Κωνσταντινόπουλος: "Στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο έχουμε πέντε κλινικές με δύο γιατρούς - Δεν υπάρχει οδηγός για το ασθενοφόρο στην Μεγαλόπολη"

Στην περιφερειακή συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ στην Τρίπολη μίλησε ο βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.
Μεταξύ άλλων, είπε: «Ο δήμος Μεγαλόπολης ζητά ενεργειακές κοινότητες, το κράτος λέει ότι δεν έχει χώρο. Την ίδια ώρα, δίνει στη ΔΕΗ 15000.000 ευρώ και 490 mw με δέκα θέσεις εργασίας.
Ξέρετε ότι σήμερα στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο έχουμε πέντε κλινικές με δύο γιατρούς; Ξέρετε ότι δεν υπάρχει οδηγός για το ασθενοφόρο στην Μεγαλόπολη;
Το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να πείσει τον κόσμο με ένα σχέδιο εναλλακτικής πολιτικής διακυβέρνησης. Όπως έλεγε ο Ανδρέας Παπανδρέου, έχουμε μόνο μία δυνατότητα, να πετύχουμε».
Σχετικά Άρθρα
- Ανδρουλάκης από την Τρίπολη: «Ελπίδα και προοπτική για όλους τους Έλληνες. Αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ της κοινωνικής δικαιοσύνης και της εθνικής αξιοπρέπειας»
- Βαρδιάμπασης: "Να στηριχθεί η αγροτική επιχειρηματικότητα, να δοθούν κίνητρα για την εγκατάσταση του πληθυσμού στην περιφέρεια"
- Ο Γιώργος Αναγνώστου αφηγείται τα ανέκδοτα παραμύθια του
- Δολιανίτης: "15 χρόνια περιμένουμε τα έργα στο λιμάνι του Λεωνιδίου - Γιατί καταργήθηκαν τα δρομολόγια Πειραιάς - Λεωνίδιο - Κύθηρα;"
- Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία βράβευσε μαθήτριες και μαθητές από την Αρκαδία - Όλα τα ονόματα! (vd)
1 σχόλιο
-
Θυμάσαι που πρότεινες φαντάρους και πυροσβέστες;