Πύργος | Έκκληση για βοήθεια από μητέρα 4 ανήλικων παιδιών

Πρόκειται για την 25χρονη Μαρία, η οποία μέσω της Ολυμπιακής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης, ζητά τη βοήθεια του κόσμου για να μεγαλώσει τα παιδιά της.
«Δε ζητάω χρήματα» λέει η ίδια χαρακτηριστικά στην κάμερα της ΟΡΤ. Απευθυνόμενη προς τους πολίτες δηλώνει ότι «όποιος μπορεί να πάει σε ένα σούπερ μάρκετ ή στο σπίτι μου να έρθει να μου φέρει τρόφιμα, γάλατα, λίγο λάδι, αλλά και ρουχισμό, αν υπάρχει η δυνατότητα».
Η 25χρονη μητέρα αναφέρει ότι δεν μπορεί να δουλέψει λόγω των παιδιών και πως ο σύζυγός της εργάζεται για ένα πενιχρό μεροκάματο και πως τα έξοδά της, με το ενοίκιο και την ανατροφή των παιδιών της, είναι ιδιαίτερα αυξημένα και ανταπεξέρχεται με πολύ μεγάλη δυσκολία. Το μοναδικό της εισόδημα προέρχεται από το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης. «Οι ανάγκες των παιδιών είναι μεγάλες και τα έσοδα ελάχιστα» δηλώνει η Μαρία.
Παράλληλα, η νεαρή γυναίκα έκανε και μια σχετική ανάρτηση σε διάφορες ομάδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ώστε να ευαισθητοποιηθούν όσο το δυνατό περισσότερο συμπολίτες της. Επίσης, ζητά και μια δουλειά για το άνδρα της, σε όποιο κλάδο και αν είναι αυτή, προκειμένου να ενισχυθεί το οικονομικό τους εισόδημα.
https://www.patrisnews.com
Tags:
Πύργος,Σχετικά Άρθρα
- Παντελίδης: "Ζητάω συγγνώμη για την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου"
- Απαράδεκτη εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο για τον Αστέρα - Ήττα από τον Ατρόμητο και τέλος η 5η θέση
- 2025 | Η γιορτή του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου (Ψηλονόμου)
- Φωτιά σε θάλαμο στην Παθολογική Κλινική του Παναρκαδικού Νοσοκομείου
- Εκδηλώσεις εορτασμού της Επετείου της Ιστορικής Μάχης των Βερβένων