Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νικολάκου για ΣΥΡΙΖΑ: «Δε μπορούμε να δεχτούμε το "αποφασίζουμε και διατάζουμε"» (vd)

Νικολάκου για ΣΥΡΙΖΑ: «Δε μπορούμε να δεχτούμε το "αποφασίζουμε και διατάζουμε"» (vd)
Με αφορμή την ανακοίνωση την όποια εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Πελοποννήσου μετά την σύσκεψη της Περιφερειακής Συντονιστικής Επιτροπής στο Εργατικό Κέντρο της Τρίπολης, και κατά την οποία τάσσονταν κατά των σχεδίων της Περιφέρειας για τα απορρίμματα, έντονη ήταν η αντίδραση της περιφέρειας, δια στόματος, Ντίνας Νικολάκου.
Στην σύσκεψη αυτή, όπως είπε αρχικά η αντιπεριφερειάρχης, συμμετείχαν ο υπουργός της κυβέρνησης και βουλευτής Μεσσηνίας, Γιώργος Κατρούγκαλοςβουλευτές από την Πελοπόννησο, κομματικά στελέχη καθώς και η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στο Περιφερειακό συμβούλιο, με αρχηγό της, Νίκο Πατσαρίνο.
Πρόκληση για την κοινωνία χαρακτήρισε τις αποφάσεις που πάρθηκαν και ανακοινώθηκαν μέσω δελτίου τύπου την στιγμή που το μείζον θέμα για την χωρά είναι οι λύσεις που πρέπει να δώσει η κυβέρνηση στα προβλήματα των πολιτών.
"Σε ένα κλίμα ασφάλειας όπως" είπε η Ντίνα Νικολάκου ότι μίλησε ο κύριος Κατρούγκαλος στο εργατικό κέντρο Τρίπολης, "οπού βρισκόταν μόνο με φίλους του και συντρόφους του κάτι το οποίο χαρακτήρισε ως εξαιρετικά αρνητικό για την ίδια την κοινωνία".
«Τι έχουν κάνει για την Περιφέρεια Πελοποννήσου από τότε που έχουν αναλάβει την ευθύνη της χώρας;» αναρωτήθηκε, αναφερόμενη σε όλους τους αντιπροσώπους της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, σε όλα τα πόστα.
«Ολόκληρη η κοινωνία βλέπει πια πως όλα αυτά που της είχαν τάξει δεν ήταν τίποτα άλλο από μεγάλα λόγια και μεγάλα ψέματα» τόνισε η Αντιπεριφερειάρχης.
«Γιατί είχαν πει τόσα πολλά και κάνουν τόσα λίγα;» αναρωτήθηκε μετά.
Τέλος, με έντονο ύφος κάλεσε όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ "αντί να βγάζουν αποφάσεις μέσα σε κλειστές πόρτες που είναι μόνοι τους, να έρθουν να συνομιλήσουν με όλους τους πολίτες".
"Σε μια δημοκρατική χωρά", πρόσθεσε, έ"χει συνέχεια το κράτος, δεν ήρθαν ξαφνικά οι αμόλυντοι και αδιάφθοροι, αυτοί που κυβερνούν σήμερα για να μηδενίσουν τα πάντα και ότι έχει γίνει, ανεξάρτητα εάν έχει ή όχι με νομιμότητα και να γίνει σύμφωνα με τις δίκες τους απόψεις".
«Δε μπορούμε σε καμία περίπτωση να δεχτούμε το "αποφασίζουμε και διατάζουμε"» τόνισε.
Μ.Σ.
Δείτε το βίντεο

1 σχόλιο

  • στο σπιτι του κρεμασμενου....
    στο σπιτι του κρεμασμενου.... Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2015 18:50 Σύνδεσμος σχολίου

    ποιος η μάλλον ποια μιλαει για δημοκρατια. θα τρελαθούμε εντελως.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...