Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Μήνυμα" (προς τη ΝΔ;) Τατούλη από τη Λακωνία: "Δεν θα πρέπει τα κόμματα να χρησιμοποιούν την Περιφέρεια για να κάνουν τα δικά τους αλισβερίσια"

"Μήνυμα" (προς τη ΝΔ;) Τατούλη από τη Λακωνία: "Δεν θα πρέπει τα κόμματα να χρησιμοποιούν την Περιφέρεια για να κάνουν τα δικά τους αλισβερίσια"

Μπροστά στη διαφαινόμενη (σύμφωνα με επίσημες δηλώσεις) μη στήριξη της ΝΔ στον Πέτρο Τατούλη, για τις επόμενες περιφερειακές εκλογές, ο Περιφερειάρχης, από τη Λακωνία, προχώρησε σε μία δήλωση με αποδέκτες τα πολιτικά κόμματα και τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται το θεσμό της περιφερειακής αυτοδιοίκησης. Κάλλιστα, θα μπορούσε να εκληφθεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τη ΝΔ. 

Αναλυτικά, είπε: «Η Πελοπόννησος αποτελεί το ενδιαφέρον μου» σημείωσε ακόμη ο Πέτρος Τατούλης και υπογράμμισε ότι «η πολιτική πρέπει πάντοτε να υπακούει σε καθαρούς όρους και να μην είναι εις βάρος των πολιτών. Δεν θα πρέπει τα κόμματα να χρησιμοποιούν αυτό τον πολιτικό θεσμό για να κάνουν τα δικά τους αλισβερίσια και τα δικά τους κουμάντα. Η τοπική αυτοδιοίκηση απαιτεί το σεβασμό από τα πολιτικά κόμματα. Ασφαλώς και τα πολιτικά κόμματα έχουν τη δυνατότητα για πρωτοβουλίες, θα πρέπει όμως να είναι ευγενείς απέναντι στους εκπροσώπους των αυτοδιοικητικών θεσμών.

Εάν αυτό δεν τηρείται αντιλαμβάνεσθε ότι δημιουργείται πρόβλημα δημοκρατίας. Δεν μπορεί να υπάρχει ανακολουθία λόγων και έργων. Οι θεσμοί της Περιφερειακής αυτοδιοίκησης και της πρωτοβάθμιας αυτοδιοίκησης απαιτούν από την πολιτεία τον απαραίτητο θεσμικό σεβασμό. Οποιοιδήποτε έρχονται εδώ γιατί νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν κουμάντο έχουν ουσιαστικά γελαστεί. Αυτή είναι ή ήπια αντίδραση, γιατί υπάρχει και η αντίδραση των πολιτών απέναντι σε αυτούς που νομίζουν ότι μπορούν να τους έχουν ως υποχείριο. Για τα κόμματα οι συνέπειες θα ήταν τραγικές. Γι’ αυτούς δε που το επιχειρούν θα είναι το οδυνηρό πολιτικό τους τέλος. Οι τοπικές κοινωνίες δεν ξεγελιόνται και αυτές έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε ότι αφορά τους αυτοδιοικητικούς θεσμούς».

7 σχόλια

  • αλλος   σύντεκνος
    αλλος σύντεκνος Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018 18:57 Σύνδεσμος σχολίου

    νεε σύντεκνε τα μυαλό και μια λυρα ! ζωντανεύουν οι αποθαμένοι ωρε κοπέλι ! μπητι δεν νογάς έρμο ! δεν θωρείς τι γίνεται ! έκιωσε ο ψευτοθώδορος !

  • νέος Σύντεκνος
    νέος Σύντεκνος Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018 13:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Σύντεκνε, το νου σου! μη σε δω να αγκαλιάζεις πουθενά τον Τατούλη. Τώρα εδω είσαι γίγαντας αλλά όταν κερδίσει ακόμη μια φορα την Περιφέρεια τότε θα είσα απλά νανάκι

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018 23:43 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΣΜΠΙΡΟΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΑΡΧΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ ΕΓΙΝΕ Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ.
    ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑ. ΠΕΣΑΝΕ ΚΟΡΜΙΑ.

  • μωραινει Κύριος
    μωραινει Κύριος Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018 23:40 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΥΝΤΕΚΝΟΙ ΑΚΟΜΗ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑΤΟΥΛΗ. ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΝΑΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΛΟΜΏΣΕΙ ΣΤΟ ΨΕΜΑ. ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΥΡΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΚΟΜΑ ΣΕ ΚΟΜΑ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ. ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ. ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.

  • ΣΤΕΛΙΟΣ
    ΣΤΕΛΙΟΣ Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018 01:22 Σύνδεσμος σχολίου

    ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΟ ΦΑΤΣΑ ΣΟΥ. -ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΙΓΟ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙΣ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.

  • Γιωργος  Κανελοπ
    Γιωργος Κανελοπ Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018 21:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Πετραν στα κοματικά αλισβερίσια είσαι ο πρώτος διδάξας! Δεν μιλάνε για σχοινί στο σπίτι ....του δάσκαλου! Αποδέξου το πολιτικό τέλος και αποσύρσου εν ηρεμία! Τελείωσες φίλε! Δεν σεβάστηκες τίποτα! Αφιλος πάντα και εαυτούλης !!!!Αυτοί που είναι γύρω σου τι θα απογίνουν τα ορφανά ! Ερχεται ο Δέδες Πετράκη και από ότι ακούω θα ψάξει πολλά !

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018 18:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Πέτρο όταν σε στήριζε ΝΔ - ΠΑΣΟΚ δεν ακούσαμε κάτι ανάλογο να πείς ... τότε τα αλισβερίσια ήταν προς το συμφέρον σου;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...