Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σκληρή επίθεση Βορίδη στους "αντάρτες" της Πελοποννήσου: "Προδότες, που πρέπει να τιμωρηθούν"

Σκληρή επίθεση Βορίδη στους "αντάρτες" της Πελοποννήσου: "Προδότες, που πρέπει να τιμωρηθούν"

“Πότε ξανά Αριστερά” είναι το μήνυμα που θα στείλει ο ελληνικός λαός και από τις τέσσερις κάλπες, τόνισε ο βουλευτής Μάκης Βορίδης χθες βράδυ από την Καλαμάτα, στην κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας.

Το 2019 είναι μια χρονιά που την περιμέναμε καρτερικά τέσσερα χρόνια οι Ελληνες, είπε στην αρχή της ομιλίας του ο κ. Βορίδης. Μιλώντας έπειτα για τις περιφερειακές εκλογές, τις χαρακτήρισε βαθιά πολιτικές και είπε ότι πρέπει να νικήσει ο Π. Νίκας. Μάλιστα επιτέθηκε σκληρά στους προδότες του κόμματος, λέγοντας ότι το κόμμα πρέπει να τους τιμωρήσει αυστηρά. Στη συνέχεια της ομιλίας του ο κ. Βορίδης χαρακτήρισε τον Αντώνη Σαμαρά ως τον καλύτερο πρωθυπουργό, τονίζοντας ότι δεν παραχώρησε ούτε το όνομα της Μακεδονίας ούτε τη δημόσια περιουσία.

"Ο Ελληνας Τσε Γκεβάρα έδωσε κι εκείνα που δεν του ζήτησαν" σχολίασε στη συνέχεια, και συνέστησε στους πολίτες να προσέχουν όσους υπόσχονται εύκολες λύσεις. Οι παππούδες μας με το αίμα τους κράτησαν την Ελλάδα στη σωστή πλευρά της ιστορίας, είπε σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Βορίδης, ενώ κάνοντας ταμείο της "πρώτης φοράς Αριστερά" είπε ότι τσακίστηκε η μέση τάξη, αυξήθηκαν οι φόροι και άνοιξαν οι φυλακές για να βγουν οι κακοποιοί.

Στο χαιρετισμό που απηύθυνε ο δήμαρχος Καλαμάτας - υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, είπε ότι πρέπει να ξεπεραστεί ο σκόπελος της απλής αναλογικής που έχει δημιουργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στην αυτοδιοίκηση. Eυχαρίστησε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, που του έδωσαν την ευκαιρία να ηγηθεί του περιφερειακού ψηφοδελτίου, και κατηγόρησε τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη ότι δεν έχει κάνει κανένα μεγάλο έργο στη Μεσσηνία και την Πελοπόννησο. “Δεν έχω καμία σχέση με τον κ. Τατούλη”, είπε χαρακτηριστικά, ζητώντας από τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας να βοηθήσουν ώστε ν' αλλάξει βηματισμό η Περιφέρεια.

Η βουλευτής Αθηνών - υποψήφια ευρωβουλευτής Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου, στην αρχή της ομιλίας της, αναφέρθηκε συγκινημένη στην καταγωγή της οικογένειάς της από το χωριό Πήδασος της Πυλίας. Στη συνέχεια κάλεσε τους νεοδημοκράτες να εντείνουν τον αγώνα για να φύγουν "οι ανεπρόκοποι", όπως χαρακτήρισε την κυβέρνηση Τσίπρα.

Η πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας Νατάσσα Κυριακοπούλου καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και ζήτησε από τα μέλη του κόμματος να δώσουν την εκλογική μάχη για να ηττηθούν οι δυνάμεις που πρόδωσαν τη Μακεδονία.

Στην εκδήλωση παρέστησαν, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, οι πρώην βουλευτές Γιάννης Λαμπρόπουλος και Δημήτρης Σαμπαζιώτης, η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη, οι δήμαρχοι Πύλου - Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης, Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας και Οιχαλίας Αριστείδης Σταθόπουλος.

Θ.Λ.

https://www.eleftheriaonline.gr/

7 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου 2019 16:40 Σύνδεσμος σχολίου

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΦΑΙΝΕΣΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ! ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΚΥΡΙΕ ΒΟΡΙΔΗ .......

  • ΚΑΡΛΟΤΑ
    ΚΑΡΛΟΤΑ Κυριακή, 03 Φεβρουαρίου 2019 09:41 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΑΚΗΣ Ο ΤΣΕΚΟΥΡΟΦΟΡΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ .....ΟΥΓΚ ΜΑ ΤΟΝ ΜΑΝΙΤΟΥ ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΔΟΣΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ...

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 02 Φεβρουαρίου 2019 23:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Tα Νενεκάκια του Μοριά. Τηναφτοιρέ!!!!!!!

  • Κ.Β.
    Κ.Β. Σάββατο, 02 Φεβρουαρίου 2019 22:36 Σύνδεσμος σχολίου

    ΌΧΙ απλώς προδότες ακόμη περισσότερο. Από την στιγμή που η μεγάλη μας παράταξη πήρε απόφαση να στηρίξει Νίκα έπρεπε όλοι να στοιχηθούν πίσω από το τον υποψήφιο του κόμματος . Και να αφήσουν τις μαγκιές οι τάχατες καλοπροαίρετοι Νεοδημοκράτες. ¨ομως επειδή θέλουν κάποοι να πατάνε σε 2 βάρκες είναι και με την ΝΔ και με τον Τατούλη. Αυτό λέγεται διαστροφή ανταρτάκια της δεκάρας. Ο Ταούλης δικαιωματικά πιανει 3 θέση και τώρα με την απλή αναλογική δεν θα τον θέλει κανένας για συμπλήρωμα. Πάει άκλαυτος ο μαύρος. ΟΙ Νεοδημοκράτες να μαζευτούν πίσω από την απόφαση της μεγάλης μας παράταξης. άιντε τροκάνια Βαλτετσαίικα ξυπνάτε. Δεν πρέπει να χαθεί καμία ψήφος ο Δέδες καραδοκεί . Ξυπνάτε ζα.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 02 Φεβρουαρίου 2019 22:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Βοριδη μη λες πολλα.....εδω ειναι πελοποννησος....
    Θα φατε πολυ ξυλο.....
    Ενας ακομα προδοτης

  • anonymoys
    anonymoys Σάββατο, 02 Φεβρουαρίου 2019 21:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Εσείς κύριε από ποιο κόμμα φύγατε; προσέχετε παρακαλώ!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 02 Φεβρουαρίου 2019 21:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Εσυ δεν εχεις δικαιωμα να μας αποκαλει προδοτες γιατι τωρα ηρθες στη νεα δημοκρατια αλλοι ειναι προδοτες......

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...