Ένταση και φωνές στο περιφερειακό συμβούλιο για την καύση απορριμμάτων
Ένταση και φωνές επικράτησαν για μερικά λεπτά στην αίθουσα συνεδριάσεων του περιφερειακού συμβουλίου, όταν ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Μανώλης Σκαντζός ανακοίνωσε ότι δεν θα δοθεί ο λόγος σε παριστάμενους φορείς και πολίτες να εκφράσουν τη γνώμη τους.
Αρκετοί από το κοινό αντέδρασαν που φώναζαν αίσχος και ντροπή, με τον κ. Σκαντζό να τους ζητά να ηρεμήσουν.
Εκνευρισμένος ήταν και ο Νίκος Γόντικας που ρώτησε τι θα πάθετε αν δώσετε το λόγο για 3 λεπτά στον πρόεδρο των κοινοτήτων της Μεγαλόπολης και στον εκπρόσωπο των σωματείων. "Τι είναι αυτά; Δεν έχει γίνει πουθενά, σε κανένα περιφερειακό συμβούλιο" φώναζε.
"Αυτό που κάνετε δεν είναι Δημοκρατία, είναι φασισμός. Αυτό δεν τιμά την Αριστερά" είπε ο κ. Λέγκας προς πολίτες που φώναζαν και ζητούσαν το λόγο.
Μετά από αρκετή ώρα και αφού προηγήθηκαν τοποθετήσεις συμβούλων, μίλησε ο κ. Καραθανάσης από την ένωση προέδρων Μεγαλόπολης.
Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr
Σχετικά Άρθρα
- Έπεσε η αυλαία στις σχολικές εορτές της Γορτυνίας (εικόνες)
- ΚΤΕΛ Αρκαδίας | Ξεκινούν τα δρομολόγια για μπάνια στο Παράλιο Άστρος
- Το ημερολόγιο εκδηλώσεων στην Αρκαδία (ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ)
- Έφυγε από τη ζωή ο φιλόλογος Ιωάννης Κόκορης, σε ηλικία 92 ετών
- Η επιστροφή του Κολοκοτρώνη και το επόμενο μεγάλο βήμα για την πόλη






