Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Παράταξη Τατούλη»: «Σωστή η άποψη του κ. Μπακογιάννη ότι πρέπει να υπάρχει απόσταση ανάμεσα στο κόμμα και στην αυτοδιοίκηση»

«Παράταξη Τατούλη»: «Σωστή η άποψη του κ. Μπακογιάννη ότι πρέπει να υπάρχει απόσταση ανάμεσα στο κόμμα και στην αυτοδιοίκηση»

Η παράταξη «Νέα Πελοπόννησος» του Πέτρου Τατούλη εκφράστηκε θετικά για τις απόψεις του Κώστα Μπακογιάννη, υποψηφίου Δημάρχου Αθηναίων και ανιψιού του Κυριάκου Μητσοτάκη, που είπε ότι πρέπει να υπάρχει μία απόσταση ανάμεσα στο κόμμα και στην αυτοδιοίκηση.

Είναι σαφές ότι η παράταξη του κ. Τατούλη εμμέσως αποδοκιμάζει τη στάση και την πρακτική της ΝΔ σχετικά με τις περιφερειακές εκλογές της Πελοποννήσου, όταν και το κόμμα προχώρησε ήδη σε έξι διαγραφές επειδή δεν στηρίζουν την υποψηφιότητα Νίκα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Με ικανοποίηση καλωσορίζουμε τις απόψεις του κ. Κώστα Μπακογιάννη, υποψηφίου Δημάρχου Αθηναίων, με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας και ανιψιού του Προέδρου της κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως αυτές εκφράστηκαν σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Συγκεκριμένα ο κ. Μπακογιάννης δήλωσε «την αναγκαιότητα ύπαρξης μιας απόστασης ανάμεσα στο κόμμα και την αυτοδιοίκηση», ενώ σε άλλο σημείο σημείωσε ότι «η μη απόδοση κομματικών χρισμάτων ενισχύει την αυτοδιοίκηση και την επίτευξη ευρύτερων συμμαχιών. Η αυτοδιοίκηση είναι πάνω από κόμματα. Εμένα με ενδιαφέρει η στήριξη της κοινωνίας και όχι των μηχανισμών».

Τις απόψεις αυτές τις υπηρετούμε με απόλυτη συνέπεια καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μας στη διοίκηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου και παραμένουμε σταθερά πιστοί σε αυτές. Έχουμε ρητά δηλώσει και το έχουμε εφαρμόσει στην πράξη ότι η αυτοδιοίκηση και οι Περιφέρειες αποτελούν συνταγματικά αυτοτελή και διακριτό θεσμό σε σχέση με την Κυβέρνηση και δεν αποτελούν το μακρύ της χέρι. Συνεργαστήκαμε και συνεργαζόμαστε με όλες τις Κυβερνήσεις, ως οφείλουμε για το καλό των πολιτών, εφαρμόζουμε ωστόσο το δικό μας πολιτικό πρόγραμμα, αυτό που έχουμε συμφωνήσει με τους πολίτες.

Οι απόψεις που εκφράζει πλέον ο κ. Μπακογιάννης, ο οποίος αποτελεί τον επίσημο υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας για την πρωτεύουσα της χώρας, αποδεικνύουν την ορθότητα της πολιτικής μας πρακτικής. Αποδεικνύει ότι τον πρώτο λόγο τον έχουν οι πολίτες, ότι αυτούς πρέπει να εμπιστευόμαστε και ότι οι εντολές τους πρέπει να αποτελούν τον οδηγό όλων των αυτοδιοικητικών θεσμών».

11 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019 13:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Δέδες ίσον ΣΥΡΙΖΑ. Ήρθα... για να φύγω

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019 10:35 Σύνδεσμος σχολίου

    ΔΕΔΕΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΚΑΛΎΤΕΡΟΣ.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019 21:15 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΜΕΙΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ Τ Α Τ Ο Υ Λ Η ! ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ !

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019 20:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Πέτρο πέρασε η μπογιά σου σε πήρανε όλοι χαμπάρι μόνο η βολεμένη Τατλοπαρεα έχει μείνει και τρέμει πας για διασυρμό.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019 19:49 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΥΡΙΕ ΄' ΑΝΑΙΔΗ ' ΚΑΙ ΣΥ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ , ΕΑΝ ''ΕΝΔΟΣΚΟΠΗΘΕΙΣ ' ΜΕ ΤΟΝ Π Ε Τ Ρ Ο ΕΙΣΑΙ , ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ . ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟΝ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΛΟΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ .

  • ΑΝΩΝΥΜΟΙ
    ΑΝΩΝΥΜΟΙ Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019 16:38 Σύνδεσμος σχολίου

    @20.39, @23.25, @11.38, είτε το θέλετε είτε όχι ο Τατούλης θα είναι και πάλι ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ και θα γλύφεστε για να φάτε κανένα κομματάκι γλυκό για την πίκρα που θα έχετε......& κλάμα επίσης! Ενώ η ΝΔ θα ψάχνει για να γίνει κυβέρνηση.........

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019 12:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Κύριε Πέτρο, για ακόμα μία φορά επιβεβαιώνεστε, γεγονός που αποδεικνύει την ικανότητά σας ως πολιτικού με εμπειρία, βαθιά γνώση της Ιστορίας και επομένως και των κινδύνων της επαναφοράς πρακτικών άλλων εποχών, καθώς και τη δημοκρατικότητά σας ως ανθρώπου και ως διαχειριστή των δημοσίων πραγμάτων. Επιπλέον, η μη ύπαρξη σύμπνοιας μέσα στο χώρο της Ν.Δ. και η αποστασιοποίηση μελών (που προέρχονται μάλιστα από την ίδια οικογένεια που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο τιμόνι της παράταξης όπως ο κ. Μπακογιάννης) αναδεικνύει ζητήματα ανεπάρκειας της ηγεσίας και έλλειψης πολιτικού οράματος, καθώς και ικανότητας να πείσει για την πολιτική ορθότητα των επιλογών του.

  • ο  αναιδής
    ο αναιδής Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019 11:38 Σύνδεσμος σχολίου

    21.42 προς θαυμαστη του Πέτρου. Καλά κάνεις που θαυμάζεις τον Πέτρο αλλά είσαστε τόσο λίγοι που θα χάσετε. Δεν σας πιστευει κανένας πλέον. Είσαστε στα αζήτητα. Εκτός από τα παπαγαλάκια υπάρχει άλλος κανείς που σας στηρίζει. εισαστε παρελθόν.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019 23:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Που πας βρε Τατουλη τριτος και κατά-ιδρωμένος παράτα τα.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019 21:42 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΩΠΑ ! ! ! Η ΑΝΑΙΔΕΙΑ ΣΟΥ Κ. ΕΠΩΝΟΜΑΖΟΜΕΝΕ '' ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ '' ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ..... ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ Κ. Π Ε Τ Ρ Ο Τ Α Τ Ο Υ Λ Η ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΟΝ ΨΗΜΙΖΟΥΜΕ !

  • καλό  βόλι
    καλό βόλι Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019 20:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Πετρή ο φόβος φυλάει τα ερημα λενε στο χωριό μου. Οτι σε συμφέρει το θεωρείς σωστό. Καταλαβαίνεις την ανάσα του Δέδε και του Νίκα . Είσαι τελειωμένος κακομοίρη μου.......

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...