Άργος | Αγρότες άφησαν πορτοκάλια και άχυρο στο γραφείο του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης (εικόνες)
Το πρωί του Σαββάτου, 13 Δεκεμβρίου 2025, αντιπροσωπεία του μπλόκου αγροτών Αργολίδας παρέδωσε ψήφισμα με τα αιτήματα, στο πολιτικό γραφείο του Υφυπουργού της Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννη Ανδριανού στο Άργος.
Ο κ. Ανδριανός απουσίαζε και το ψήφισμα παρεδόθη στη γραμματεία του γραφείου του.
Οι αγρότες τοποθέτησαν στην είσοδο του πολιτικού γραφείου του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Ανδριανού κλούβα με πορτοκάλια και μανταρίνια και μια μπάλα με άχυρο.
Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Πέμπτη με σωματεία, συλλόγους και φορείς της Αργολίδας, στον χώρο του μπλόκου αποφασίστηκε ή συνέχιση του μπλόκου, με κάλεσμα ενίσχυσης αυτού.
Αντιπροσωπεία του μπλόκου, θα συμμετέχει στην πανελλαδική σύσκεψη των μπλόκων, το Σάββατο, στις 12 το μεσημέρι, στη Νίκαια της Λάρισας.
Σχετικά Άρθρα
- Νέο βύθισμα στην επαρχιακή οδό Σταυροδρόμι – Αετορράχη
- «Σύνδεση με το Δίκτυο αποχέτευσης» | Επιδότηση ως 1.100 € για τους κατοίκους σε Λεωνίδιο, Μεσόγειο Άστρος, Χειμερινή Μελιγού και Παράλιο Άστρος!
- Δράση από την Πυροσβεστική στα σχολεία της Βυτίνας (εικόνες)
- Μόλις 2 μήνες έμειναν για τα Γεωργάντεια 2026
- Τοπικό ποδόσφαιρο Αρκαδίας | Οι αγώνες του Σαββατοκύριακου (7-8.2.2026)
















