Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέα πτήση charter από την Λάρνακα Κύπρου στο αεροδρόμιο Καλαμάτας!

Νέα πτήση charter από την Λάρνακα Κύπρου στο αεροδρόμιο Καλαμάτας!
Η πολιτική κατεύθυνση της Περιφέρειας Πελοποννήσου και προσωπικά του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ.Πέτρου Τατούλη, να στηρίξει την τουριστική προοπτική της Πελοποννήσου, φέρνει καρπούς και ενισχύει τουριστικά την περιφέρειά μας.
Η Μυθική Πελοπόννησος όπως δείχνουν οι ενδείξεις, θα πρωταγωνιστήσει στον τουρισμό το 2017, αν κρίνουμε από τις επιτευχθείσες συμφωνίες με μεγάλα τουριστικά γραφεία του εξωτερικού και από τις προθέσεις μεγάλων τουριστικών ομίλων και αεροπορικών εταιριών.
Το αεροδρόμιο της Καλαμάτας, στηρίζει την προσπάθεια της Μυθικής Πελοποννήσου, όντας η πύλη εισόδου μας και αποκτά επιπλέον δυναμική και το 2017.
Πολλές είναι οι νέες επενδύσεις που συζητούνται για την Πελοπόννησο και τη Μεσσηνία και αυτό είναι ενθαρρυντικό, μιας και βρισκόμαστε εν μέσω της οικονομικής κρίσης.
Σήμερα 13-2-2017 ως Εντεταλμένη Σύμβουλος Τουρισμού, είχα συνάντηση εργασίας στην Περιφ.Ενότητα Μεσσηνίας, με Κύπριους επενδυτές στον τουρισμό, όπου συζητήθηκε η συνεργασία μας για δράσεις και πρωτοβουλίες, τόσο στην Κύπρο, όσο και στην Πελοπόννησο.
Η θετική είδηση είναι, ότι ύστερα από την καλή μας συνεργασία, προστίθεται τη φετινή σαιζόν, μία νέα πτήση charter από τη Λάρνακα Κύπρου, στο Αεροδρόμιο της Καλαμάτας και ανοίγει έτσι μία νέα τουριστική αγορά για την περιοχή μας.
Η προοπτική αυτή είναι πολύ σημαντική, διότι διαφαίνεται ότι υπάρχει πρόθεση και ενδιαφέρον να ξεκινήσει μέσα στο έτος και τακτική αεροπορική γραμμή με Κύπρο.
Συγχρόνως, διαφάνηκε και ενδιαφέρον για τη γαστρονομία της Πελοποννήσου και τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα της, που μπορούμε να αναδείξουμε, με συνδυαστικές δράσεις-
ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΥΖΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...