Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τσακώνονται στο Άργος για το αν είναι αληθινή η είδηση για την επεισοδιακή βάπτιση!

Τσακώνονται στο Άργος για το αν είναι αληθινή η είδηση για την επεισοδιακή βάπτιση!
Το γύρο της Ελλάδας έκανε η είδηση ότι σε βάπτιση στο Άργος,  κατά την διάρκεια του μυστηρίου, ο πατέρας των νεοφώτιστων διδύμων προέβη σε μια διαφορετική πρόποση,
μπροστά στους καλεσμένους που έμειναν άφωνοι, αφού -σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που ειπώθηκαν ακόμα και σταθμό πανελλαδικής εμβέλειας- ξεκίνησε την ανάγνωση μιας όχι και τόσο μικρής λίστας με τα ονόματα των ανδρών που είχε μάθει πως είχαν σχέση με την γυναίκα του!
Το σχετικό ρεπορτάζ μάλιστα μετέφερε η δημοσιογράφος Κατερίνα Κουρτέλη, από την Αργολίδα, μιλώντας μέσω skype, στην εκπομπή του Παπαδάκη, στον Ant1!
Θυμηθείτε τι είπε ...

 
ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΣΩΤΗΡΗ ΚΩΤΣΟΒΟ

Ο δικηγόρος Σωτήρης Κωτσοβός, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:
"Σάλο στην τοπική κοινωνία έχει προκαλέσει η εμφάνιση της κ. Κατερίνας Κουρτέλη, παλιάς ρεπόρτερ και παρουσιάστριας τοπικών καναλιών σε κεντρικό αθηναικό κανάλι, όπου "κατέθεσε" live ως πραγματική είδηση,πικάντικες στιχομυθίες συζυγικής απιστίας κατα τη διάρκεια της βάπτισης των δίδυμων παιδιών τους στο Αργος !! Το "γεγονός" αυτό βέβαια ΟΥΤΕ έχει ονοματεπώνυμο, ούτε συγκεκριμένο χώρο, ούτε έχει διασταυρωθεί αλλα και ούτε έχει ακουστεί τίποτε τέτοιο στην πόλη και την περιοχή ...

Οφείλει λοιπόν άμεσα , ΣΗΜΕΡΑ, ή ίδια κυρία να αποδείξει την αλήθεια του ρεπορτάζ της, κάνοντας το πιο συγκεκριμένο...

Αλλιώς επειδή η δημόσια διαπόμπευση χωρίς κάν ονομαστικές αναφορές, ενός συγκεκριμένου τόπου με ψευδή γεγονότα, στοχοποιεί ολόκληρο τον πληθυσμό και ειδικά όσους έχουν δίδυμα παιδιά που ήδη βάπτισαν ή θα βαπτίσουν μελλοντικά και θα "σέρνεται" πάνω τους η πικάντικη ιστορία της εν λόγω κυρίας, θα προωθηθεί το βίντεο του "ρεπορτάζ" της στην Εισαγγελία για να δώσει εξηγήσεις αν όχι και ποινικό λόγο. Ετσι για να μάθει πως τα "δημοσιογραφικά απόρρητα" , έχουν να κάνουν με αληθινές πληροφορίες και όχι με διάδοσεις απρόσωπων συκοφαντιών που προσβάλουν ένα ολόκληρο τόπο και μόνον για να την.. ξαναθυμηθούμε τηλεοπτικά.. Την ευθύνη την έχουμε όλοι μας για να σταματήσει αυτός ο κανιβαλλισμός απο τον κάθε αρπακόλα του μικροφώνου και της κάμερας.."

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...