Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η δίωξη του Δημάρχου Πατρέων προκάλεσε κόντρα Τατούλη – Γόντικα!

Η δίωξη του Δημάρχου Πατρέων προκάλεσε κόντρα Τατούλη – Γόντικα!
Η παραπομπή σε δίκη του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, ύστερα από μήνυση τέως βουλευτή της Χρυσής Αυγής είχε ως αποτέλεσμα να προκύψει κόντρα ανάμεσα στο Περιφερειάρχη και την Λαϊκή Συσπείρωση!
 
Η ΘΕΣΗ ΤΑΤΟΥΛΗ
«Αποτελεί θεμελιώδες και αναφαίρετο δικαίωμα κάθε πολίτη, είτε είναι αριστερός, είτε δεξιός, είτε κεντρώος, είτε οτιδήποτε άλλο, να κάνει χρήση των δυνατοτήτων της πολιτείας» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου αναφορικά με τη δίωξη του Δημάρχου Πατρέων και τόνισε ότι «έχουμε δώσει σκληρούς και πραγματικούς αγώνες για τη δημοκρατία και την τήρηση των νόμων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και σεβόμαστε τις αποφάσεις της δικαιοσύνης».
Αφού χαρακτήρισε ντροπή τη συμπεριφορά του επικεφαλής της παράταξης του ΚΚΕ στο Περιφερειακό Συμβούλιο, καθώς η μομφή του ενάντια στην Περιφερειακή αρχή δε συνάδει με τη νόμιμη πολιτεία, ο κ. Τατούλης τόνισε ότι «η παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης δεν επέδειξε την ίδια ευαισθησία σε άλλες αντίστοιχες διώξεις μη μελών του ΚΚΕ, πόσο μάλλον στις διώξεις εναντίον του Περιφερειάρχη και στελεχών της Περιφερειακής αρχής».
«Προκειμένου να καλύψετε το απόλυτο πολιτικό σας κενό και την αδυναμία σας να καταθέσετε πολιτικές προτάσεις στο Περιφερειακό Συμβούλιο, προσπαθείτε να θέσετε διχαστικά διλήμματα τα οποία έχει απορρίψει η ιστορία προ πολλού και προπαντός οι πολίτες» δήλωσε τέλος ο Περιφερειάρχης κ. Τατούλης.
 
«ΜΕΛΑΝΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ» ΛΕΕΙ Ο ΓΟΝΤΙΚΑΣ
Σαν μελανή σελίδα θα παραμείνει στη λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου η άρνηση της πλειοψηφίας (ΝΔ – ΠΑΣΟΚ) να καταδικάσουν την παραπομπή σε δίκη του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, ύστερα από μήνυση τέως βουλευτή της Χρυσής Αυγής.
Ο Δήμαρχος Πατρέων δικάζεται μεθαύριο 13 Φλεβάρη, γιατί υλοποιώντας ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου δεν διευκόλυνε τη δράση της Χρυσής Αυγής. Δεν έδωσε π.χ. πόσα παιδιά μεταναστών φιλοξενούνται στους παιδικούς σταθμούς της Πάτρας. Δεν διευκόλυνε τη Χ.Α να κάνει συγκεντρώσεις κλπ.
Την ώρα που η ΚΕΔΕ, δεκάδες μαζικοί λαϊκοί φορείς, απαιτούν να σταματήσει η δικαστική δίωξη του αγωνιστή δημάρχου Πάτρας, ο κ. Τατούλης και η πλειοψηφία του Περιφερειακού Συμβουλίου, συνεπικουρούμενη από τη Χρυσή Αυγή αρνήθηκαν την ομόφωνη θέση όλων των παρατάξεων της μειοψηφίας να βγει ψήφισμα συμπαράστασης στο Δήμαρχο.
Στο βωμό των καλών σχέσεων με τη Χρυσή Αυγή και λοξοκοιτώντας ψηφοθηρικά στον ακροδεξιό χώρο, στηρίζουν ουσιαστικά τη δίωξη από τη Χρυσή Αυγή του κομμουνιστή Δημάρχου.
Δεν αρκεί η αμηχανία που έδειξαν κάποιοι σοσιαλιστές – σοσιαλδημοκράτες περιφερειακοί σύμβουλοι και κατά τη διάρκεια του αντικομμουνιστικού ντελίριου του κ. Τατούλη και κατά την ψηφοφορία. Η ανασυγκρότηση του σοσιαλδημοκρατικού χώρου δεν μπορεί να έχει μέλλον όταν σύρονται αμήχανα στο άρμα Τατούλη και φτάνουν μέχρι το σημείο να μην καταδικάζουν τη δίωξη αγωνιστών από τη ΧΑ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...