Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μητσοτάκης: "Είμαι σίγουρος για τη νίκη του Παναγιώτη Νίκα στην Περιφέρεια" - Τι απάντησε για τα στελέχη Τατούλη! (vd)

Μητσοτάκης: "Είμαι σίγουρος για τη νίκη του Παναγιώτη Νίκα στην Περιφέρεια" - Τι απάντησε για τα στελέχη Τατούλη! (vd)

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, πραγματοποίησε περιοδεία στο Νομό Κορινθίας. Στο πλαίσιο των δηλώσεων του, αναφέρθηκε στη στήριξη του Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου. Επίσης, απάντησε και σε ερώτηση για τα στελέχη του Πέτρου Τατούλη που δεν ήταν παρόντα σε αυτή την περιοδεία ...

Δημοσιογράφος: Δυο λόγια σχετικά με τη στήριξη προς το πρόσωπο του νυν δημάρχου Καλαμάτας κ. Παναγιώτη Νίκα;

Κ. Μητσοτάκης: Εγώ χαίρομαι πάρα πολύ που έχουμε σήμερα μαζί τον Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος και θα έχει τη στήριξή μας για να διεκδικήσει την περιφέρεια Πελοποννήσου. Ο Παναγιώτης είναι ένας εξαιρετικός δήμαρχος, ένα στέλεχος με πολύ μεγάλη αυτοδιοικητική εμπειρία. Έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην Καλαμάτα. Και επειδή εμείς πιστεύουμε πραγματικά ότι η Αυτοδιοίκηση πρέπει να υπηρετείται από στελέχη τα οποία έχουν αυτοδιοικητική εμπειρία, γι’ αυτό και αποφασίσαμε να στηρίξουμε τον κ. Νίκα για να μπορέσει να διεκδικήσει την περιφέρεια Πελοποννήσου. Είμαι απολύτως σίγουρος ότι είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή την οποία μπορούσαμε να κάνουμε. Και είμαι επίσης απολύτως σίγουρος ότι και οι κάτοικοι της Πελοποννήσου θα εμπιστευτούν αυτόν και την ομάδα του, ώστε η επόμενη μέρα για την Πελοπόννησο να είναι μια μέρα πιο αισιόδοξη και πιο χαμογελαστή.

Δημοσιογράφος: Πολλά στελέχη της Ν.Δ. δεν είναι σήμερα εδώ, που είναι με τον κ. Τατούλη.

Κ. Μητσοτάκης: Κοιτάξτε, όλοι είναι ελεύθεροι να κάνουν τις επιλογές τους. Εμείς ως Νέα Δημοκρατία έχουμε πει από την πρώτη στιγμή ότι θα παρέχουμε ξεκάθαρη πολιτική στήριξη στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2ου βαθμού. Άρα, οι περιφερειακές εκλογές είναι εκλογές που έχουν μια έντονη πολιτική διάσταση για τη Νέα Δημοκρατία. Και αυτό συμβαίνει διότι οι περιφέρειες σε μεγάλο βαθμό είναι αναπτυξιακός βραχίονας και θα πρέπει οι περιφερειάρχες που θα εκλεγούν την επόμενη μέρα, να μπορούν να συμμερίζονται το δικό μας συνολικό αναπτυξιακό σχέδιο για τη χώρα. Από εκεί και πέρα, είναι αναμενόμενο να υπάρχουν επί μέρους διαφοροποιήσεις. Εμείς έχουμε κάνει την επιλογή μας. Θα τη στηρίξουμε και είμαστε απολύτως πεπεισμένοι ότι θα είναι, όχι απλά η σωστή επιλογή, αλλά θα είναι και η νικηφόρα επιλογή.

10 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018 11:40 Σύνδεσμος σχολίου

    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!!Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΙ ΘΑ ΛΕΤΕ!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018 01:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Πετρογλύφτης: θηλαστικό, σπάνιο πλεον είδος που συναντάται μόνο οικόσιτο στα κτίρια της περιφέρειας.... προς το παρόν. Δυσοίονο το μέλλον του μιας και τον Μάιο πρόκειται να εξαφανιστει

  • ο  ορών  μακρυά
    ο ορών μακρυά Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018 21:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Αρχίζει η αυτοδιάλυση της ομάδας Τατούλη. Μια ομάδα ετερόκλητη ασύνδετη αλαζονική πολλές φορές και το κυριότερο αναποτελεσματική ! Ο Πέτρος σε κατάσταση νευρικού κλονισμού θα μείνει μόνος του. Μόνη του ελπίδα το ΚΙΝΑΛ του Τάσου και του Βαγγέλη ! Τώρα Πέτρο σώθηκες, πας για κάτω από το 20%. Τρίτος και καταυδρωμένος ! Αποστρατεία τιμητική πιθανόν να σε συμφέρει ! Ξανασκέψου το όσο υπάρχει καιρός !!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018 21:28 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑ ΜΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018 21:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Σε πανικο η Τατουλπαρεα χαχχα

  • anonymous
    anonymous Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018 21:09 Σύνδεσμος σχολίου

    κ.κ. Κούλη μας, ΞΥΠΝΑ...... όσο είναι νωρίς! διαφορετικά, τέλος
    η διακυβέρνηση της χώρας που επιδιώκεις..... , τέλος τα όνειρα θερινής νυχτός!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018 21:08 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙ.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018 19:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Αφενως σωστο το σχολιο των 17.10, αφετερου....αν εισαι σιγουρος για τη νικη του Νίκα.....είσαι πραγματικά είτε άσχετος είτε παραπληροφορημένος είτε διαπλεκόμενος.....
    Αλήθεια που θα τα βρει η χρεωμενη Ν.Δ τα χρήματα για τηνστηριξη του Νίκα και όλων φυσικά των υποψήφιων περιφερειαρχών της???

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018 19:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Θελετε τους περιφερειαρχες υποχειρια σας κυριε Μητσοτακη. Αρα δεν πιστευετε στον θεσμο του Καλλικρατη . Θελετε να μας γυρισετε στην εποχη των Νομαρχιων οπου οι κυβερνησεις αποφασιζαν για το τι θα γινει . Αυτο απετυχε παταγωδωσ. Μικροεργακια γινονταν , αποσπασματικα υπο μορφη ρουσφετιων . Η Περιφερεια Πελοποννησου στις δυο θητειες της με τον ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ ειναι σε τροχια αναπτυξης , με μεγαλα εργα , και δεν θα μπορεσετε να την ανακοψετε. . Ο Κοσμος αλλαξε κυριε Μητσοτακη και συ εχεις μεινει σε αλλη εποχη . Δεν θα σε ακολουθησουμε.........

  • χαχα
    χαχα Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018 17:10 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...