Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Με δική του μήνυση απάντησε ο Ρουμελιώτης στον Μαντά | Χαμός με αλληλομηνύσεις, αυτόφωρα και συλλήψεις!

Με δική του μήνυση απάντησε ο Ρουμελιώτης στον Μαντά | Χαμός με αλληλομηνύσεις, αυτόφωρα και συλλήψεις!

Η δημόσια αναφορά του Πέτρου Τατούλη σε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Περικλής Μαντάς (από τη Μεσσηνία) του "ζήτησε... μαύρο χρήμα για μέσο ενημέρωσης”, οδήγησε τον κ. Μαντά προσφύγει στην Δικαιοσύνη σε βάρος του περιφερειάρχη.

Η κατάθεση του Γιώργου Ρουμελιώτη (αντιπεριφερειάρχης) ως μάρτυρας υπεράσπισης του κ. Τατούλη, προκάλεσε τη μήνυση του κ. Μαντά, ο οποίος κατηγορεί τον Γιώργο Ρουμελιώτη για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδορκία.

Σύμφωνα με την "Ελευθερία" με εντολή της εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Τρίπολης ο αντιπεριφερειάρχης Ρουμελιώτης, ο οποίος με προφορική εντολή της εισαγγελέα έχει ήδη αφεθεί ελεύθερος.

Η νέα εξέλιξη είναι ότι και ο κ. Ρουμελιώτης κατάθεσε μήνυση κατά του κ. Μαντά. 

Μάλιστα, οι Πληρεξούσιοι Δικηγόροι Αθανάσιος Ι. Καβουρίνος και Ανδρέας Θ. Βαγγόπουλος σε αναοίνωσή τους αναφέρουν: "Η προσπάθεια ενοχοποίσης και ποινικοποίησης των καταθέσεων των  μαρτύρων του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Απόστολου Παπαφωτίου και Γεωργίου Ρουμελιώτη, σε διανοιγείσα δίκη από τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη κ. Περικλή Μαντά, αποτελεί παλιά και γνωστή τακτική, η οποία θα καταπέσει ενώπιον των δικαστικών αιθουσών. Μετά την κατάθεση αντίθετων μηνύσεων κατά του κ. Μαντά  από τους ανωτέρω μάρτυρες καλό θα ήταν ο κ. Μαντάς να εμφανιστεί στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας του, στα πλαίσια της αυτοφώρου διαδικασίας, όπως έκαναν και οι ίδιοι, οι οποίοι και εμφανίστηκαν οικειοθελώς."

Επιμέλεια | www.kalimera-arkadia.gr

                            

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019 15:44 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ! ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ! ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ !

  • μωραινει Κύριος
    μωραινει Κύριος Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019 22:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Αχ Γιωργάκη , τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και μεταξωτούς πωπούς !!!! Εμπλεξες καλα να πάθεις***** Τι θέλεις και ασχολιέσαι με το Τατουλαίικο! Γιατί δεν επιστρεφεις στη δουλίτσα σου και να αφήσεις τις καρέκλες και τα οφίκια! Τι νόμισες ότι το κολιτιλικι σου με τον Πέτρο θα σου βγει σε καλό******** Και που να δεις μετά απο 5 μήνες τι σε περιμένει ..... Όταν όλα θα έχουν τελειώσει και θα αρχίσει το μαρτύριο της σταγόνας.........

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...