Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το φιλανθρωπικό έργο της Μητρόπολης Πατρών εξήρε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γεωργία Γεννιά

Το φιλανθρωπικό έργο της Μητρόπολης Πατρών εξήρε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γεωργία Γεννιά
Το φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών εξήρε η βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων του ΣΥΡΙΖΑ, Γεωργία Γεννιά (γεννημένη στην Τρίπολη), που παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 53ης επετείου της Επανακομιδής της Τιμίας Κάρας του Πολιούχου της πόλης, Αποστόλου Ανδρέου από τη Ρώμη, όπου φυλασσόταν για 500 και πλέον χρόνια, στην πόλη όπου μαρτύρησε, την Πάτρα.

Η κ. Γεννιά ευχαρίστησε τον Αρκάδα Μητροπολίτη, Σεβασμιότατο, κ.κ. Χρυσόστομο, γιατί της έδωσε και φέτος την ευκαιρία να παραστεί στο συγκινησιακό περιβάλλον του λαμπρού εορτασμού, που στις μέρες μας αποκτά ιδιαίτερη αξία και δίνει δύναμη στον πατραϊκό λαό και τους χιλιάδες προσκυνητές της Τιμίας Κάρας του Αποστόλου Ανδρέου.

Η βουλευτής, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, παρακολούθησε, το απόγευμα του Σαββάτου (23.09.2017), τον Εσπερινό στον νέο Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα και την επομένη (Κυριακή) τη θεία λειτουργία και την λιτανεία που ακολούθησε.

Αναφερόμενη στην Ιερά Μητρόπολη Πατρών και ιδιαίτερα στον Σεβασμιότατο κ.κ. Χρυσόστομο, τόνισε ότι δεν περιορίζονται στο αγιαστικό έργο τους, αλλά έχουν έντονη και πολυετή φιλανθρωπική δράση, απαλύνοντας τον ανθρώπινο πόνο και βοηθώντας τούς έχοντες ανάγκη, είτε πρόκειται για Πατρινούς πολίτες, είτε για πρόσφυγες και μετανάστες.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...