Menu
RSS
Τρίτη, 23/07/2019
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
komis490 1972018

Σιδέρης σε Αυγενάκη: "Στηρίζω Τατούλη. Πάντα τιμούσα τους ανθρώπους που συνεργαζόμουν"

Σιδέρης σε Αυγενάκη: "Στηρίζω Τατούλη. Πάντα τιμούσα τους ανθρώπους που συνεργαζόμουν"

Μετά την κλήση σε απολογία από τον Γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη, ο αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Σιδέρης από την Αργολίδα έσωσε την δική του απάντηση και ξεκαθαρίζει ότι θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό του Πέτρου Τατούλη για τις περιφερειακές εκλογές.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΣΙΔΕΡΗ ΣΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ

“κ.Γραμματέα,

Ανταποκρινόμενος στην γραπτή πρόσκληση για ¨απολογία¨ θέλω να τονίσω οτι 

ΔΕΝ θεωρώ τον εαυτό μου ΥΠΟΛΟΓΟ,όσον αφορά την απόφαση μου να υπηρετήσω τους 9300 Αργολιδείς  που με τίμησαν με την ψήφο τους και να υποστηρίξω την παράταξη του νυν Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, η οποία στηρίχθηκε σθεναρά το 2014 από το κόμμα ΜΑΣ την ΝΔ με Πρόεδρο τον Αντώνη Σαμαρά.

ΔΕΝ είμαι ΡΙΨΑΣΠΙΣ, έχοντας αγωνιστεί και θέσει εαυτόν υπό την λαϊκή κρίση ακόμα και σε δύσκολες στιγμές για την παράταξη ΜΑΣ τόσο στις Εθνικές Εκλογές του 2015, που τιμήθηκα από 6300 Αργολιδείς λαμβάνοντας τη δεύτερη θέση, όσο και στις Περιφερειακές εκλογές του 2010 όπου τιμήθηκα από 7700 συμπολίτες μου με την παράταξη του κ. Δράκου.

ΔΕΝ είμαι ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ στα κοινά του τόπου μου, έχοντας δώσει διαρκείς αγώνες τόσο στον συνδικαλιστικό τομέα του επαγγελματικού μου χώρου (Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος  Φυσικοθεραπευτών  Αργολίδας- Αρκαδίας καθώς και αιρετό μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών) όσο και στον αθλητικό χώρο όπου στηριζόμενος από 42 ποδοσφαιρικά σωματεία εκλέχθηκα Πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας.

ΔΕΝ είμαι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ στην πολιτική, διατηρώ το φυσικοθεραπευτήριο μου στο Άργος και δεν σταμάτησα ποτέ να υπηρετώ την επιστήμη μου και να βιοπορίζομαι από αυτή, με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και ΗΘΟΣ.

ΑΝ η Νέα Δημοκρατία ΠΡΕΠΕΙ να θέσει κομματική πειθαρχία, θα πρέπει να την  θέσει σ’ αυτούς που δεν αγωνίστηκαν για την παράταξη στην πρώτη γραμμή αλλά στους διαδρόμους των πολιτικών γραφείων.

ΑΝ η Νέα Δημοκρατία ΠΡΕΠΕΙ να θέσει κομματική πειθαρχία, θα πρέπει να την  θέσει σ’ αυτούς που ευκαιριακά προσδοκούν οφέλη χωρίς το παραμικρό προσωπικό κόστος.

ΑΝ η Νέα Δημοκρατία ΠΡΕΠΕΙ να θέσει κομματική πειθαρχία θα πρέπει να την θέσει σ’αυτούς που ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ και ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ την πολιτική ζωή του τόπου μας με ακραίες θέσεις.

ΑΝ η Νέα Δημοκρατία ΠΡΕΠΕΙ να θέσει κομματική πειθαρχία στην τοπική αυτοδιοίκηση, θα ΥΠΟΣΤΩ αγόγγυστα τις επιπτώσεις της στάσης μου να ακολουθήσω την οδό της ΤΙΜΙΟΤΗΤΑΣ, της ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ και του ΗΘΟΥΣ.

