διευκολύνοντας έτσι την καθημερινή μετακίνηση των κατοίκων και την πρόσβαση στις τοπικές κοινότητες.
Κατά την επίσκεψή του, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ποιότητα και την ταχύτητα υλοποίησης του έργου. Τόνισε, επίσης, τη σημασία της συνέχισης των έργων υποδομής για την ενίσχυση της τοπικής ανάπτυξης και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.
Σχετικά Άρθρα
- Λάθος του Νίκου Ανδρουλάκη, αν δεν επισκεφθεί τη Γορτυνία
- Δωρεάν δρομολόγια από το ΚΤΕΛ στη Γορτυνία | Αποφασίστηκε παράταση ως το τέλος του 2026 - Η λίστα!
- Παράδοση, πίστη και γεύσεις του Πάρνωνα στον Κοσμά | Μανδρώνης: «Η δύναμη των χωριών μας βρίσκεται στους ανθρώπους και στις παραδόσεις τους»
- Γεωργική Σχολή, Agrologistics Center και ΚΔΑΠ-ΑμεΑ για τη Μεγαλόπολη - Διοικητήριο στην Τρίπολη | Υπογραφή προγραμματικών συμβάσεων 774.000 €
- Υπογραφή σύμβασης για την κατασκευή γηπέδου 5×5 στο Πυρί Γορτυνίας
1 σχόλιο
-
Ενα τμημα περιπου 150μ σε αποσταση 300μ πριν απο την Αγαλω που εχει κατασταφει τελειως το οδοστρωμα και εχει μονο χωμα, εδω και 3 χρονια, με αποτελεσμα να καταστρεφονται τα ελαστικα μας, ποτε θα γινει κε Περιφεριαρχα?






