Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέος Διοικητής της Πυροσβεστικής Πελοποννήσου ο Αρχιπύραρχος Λαρέζος

Νέος Διοικητής της Πυροσβεστικής Πελοποννήσου ο Αρχιπύραρχος Λαρέζος
Με απόφαση του κ. Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος, ο Αρχιπύραρχος Θεόδωρος Λαρέζος του Ιωάννη, ανέλαβε τα καθήκοντα του Διοικητή Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Πελοποννήσου από 25-01-2017.
Ο μέχρι πρότινος Διοικητής Αρχυπύραρχος Χαράλαμπος Χιώνης του Θεοδώρου, μετατέθηκε στην Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ανατολικής Αττικής & Π.Y. Μαρκοπούλου, ως Διοικητής αυτής.
Ο κ. Λαρέζος διαβεβαιώνει πως θα συνεχίσει με ζήλο, προσήλωση και αυταπάρνηση την αποστολή του για την ασφάλεια και προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών και του Κράτους, του φυσικού περιβάλλοντος και ιδίως του δασικού πλούτου της χώρας από τους κινδύνους των πυρκαγιών, Θεομηνιών και λοιπών καταστροφών.
Ο νέος Διοικητής είναι έγγαμος πατέρας δύο (2) τέκνων, έχει καταταγεί στο Πυροσβεστικό Σώμα το έτος 1988 και ως Αξιωματικός έχει υπηρετήσει σε Πυροσβεστικούς Σταθμούς της ΔΙ.Π.Υ. Αθηνών, στην Π.Y. Λήμνου (ΠΕ.ΠΥ.Δ. Βορείου Αιγαίου), στο Περιφερειακό Κέντρο Επιχειρήσεων ΠΕ.ΠΥ.Δ. Πελοποννήσου, στο Π.Κ. Κυθήρων , στο Π.Κ. Βυτίνας στην Π.Υ. Μολάων, στην Π.Υ. Μεγαλόπολης και στην Π.Υ. Τρίπολης ως Διοικητής.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...