Επίσης για ποια αντιδεοντολογική συμπεριφορά με εγκαλείται από την στιγμή που στο ψηφοδέλτιο του Υποψήφιου Περιφερειάρχη ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  κ. Νίκα στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, υπάρχουν άτομα που δεν ανήκουν στην μεγάλη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας ούτε ως απλά μέλη; Να σας θυμίσω πως στις εσωκομματικές εκλογές του Μαΐου στην Αργολίδα εγγράφηκαν και ψήφισαν ως μέλη ένας τεράστιος αριθμός ατόμων. Στο συγκεκριμένο λοιπόν ψηφοδέλτιο υπάρχουν άτομα που δεν συμμετείχαν καν σ ‘αυτή την μαζική διαδικασία της παράταξης και δεν έχουν την ιδιότητα του μέλους.

 Αντιθέτως ο Πέτρος Τατούλης υπήρξε για δύο συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις ο μεγάλος νικητής της Περιφέρειας Πελ/σου. Την τελευταία μάλιστα με την καθολική υποστήριξη της Νέας Δημοκρατίας. Πάντα τιμούσα τους ανθρώπους που συνεργαζόμουν. Έτσι έμαθα από την οικογένειά μου. Γιατί πέρα από τους κανόνες της παράταξης, υπάρχουν και θέματα ηθικής τάξης.

Η στήριξη στο πρόσωπο του Πέτρου Τατούλη είναι κάτι που σας δηλώσαμε ομόφωνα από την πρώτη συνάντηση του Σεπτεμβρίου. Δεν είναι κάτι πρωτάκουστο. Είμαστε υπερήφανοι για το έργο μας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, το οποίο και συνεχίζουμε με πείσμα υπηρετώντας τους πολίτες της, καθώς η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι πάνω από κόμματα. Το λάθος δεν το συνεχίζουμε εμείς!! Εσείς δεν ακούσατε τα στελέχη σας που είναι σε καθημερινή επικοινωνία με τους πολίτες. Εγώ προσωπικά εκπροσωπώντας την παράταξη από νευραλγικές θεσμικές θέσεις  της Περιφέρειας έχω ξεκινήσει ένα έργο το οποίο δεν μπορώ να διακόψω βίαια λόγω των περιστάσεων που προκύπτουν. Αλλά τέλος δεν μπορώ να διανοηθώ ότι εγώ εγκαλούμαι για αντιδεοντολογική συμπεριφορά όταν την ίδια στιγμή στήριξα και στηρίζω μέσα από το έργο μου στην Περιφέρεια τον Πρόεδρο μας Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΠΑΝΤΟΤΕ  πορεύομαι με γνώμονα το συμφέρον των ΠΟΛΙΤΩΝ της Αργολίδας.

ΠΑΝΤΟΤΕ πορεύομαι με τους παρακάτω στοίχους του μεγάλου μας ποιητή Κ. Καβάφη βαθειά χαραγμένους μέσα στο νου μου.

Σα βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη,να εύχεσαι νάναι μακρύς ο δρόμος,γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις.Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,τον θυμωμένο Ποσειδώνα μη φοβάσαι,τέτοια στον δρόμο σου ποτέ σου δεν θα βρεις, αν μέν’ η σκέψις σου υψηλή, αν εκλεκτή συγκίνησις το πνεύμα και το σώμα σου αγγίζει.

Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας, τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις, αν δεν τους κουβανείς μες στην ψυχή σου, αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου.

Υ.Γ.: Επειδή ακούγεται ο ψίθυρος περί διαγραφών, θα ήθελα να σας τονίσω ότι είμαι στρατιώτης του Κόμματος και της παράταξης λόγω της συνέπειας που με διακρίνει ιδεολογικά. 

