Άργος | Αγρότες άφησαν πορτοκάλια και άχυρο στο γραφείο του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης (εικόνες)
Το πρωί του Σαββάτου, 13 Δεκεμβρίου 2025, αντιπροσωπεία του μπλόκου αγροτών Αργολίδας παρέδωσε ψήφισμα με τα αιτήματα, στο πολιτικό γραφείο του Υφυπουργού της Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννη Ανδριανού στο Άργος.
Ο κ. Ανδριανός απουσίαζε και το ψήφισμα παρεδόθη στη γραμματεία του γραφείου του.
Οι αγρότες τοποθέτησαν στην είσοδο του πολιτικού γραφείου του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Ανδριανού κλούβα με πορτοκάλια και μανταρίνια και μια μπάλα με άχυρο.
Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Πέμπτη με σωματεία, συλλόγους και φορείς της Αργολίδας, στον χώρο του μπλόκου αποφασίστηκε ή συνέχιση του μπλόκου, με κάλεσμα ενίσχυσης αυτού.
Αντιπροσωπεία του μπλόκου, θα συμμετέχει στην πανελλαδική σύσκεψη των μπλόκων, το Σάββατο, στις 12 το μεσημέρι, στη Νίκαια της Λάρισας.
Σχετικά Άρθρα
- Το ημερολόγιο εκδηλώσεων στην Αρκαδία (ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ)
- Καλοκαιρινή γιορτή δημιουργίας και έκφρασης από το Κ.Δ.Α.Π. ΑμεΑ Δήμου Τρίπολης
- Στο Λεωνίδιο η πορεία μνήμης για τους Ισαάκ και Σολωμού - Η σημαία της Κύπρου κυματίζει στην περιοχή! (εικόνες - βίντεο)
- Δεν έχουν έλεος. Υπόσχονται ξανά την παράκαμψη Λαγκαδίων!
- Το Γραφείο Καινοτομίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανοίγει τις πύλες του - Τελετή εγκαινίων στην Τρίπολη
















