Νέους πίνακες στη δημοσιότητα έδωσε ο Γόντικας: "Βέβαια η καταδίκη της παράταξης Τατούλη στις εκλογές" (vd)

«Βρίσκονται σε πανικό στη Περιφέρεια, μπροστά στη βέβαιη καταδίκη τους στις ερχόμενες περιφερειακές εκλογές, την απώλεια της αυτοδυναμίας και της παντοδυναμίας που ένοιωθαν τόσα χρόνια.
Εμείς μιλάμε με στοιχεία, θα επιμένουμε να έρθουν στο Περιφερειακό Συμβούλιο για συζήτηση οι αισχρές διεκδικήσεις των εργολάβων και η διασπάθιση δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ από το λιγνιτόσημο.
Δώσαμε τα στοιχεία που διατέθηκαν τα 72 εκατομμύρια ευρώ του λιγνιτόσημου, τις 22 περιπτώσεις αισχρών διεκδικήσεων 85 εκατομμυρίων ευρώ από εργολάβους και μελετητές.
Ότι και να κάνουν θα μάθουν τα πεπραγμένα τους τα λαϊκά στρώματα της Πελοποννήσου όπως έχουν μάθει και για την παράδοση της διαχείρισης των απορριμμάτων στο μεγάλο κεφάλαιο.»
Στην ιστοσελίδα της Λαϊκής Συσπέιρωσης αναρτήθηκαν καταστάσεις για τη βοσκοϊκανότητα, την οικοκατασκήνωση, και για τις αμοιβές στην ΑΡΚΑΔΙΑ ΑΕ.