Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η απάντηση Νικολάκου σε Γόντικα για τα 4,6 εκ ευρώ στην "Πελοπόννησος ΑΕ" (vd)

Η απάντηση Νικολάκου σε Γόντικα για τα 4,6 εκ ευρώ στην "Πελοπόννησος ΑΕ" (vd)
"Ο κ.Γόντικας ξεπερνώντας κάθε όριο λαϊκισμού διαστρεβλώνει την αλήθεια". Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε την συνέντευξή της- απάντηση στον επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης" η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ντίνα Νικολάκου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του drt915.gr, σχετικά με την ανακοίνωση για τα 4,6 εκ στην "Πελοπόννησος ΑΕ", που ψηφίστηκαν στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο. (“Μετά τα μεσάνυχτα άλλα 4,6 εκατ. ευρώ στην Πελοπόννησο Α.Ε.”)
Η κα.Νικολάκου έκανε λόγο για ατεκμηρίωτες απόψεις που σκοπό έχουν μόνο να συκοφαντήσουν και να δημιουργήσουν εντυπώσεις και όχι για αλήθειες.
Εξήγησε πως τα χρήματα δεν αφορούν πρόγραμμα κωνωποκτονίας αλλά δομές που θα δημιουργηθούν και θα αφορούν στο παρατηρητήριο ζωονόσων και ανθρωπονόσων.
Δομές καινοτόμες που θεωρούνται πρωτοπόρες από το Υπουργείο Υγείας, ενώ όπως είπε η κα.Νικολάκου οι προγραμματικές συμβάσεις υπόκεινται σε ελέγχους από όλους τους αρμόδιους μηχανισμούς.
Στη συνέχεια μίλησε και για την γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων ξενοδοχείου στην Ερμιόνη και σημείωσε πως οι υπηρεσίες είχαν γνωμοδοτήσει θετικά και δεν μπορεί ο κ.Γόντικας να λέει πως η Περιφερειακή αρχή εξυπηρετεί συμφέροντα.
Η Αντιπεριφερειάρχης κάλεσε τον κ.Γόντικα να επανέλθει στον πολιτικό πολιτισμό και στην πολιτική αξιοπρέπεια και να μην ψεύδεται, ενώ του ζήτησε να κάνει προτάσεις που είναι εφαρμόσιμες και να μην ασκεί κριτική μόνο για την κριτική, όταν μάλιστα το κόμμα στο οποίο πρόσκειται δεν ακολουθεί τέτοια τακτική.
Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις της κας.Νικολάκου και την απάντησή της στον κ.Γόντικα.

1 σχόλιο

  • anonymoys
    anonymoys Κυριακή, 04 Ιουνίου 2017 10:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν κατάλαβες καλά κ. Ντίνα μας, άλλη φορά πρέπει να παίρνεις έγκριση από το κόμμα του κ. Γόντικα. Έλεος!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...