Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πάτρα: Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι - Νεκρός ο οδηγός (vd)

Πάτρα: Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι - Νεκρός ο οδηγός (vd)
Σοκαριστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν λίγο μετά τις 10.00 στο λιμάνι της Πάτρας στο ύψος που σταθμού «Κανελλόπουλος». Ο οδηγός ενός αυτοκινήτου μπήκε, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, με μεγάλη ταχύτητα στο χώρο και χωρίς να κόψει βούτηξε στη θάλασσα με το αυτοκίνητο. Στο σημείο επικράτησε πανικός. Αυτόπτες μάρτυρες αλλά και άντρες του λιμενικού προσπάθησαν να τον σώσουν αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Συμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο οδηγός ανασύρθηκε νεκρός ενώ το αυτοκίνητο βυθίστηκε τουμπαρισμένο στα 10 μέτρα.
Η τραγωδία συνέβη στο ύψος του επιβατικού σταθμού «Παναγιώτης Κανελλόπουλος». Στο συγκεκριμένο ύψος του λιμανιού δεν επιτρέπεται η είσοδος σε όλους τους πολιτες, γεγονός που γεννά ερωτήματα για το πως κατάφερε να βρεθεί ο οδηγός εκεί και φυσικά εάν πρόκειται για άνθρωπο που «συνδέεται» με κάποιο τρόπο με το λιμάνι της Πάτρας.
Όλα δείχνουν αυτοκτονία αλλά ακόμα τόσο οι άντρες του λιμενικού όσο και οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Η σορός του οδηγού μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για τη διενέργεια νεκροψίας από ιατροδικαστή ενώ ήδη έχουν ενημερωθεί συγγενείς του θύματος.
Στο λιμάνι εξακολουθεί να επικρατεί μεγάλη αναστάτωση ενώ το σημείο έχει αποκλειστεί. Δύτες παραμένουν στη θάλασσα σε μια προσπάθεια να βοηθήσουν στην ανάσυρση του μοιραίου αυτοκινήτου. Κανείς δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Κανείς δεν πρόλαβε να σταματήσει τον οδηγό...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...