Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Παραπολιτικά" | Συνάντηση στα κεντρικά της ΝΔ για τις περιφερειακές εκλογές της Πελοποννήσου!

"Παραπολιτικά" | Συνάντηση στα κεντρικά της ΝΔ για τις περιφερειακές εκλογές της Πελοποννήσου!
Στο πλαίσιο των διαβουλεύσεων,εν όψει των τελικών ανακοινώσεων, όπως γράφουν τα parapolitika.gr, ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής του κόμματος, Λευτέρης Αυγενάκης και ο γραμματέας τοπικής αυτοδιοίκησης, Τάσος Γαϊτάνης, έχουν καλέσει σήμερα στις 4 το απόγευμα στην Πειραιώς όλους τους περιφερειακούς συμβούλους που έχουν εκλεγεί με την παράταξη του Πέτρου Τατούλη στην Πελοπόννησο και είναι ταυτόχρονα μέλη της Νέας Δημοκρατίας.

Στη συνάντηση αυτή, σύμφωνα με πληροφορίεςτων Παραπολιτικών, "θα τους ξεκαθαρίσουν ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να στηρίξει τον κ. Τατούλη στις προσεχείς περιφερειακές εκλογές και θα ζητήσει από όλους να τοποθετηθούν. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν θα τους ζητηθεί μόνο να δηλώσουν ότι δεν στηρίζουν την υποψηφιότητα Τατούλη ή και να στηρίξουν ενεργά την υποψηφιότητα του Δημάρχου Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, που θα είναι όπως όλα δείχνουν ο υποψήφιος περιφειάρχης Πελοποννήσου με τη στήριξη της ΝΔ. Σε κάθε περίπτωση, το μήνυμα που περνάει είναι ότι η ΝΔ δίνει καθαρή πολιτική μάχη για τις περιφερειακές εκλογές και ενδεχόμενα «αντάρτικα» δεν θα γίνουν αποδεκτά από κανέναν.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα, με απόφαση του κ. Αυγενάκη, παραπέμφθηκαν στην Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ δέκα μέλη του κόμματος από την Ήπειρο, που είχαν δηλώσει ανοιχτά τη στήριξή τους σε άλλο υποψήφιο -και όχι στον κ. Καχριμάνη- για την Περιφέρεια Ηπείρου.

Με την ίδια απόφαση έγινε αναστολή των αξιωμάτων που κατείχαν στη ΝΔ τα δέκα αυτά μέλη, μέχρι την έκδοση της σχετικής απόφασης της Κεντρικής Επιτροπής Δεοντολογίας του κόμματος, που ακόμα δεν έχει ληφθεί." 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...