Τατούλης: «Η Πελοπόννησος κρατήθηκε όρθια δεχόμενη το μεγάλο βάρος των ακραίων καιρικών φαινομένων»

«Η Πελοπόννησος κρατήθηκε όρθια δεχόμενη το βάρος των ακραίων καιρικών φαινομένων» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης στην ΕΡΤ 3 και τη δημοσιογράφο κα Έλσα Ποιμενίδου τη Δευτέρα 1 Οκτώβριου 2018.
«Η αλήθεια είναι ότι το φαινόμενο δεν ήταν όπως το περιμέναμε, αλλά σε καλύτερο επίπεδο», δήλωσε ακόμα ο Περιφερειάρχης και σημείωσε ότι «η Περιφέρεια Πελοποννήσου ήταν πολύ καλά προετοιμασμένη. Σε συνεργασία με τους Δήμους, τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, την Πυροσβεστική, την Αστυνομία και ομάδες εθελοντών αντέξαμε και ήδη σχεδιάζουμε την επόμενη μέρα για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν».
«Η προετοιμασία, η ενημέρωση των πολιτών, η συνεργασία όλων των φορέων και η διαρκής παρουσία μας σε όλα τα μέτωπα, με συνεχείς συσκέψεις των συντονιστικών οργάνων έφερε αυτά τα αποτελέσματα» τόνισε ακόμη ο κ. Τατούλης και πρόσθεσε «είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και αισιόδοξοι για την επιτυχή αντιμετώπιση των συνεπειών του φαινομένου».
3 σχόλια
-
Ο νεαρός ...αυτοδιοικητικό πολυεργαλείο έχει τρεις αγνοούμενος. Πέτρο πάρε και τον Δήμο Αθηναίων
-
αητέ μας!!!!! Κρατήθηκε όρθια η Πελοπόννησος ! Και την κράτησε ο Πέτρος ! Ο Τιτάνας ! Κάλμα παληκαρι μου. Εδω μας πήρε και μας σήκωσε τόσες καταστροφές σε Μεσσηνία, Λακωνία, Αρκαδία , Αργολίδα και ακόμη πιο πολλές στην Κόρινθο και ο Πέτρος χτενίζεται. Μυρουδιά δεν έχεις Πετράκο τι γίνεται στο Μοριά. Χάθηκαν περιουσίες εισοδήματα, κινδύνεψε κόσμος και πουλάμε αέρα στα κανάλια. Σιγάν κρείττον του λαλείν ................. πολιτικά αδαείς καρεκλοκένταυροι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Γέρασε ο Πέτρος παιδιά ! Τι να πει ο κακομοίρης τώρα! σουπίτσες και συντηρητική ζωή Πέτρο ! Κάτσε και ξεκουράσου και τόπο στα νιάτα ! Άλλωστε δεν έκανες και τίποτα το σοβαρό τόσα χρόνια στην Εθνάρχου Μακαρίου ! Από λόγια όμως και μπλα μπλα μας χόρτασες !