Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Περιφερειακές εκλογές 2019 | Έτοιμος να ανακοινώσει Δέδε ο ΣΥΡΙΖΑ!

Περιφερειακές εκλογές 2019 | Έτοιμος να ανακοινώσει Δέδε ο ΣΥΡΙΖΑ!

Με αντικείμενο την προετοιμασία της ερχόμενης Κεντρικής Επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο, συνεδρίασε σήμερα η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, υπό τον πρωθυπουργό και πρόεδρο του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με κομματικές πηγές, όπως αναφέρει το cnn.gr, έως τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε θέση να ανακοινώσει το «χρίσμα» σε 7 Περιφέρειες.

Πρόκειται για τους δύο νυν περιφερειάρχες που είχαν στηριχθεί και την προηγούμενη φορά, τη Ρένα Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής και τον Θεόδωρο Γαλιατσάτο στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Επίσης, τον νυν περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Θεόδωρο Καρυπίδη, τον Γιώργο Δέδε για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον νυν περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα, τον Κωνσταντίνο Κατσιμίγα για την Ανατολική Μακεδονία-Θράκη και τον Δημήτρη Αναγνωστάκη στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, ο ΣΥΡΙΖΑ θα ανακοινώσει τη στήριξη του γενικού γραμματέων υποδομών Γιώργου Δέδε (από την Κορινθία) ως υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, στις εκλογές του 2019.

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018 14:14 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΡΙΜΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΠΟΤΕ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...