ΠΑΡΑΜΕΝΩ στη διάθεση της ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ,  του ΠΡΟΕΔΡΟΥ και των λοιπών αρμοδίων οργάνων, ΠΑΝΤΟΤΕ ως ΚΑΛΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ, γνωρίζοντας ότι 

Ο ΚΑΛΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ  ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΡΩΤΟΣ !!!!

 ΒΑΣΙΛΗΣ Γ. ΣΙΔΕΡΗΣ

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ  Ν.Δ  ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Ε.Π.Σ.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΠΕΡ.ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ –    ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ

ΑΙΡΕΤΟ  ΜΕΛΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ

 ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΑΧΕΠΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

6 σχόλια

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019 16:01 Σύνδεσμος σχολίου

  Βασιλη , προχωρα ειμαστε μαζι σου !

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019 15:14 Σύνδεσμος σχολίου

  Κ. Σιδερη τα τους ψηφους που ειχες παρει ηταν στον παρελθόν Στις προσεχείς Εκλογές ουτε στο όνειρο σου με τον Πετραν που εγκλωβιστηκες.

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019 12:52 Σύνδεσμος σχολίου

  ΚΥΡΙΕ ΒΑΣΙΛΗ ΣΙΔΕΡΗ , ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ! ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΑΛΟ ΤΟΥ @ΛΑΣΣΗ ΝΑ ΛΕΕΙ ! ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ !

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 09 Ιανουαρίου 2019 18:15 Σύνδεσμος σχολίου

  Tώρα Σιδέρη σώθηκες όπως βλέπεις έχεις υποστήριξη από την Τατουλοαυλή και από την οικογένεια .... Νομίζουν ότι θα ξαναγίνουν οι Μπέηδες του Μοριά..... δεν σφάξανε...σας πήρανε χαμπάρι .....ο κοσμάκης δεν πείθεται από ψεύτικα μεγάλα λόγια... σε λίγο που θα είναι κομμένη από τα ψηφοδέλτια της παράταξης μας και η Εύη να δεις κλάματα και αντρίκια μοιρολόγια.... Πήγε κόντρα στον Καραμανλή...πάει κόντρα στον Σαμαρά τον ευεργέτη του που του έδωσε 5 χρονια το αξίωμα του Περιφερειάρχη...... Τώρα πάει κόντρα και στον Μητσοτάκη....δεν γίνεται κυριε αχάριστε, αχαριστε, αχάριστε, αχαριστε...........ουδεις επικινδυνότερος εχθρός του ευεργετηθέντος...... η μεγάλη παράταξη της ΝΔ θα πάει μπροστά χωρίς βαρίδια....δεν έχει ανάγκη την Τατουλοπαρέα.....αντε γεια................................

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 09 Ιανουαρίου 2019 17:27 Σύνδεσμος σχολίου

  Μπραβο κε Σιδερη Μπραβο σας...καποια στιγμη πρεπει να καταλαβουν καποιοι οτι τα κομματα στηριζονται σε ανθρωπους... και οχι το αναποδο.
  Οσον αφορα προηγουμενο σχολιαστή....το χαιβανι μαλλον εισαι εσυ.
  Πολιτικη διαδρομη εχει μεγαλη ονκος σιδερης....και θα συνεχισει να εχει, γιατι εχει αποψη.....
  Οχι σαν καποιους που με αποψεις σταλινικες νομιζουν οτι μπορουν να βρουν πολιτικη θεση σε φιλελευθερο χωρο...αργα η γρηγορα θα ξεβρωμισει η ΝΔ....

 • δρομος χωρίς γυρισμό
  δρομος χωρίς γυρισμό Τετάρτη, 09 Ιανουαρίου 2019 14:20 Σύνδεσμος σχολίου

  Ο καλός στρατιώτης πεθαίνει για ιδανικά , αξίες και ιδέες Βασίλη κια όχι για να χτίζει το μέλλον του Τατούλη ! Χαιβάνι ε χαιβάνι ! Κατάλαβες ότι σήμερα υπόγραψες το πολιτικό σου τέλος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...