Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Η ΝΔ δεν θα δώσει χρίσματα σε δήμους"

"Η ΝΔ δεν θα δώσει χρίσματα σε δήμους"

Στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κορινθία, ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε ότι το κόμμα της ΝΔ δεν πρόκειται να δώσει χρίσματα σε δήμους.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κ. Μητσοτάκης: Έχουμε πει ότι ως προς την αυτοδιοίκηση του 1ου βαθμού οι δημότες θα πρέπει να είναι ελεύθεροι να επιλέξουν τους καλύτερους τοπικούς άρχοντες, με γνώμονα το ποιος είναι καλύτερος για να αντιμετωπίσει τα τοπικά προβλήματα. Η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να δώσει χρίσματα στις αυτοδιοικητικές εκλογές 1ου βαθμού. Θα περιοριστούμε στη στήριξη την οποία έχουμε δώσει στις περιφέρειες. Θα ακούσουμε τις απόψεις και τις προτάσεις των τοπικών κοινωνιών, αλλά όπως έχω πει πολλές φορές, όσο απομακρυνόμαστε από την κεντρική εξουσία, τόσο οι δημότες πρέπει να είναι ελεύθεροι να κάνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές για τους δήμους τους.

Δημοσιογράφος: Ακόμα και για τις πρωτεύουσες των νομών;

Κ. Μητσοτάκης: Κάντε λίγο υπομονή.

2 σχόλια

  • 0
    0 Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018 17:14 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ.ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΑΛΛΟΙ.ΘΑ ΣΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΤΟ 2010.ΘΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΕΤΕ.........

  • ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
    ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018 15:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΛΕΓΕ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΧΡΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΥΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...